icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
7. říj 2020

@pecenacek krásná nevěsta 👍

jasemin26
7. říj 2020

@saja13 ty taky pak hod fotečku😉.. a krásně si ten svůj den D užij 🍀🌹🥂

kocila
7. říj 2020

Holky,ja bych se vdavala klidne znovu...vse nebylo na 1*,ale presto uzasny den
@saja13 at to dopadne s opatrenimi jakkoliv,nenech si svuj den D zkazit nikym..ani blbym covidem... 💐

twins_sovovi
autor
8. říj 2020

@jasemin26 držím ti palce 💓💗💓Hned písní kolik jich mas❤️

jasemin26
8. říj 2020

@twins_sovovi děkuji moc 😘👍. Už jsme na cestě... Jsem nervózní... Jo hned jak to půjde napíšu 👍

mateska11
8. říj 2020

@jasemin26 Drzim moc moc pesti!!!

mateska11
8. říj 2020

@kocila Ja se vdavala kdysi a pak rozvedla, nemam moc hezky vzpominky ani ze svatby. Pritel by si me asi vzal, ale nejak se do toho nezeneme 🙂 Mozna nekdy. Jen me stve, ze moje deti budou mit jine prijmeni a ja se budu jmenovat jinak nez mladsi syn. Tak premysim, ze se necham prejmenovat a necham si proste obe prijmeni. Mozna je to divny, nechat si prijmeni po svym ex, ale ja to beru tak, ze se budu jmenovat jako moje deti, ne jako ten hnup 🙂

mateska11
8. říj 2020

@kocila No a jak se vlastne dari tobe?

jasemin26
8. říj 2020

@mateska11 děkuji moc... Už cekam

jasemin26
8. říj 2020

Ahoj holky tak to mám za sebou, 26vajicek😉... Zítra budou volat kolik jich je zralých

twins_sovovi
autor
8. říj 2020

@jasemin26 super 😍😍😍😍😍😍😍

jasemin26
8. říj 2020

@twins_sovovi aspoň část ať je zralá 🙏... Zítra až dají vědět se ozvu😉

kocila
8. říj 2020

@jasemin26 uff to je kupa (zda se,ze te prestimulovali),ale hlavne,ze vajicka jsou...👍👍👍👍,tak to bude 20 zralych😉
Hrozi ti hyperstimulacni syndrom,tak se jen hlidej a poradne zvazte s doktorem ET (nekdy se treba odklada pokud zacne telo zadrzovat vodu )...
Moc drzim palce a zitrejsi ortel a at se brzo dockas // 🍀

jasemin26
8. říj 2020

@kocila děkuji moc, sama jsem zvědavá kolik jich bude zralých. Jo mám hodně pít a šetřit se... Jinak mi do žíly pustili prý nějaký gel aby se nerozjely hsperstimulace 🤷... Tak snad ne

kocila
8. říj 2020

@jasemin26 to je dobře, že ti už dali léky, aby to vše bylo v pořádku

jasemin26
8. říj 2020

@kocila jo snad to bude ok😉

kocila
8. říj 2020

@mateska11 díky za optání...no jak se daří...čekám na podrobnou imunologii 13/10 budu mít výsledky (kde se asi potvrdí jen mé protilátky proti obalu vajíčka) a pak se můžu rozhodnout co dál..lékařka chce, abych šla do plné stimulace, což už nejdu (stimulaci jsem zvládla v poho, ale bojím se následků na tělo při léčbě hormony), takže zvažuji nativ IVF s KET-ovuluji bez problému (ale provést KET -posunout okno vkladu embrya- ET se mi nechytá)...
ty už krátíš skoro metr ne?

jasemin26
8. říj 2020

@kocila takže máš ještě možnos😍? Tak snad výsledky dopadnou dobře🙏👍

twins_sovovi
autor
8. říj 2020

@jasemin26 neboj určitě to dopadne dobře ❤️

kocila
8. říj 2020

@jasemin26 nadějě je, ale už malá, ale asi pokus nativ zkusím

mateska11
8. říj 2020

@kocila Tak to je fajn, lepsi nejaka nadeje nez zadna. Snad se dockate prijemnyho prekvapeni 🍀
Ja uz jsem za pulkou, ted 21t. Hrozne to leti. Jeste nic nemame nachystano. Cekame, az budeme mit barak, coz se vlece od cervna. ted zase chyba na katastru. Porad neco. Budeme se stehovat a castecne rekonstruovat a shanet veci pro mimino tak od 8. mesice, to bude paradicka 🙂 Ale hlavne ze jsme zdravi.

alena138
8. říj 2020

@jasemin26 tak to je pořádný ranec vajíček. To embryoglue jsem měla, doktorka mi to vysvětlila tak, že to embryo potom po děloze moc necestuje, ale přesně jak psaly holky, není to nijaká záruka pro uhnízdění. Držím palce pro co největší počet zralých vajíček

alena138
8. říj 2020

@kocila já taky měla posunutý transfer na KET a doktorka i říkala, že je u KETu i vyšší šance, když tělo pracuje jak má - ovulace v pořádku, že tam odezní ta hormonální léčba pro odběr vajíček. Já měla problémy, chtěla jsem ET, ale nepovedlo se, následující měsíc pak už proběhl KET, pouze jsem pichla ovitrile. Držím palce na dobré výsledky z imunologie

kocila
8. říj 2020

@alena138 děkuji za zkušenosti s Ketem (právě, že já nikdy KET neměla, jen ET, který už 3x nedopadl, tak to chci zkusit)

kocila
8. říj 2020

@mateska11 budeš první maminka z této skupinky, tak držím palce, a ať už se dočkáš báračku a můžeš začít hnízdit

jasemin26
8. říj 2020

@kocila jeee to by mohlo dopadnout....

jasemin26
8. říj 2020

@alena138 děkuji... Nakonec jsem to embryoglue nedala, ptala jsem se na to, ale doktorka řekla to samé co tady holky

alena138
8. říj 2020

@jasemin26 jojo, já ho dávala právě z těch cestovatelských důvodů 🤣🤣🤣 Nepotřebovali jsme špatné zahnízdění.

alena138
8. říj 2020

@kocila já neměla ten ET. Ale pravda, že mě i hrozně bolelo břicho po opu a necítila jsem se dobře. Úplně na prd celý ten den nakonec. Za měsíc KET a úplně něco jiného. Tělo klidné i mysl, žádná bolest. Dokonce na KETu byl se mnou partner, teda ne na sále, ale na pokoji, takže klid na duši. Z CARu mi pak ještě ráno volali ohledně stavu embrya, zda se to rozmrazení povedlo a zda je v pořádku. Budu ti držet palce.

jasemin26
8. říj 2020

@alena138 rozumím 😉... Já doufám že to už dopadne dobře... Teda ale dnes to bolí jako čert😢

Strana