IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Ahojky, můžu prosím dotaz? Když jsem byla v CARu na krvi a odevzdat moč,tak mi asi za týden volal doktor, že mi v moči našli nějaké bakterie, takže mě i pritelovi předepsal antibiotika, které beru už 6ty den a mám je na 10 dní.. Ale je to asi dva dny, co mě to začalo dole svedet a pálit, a tak trochu i bolet, takže jsem začala mazat canestenem, protože tyto problémy, jsem měla každou chvíli. Ale chci se zeptat, ráda bych to radeji řekla doktorovi, akorát nevím, jestli mám volat do CARu nebo své gynekokozce?
@anoanonym1 když vám předepsali léky v caru volala bych do Caru ☺️
@saja13 děkuji, zítra tedy zavolám, když dnes je svátek.
Hurá dneska končím s progesteronem 🤗😁😁😍😍
@anoanonym1 ale taky záleží jak máte car daleko? Taky když se mi nechtělo do Prahy tak sem volala moji dr 😊 ale záleží na vás... Ale jelikož vám napsali léky tam tak by to měli řešit oni😊
@saja13 no mám ho hodně daleko, akorát jsem tam volala a doktor tam bude až zítra, tak mi prý zavolá.. Spíš mi asi řekne jaké si mam koupit probiotika, protože ty jsem si nekoupila, tak snad to potom pomůže. A tam nebudu muset jezdit.
@anoanonym1 probiotika se většinou dávají kvůli průjmu ne? Si Teda myslím já, vždycky když sem je neměla tak sem lítala ale stejně to je zvláštní dřív žádný probiotika nebyly a teď to do nás cpou, spíš si myslim jestli to nemáte alergickou reakci, já se po antibiotikach taky osipala a svědelo mě celý tělo 🤔trvalo mi to asi týden než sem se z toho zbavila, vzala sem si zodac a byl klid jenže ten se v tehu nesmí
@saja13 tak já těhu nejsem.. Ale ja právě měla vždy po antibiotikach mykozu a teď ji mám znovu, takže mě mohlo napadnout si nějaké probiotika koupit, tak uvidím, co mi zítra řekne doktor. Jinak nic jiného mi není.. Sestra mi akorát řekla, že se mění mikroflóra a že mi z toho mykóza začít může..
@twins_sovovi úplně tvou radost chápu 🙂
@anoanonym1 taky se mi občas stalo, že antibiotika byla takového rázu, že zabila i ty přátelské bakterie ve vagíně a ta pak svědila a pálila. Spíše než canesten si ji zkus namazat jogurtem - takový babský recept. Dodáš tam ty přátelské bakterie. Ať je brzy lépe
@alena138 jogurt jsem zkoušela kdysi a nikdy mi nepomohl a jelikož se k těmto antibiotikum nesmí mléčné výrobky, tak to raději nebudu pokoušet ale moc děkuji 😊
@anoanonym1 tak to jo, mi to pomáhalo, ale to i ta probiotika 🙂 ať se ti brzy uleví, vím jaký je to opruz
@alena138 moc děkuji
@anoanonym1 Mnohem vic nez canesten mi na tohle (problemy po atb) pomohl jenamazol.
@mateska11 no já dnes namazala clotrimazolem, protože mi přijde, že po canestenu je to horší a horší a clotrimazol mi vždy pomohl, tak snad to bude lepší
@jasemin26 zlato moc ti držím palce ❤️😍😍🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@twins_sovovi děkuji moc 😘👍

@jasemin26 no tak super, to mám za tebe radost, že ti dorazila 🙂 držím palečky na stimulaci