icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
13. čer 2020

@marky125 to mě moc mrzí že ti není dobře, 12 jo to je krásné 👍... Tak snad se ti udělá brzy lepe👍 držím palečky

marky125
13. čer 2020

@saja13 já měla oboje. nevím, zda to bylo menopurem nebo orgalutranem, ale začaly mě po tom bolet dost prsa. Decapeptyl jsem dostala místo Ovietrelle a po to se mi docela ulevilo, ale ten jsem dostala kvůli vysokému počtu vajíček.

marky125
13. čer 2020

@jasemin26 snad to bude zítra lepší 🙂 má to aspoň nějakou výhodu, po dlouhé době si pořádně odpočnu a chlap se o mě stará 🙂

saja13
13. čer 2020

@marky125 já mám decapeptyl píchat hned jako menopour právě 😉

marky125
13. čer 2020

@saja13 aha. Já měla decapeptyl jako poslední dvě injekce před OPU.

saja13
13. čer 2020

@marky125 já menopour +decapeptyl a 5ty den kontrola pak se uvidí 😉 sama sem zvědavá co a jak

jasemin26
13. čer 2020

@marky125 snad ano,😉... Jo vychutnavej si klid dokud to jde😉👍

marky125
13. čer 2020

@saja13 určitě bude vše ok 👍 každý car má asi svůj postup stimulace.

marky125
13. čer 2020

@jasemin26 to máš pravdu, měla bych toho klidu využít 😁👍 co píchání injekcí, už to dáváš bez problémů?

saja13
13. čer 2020

@marky125 jj to asi jo 😉 hlavně já to budu mít hodně zítra ale v pondělí zas málo 😉 já mám MS 2-3dny a zbytek jen spinim

jasemin26
13. čer 2020

@marky125 no jasně, taky se mi líbí když kolem manžel skáče 😁 snad poprvé😁😁... Injekce nějak dávám,teda musím vypadat u toho komicky ale dobrý😁😁, když jsem viděla manžela jak se boji tak jsem se začala bát taky a radši si to Pichla sama 😁😁😁😁

jasemin26
13. čer 2020

@marky125 akorát to už fakt dost bolí 😢

marky125
13. čer 2020

@jasemin26 ke konci mě to už taky bolelo. Sice jsem neměla modřiny, ale břicho bylo už asi rozpichané. Pichala jsem ráno 3 injekce a na konci dokonce 5. Ale už je to za mnou a doufám, že se udrží embryek co nejvíc, ať to nemusím podstpovat znovu...

jasemin26
13. čer 2020

@marky125 tolik injekci? Mě snad ani nestraš😢😁... Mě nebolí břicho z injekcí ale jako bříško vevnitř

marky125
13. čer 2020

@jasemin26 každý car má určitě svůj postup, tak tebe to třeba nečeká. To zvládneš 👍 mně dny strašně rychle utíkaly, takže za chvíli to máš za sebou 🙂

jasemin26
13. čer 2020

@marky125 jo snad máš pravdu, jen to zatím úplně nedávám v práci u linky jak to bolí, tak snad to bude lepší.

saja13
13. čer 2020

@jasemin26 proč si nenechate dát PN? Stojí vám to za to když v práci trpíte? Proto já ji chci hned a budu bez stresu a v pohodě

pecenacek
13. čer 2020

@kocila tak sme se včera dozvěděli,proc sem měla 2x mimoděložni,volala nám včera doktorka z Gennetu. 😢 Hned nám poslala erecept na ATB.

jasemin26
13. čer 2020

@saja13 mě doktor řekl že pn není potřeba když jsem se ho ptala když jsem začala stimulovat, že v Americe po tom chodí ženský hned do fabriky, tak jsem si říkala že to nebude tak hrozne

saja13
13. čer 2020

@jasemin26 můžu se zeptat kam chodíte? Mě tohle dr taky říkal ale dneska když sem byla pro léky tak mi řekla klidový režim a žádný sport takže já na ní budu trvat, nechci trpět jak pes 😉

saja13
13. čer 2020

@jasemin26 já když pichala 2krat ovitrele a šla do práce měla sem děsný bolesti a když sem ho pichala po 3tí a byla jsem doma tak vse bylo v pohodě 😊 takže něco na tom bude

jasemin26
13. čer 2020

@saja13 my jezdíme do Sanusu do Hradce Králové. No co vím že si ji nechám určitě napsat po odběru, a co doufám že ten odběr bude co nejdříve 😁. Tak já myslela že to bude podobné jako při inseminaci, nebo aspoň tam to popisoval doktor

saja13
13. čer 2020

@jasemin26 my když měli iui právě tak po tom ovitrele mi bylo děsně 🙄 i mi došlo jak člověk námahá břišní svaly aniž bysme o tom věděly 😉 když sem byla v klidu tak to šlo ale jakmile sem měla chodit tak to byl horor

jasemin26
13. čer 2020

@saja13 já právě byla v pohodě,až na pár chvílemi kdy to zabolelo,ale dalo se to vydržet...zato tohle úplně nedávám🤢, snad bude brzy lepe... Uvidíš jak bude tobě snad to půjde👍 držím palce a určitě dej vědět

saja13
13. čer 2020

@jasemin26 a za jak dlouho opu? Od kolikátýho dne bolesti? Doufám že bude vše v pohodě😊 po opu bude lepší se úplně uleví určitě jo 😊 tak zkuste zajít na gyndu ať vám dá PN a nebo obvodního? Určitě ji napíšou 😊 já taky doufám že mi ji dají...

jasemin26
14. čer 2020

@saja13 zítra jedeme na utz tak snad už budou mrsky dost velké a doktor řekne kdy mě vycucnou😁.... Tak bolest se objevila od 4 dne,nejdřív malá jako před ms ale začalo se to stupňovat, jinak nevolno a na zvracení mi bylo od první injekce. Jo uvidím co mi zítra Doktor poví👍. A vy začínáte dnes že ano? Tak držím palce 👍

mateska11
14. čer 2020

@pecenacek Proc jsi mela dvakrat mimodelozni? Ja taky. Ale nevim proc. A proto jsem ted musela na IVF.

saja13
14. čer 2020

@jasemin26 ano já začínám dnes 😉 taky mi říkali hodně pít, bílkoviny, proteiny tak sem zvědavá kolik toho vypiju, 2 litry bych asi dala ale musím víc to bude pro mě něco. Jinak děkuju 😍 snad budete mít opu co nejdřív

kocila
14. čer 2020

@pecenacek tak aspon,ze neco vis...vim,ze treba chlamydie jsou potvory a muzou zpusobovat potraty,takze treba pocnete prirozene 👍🍀

kocila
14. čer 2020

@jasemin26 pokud to fakt nedavas,rekni jim to caru a oni ti neschopneku daji (pokud budes namahat bricho pri velkych folikulech,muzou ti popraskat)...
Zadny car si nevezme na zodpovědnost,aby se Vam udelalo nekde blbe u stroje (kdyz jim reknete,ze chcte zapis do zpravy,ze Vam PN neposkytli,oni si to rychle rozmysli-nenechte sebou orat)

Strana