icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
11. říj 2020

@kocila jo tak snad to zvládnou 🙏

jasemin26
11. říj 2020

To osmibunecne by mohlo růst jak má🙏😉

kocila
11. říj 2020

@jasemin26 to 8 bunecne je top kvalita,6ti znamka 1-2 a stale moc kvalitni,ty 3-4bunecne,to uz je bida,k tem bych uz se neupinala..
Je to stale dobre,mas naslupnuto na 3hezka embrya 🍀🍀🍀

jasemin26
11. říj 2020

@kocila takže myslíš že by mohlo být i něco z těch 6ti buněčných? Že by mohli dorůst? .. a zítra by to osmibunecne měla být morálka vid?

alena138
11. říj 2020

@jasemin26 hezky se ti vyvíjí tři, jak psala @kocila držím palce, uvidíš zase zítra 🙂 ale vyvíjí se to moc pěkně. 💐

jasemin26
11. říj 2020

@alena138 jo děkuji, tak mám 3 favority a ty to doufám zvládnou 🙏, ale stejně je to pecka že z 8 oplozenych zbyvaji pouze 3😕, na to že bYlo 15 zralých vajicek

twins_sovovi
autor
11. říj 2020

@jasemin26 No super neves hlavu uvidíš že je i dozenou 💓❤️💞😘

jasemin26
11. říj 2020

@twins_sovovi děkuji za povzbuzení, snad máš pravdu 🙏😉

mateska11
11. říj 2020

@jasemin26 My meli taky jedno top a bylo napred oproti ostatnim, to pouzili na ET a zbytek o neco pozdeji zamrazili, ale taky se nakonec dostali na tu kvalitu. No a ten vitez uz me tu kope 🙂

jasemin26
11. říj 2020

@mateska11 děkuji😉, snad budeme mít také takové štěstí 😉

jasemin26
11. říj 2020

Holky která jste zaváděla utrogestan osypala jste se některá? Užívám ho 4 den a objevila se mi vyrážka 🙄

twins_sovovi
autor
11. říj 2020

@jasemin26 já měla progesteron a bylo mi po něm Teda divně... A špatně celý dny...

jasemin26
11. říj 2020

@twins_sovovi děkuji, no to že je mi blbe na to už jsem si nějak zvykla, ale teď jsem se osypala a jsem jako slepice🙄

twins_sovovi
autor
11. říj 2020

@jasemin26 zavolej zítra hned dr. Ať ti řekne jestli je to normální třeba ti to nemuselo sednou 😏

jasemin26
11. říj 2020

@twins_sovovi určitě si tam zítra zavolám . Jen se bojím aby neodložil transfer 😕

pecenacek
11. říj 2020

@twins_sovovi progesteron,bleee měla sem ho brát ještě 4 dny a už sem si ho nedala a je mi lépe,žaludek ok,výtok žádný.uz toho bylo dost.

jasemin26
12. říj 2020

Ahojky holky, tak mi utrogestan nezmění ale mám ho zkusit polykat, prý se u někoho taková reakce jako osypani udělá. Tak snad to bude polykáním lepší. Pak dám ještě info jak jsou na tom vajicka. Hezký den

kocila
12. říj 2020

@jasemin26 ted uz ti ustrogestan nezmeni,aby nedoslo k poklesu progesteronu,ale mne treba vyhovuje vice crinone gel

jasemin26
12. říj 2020

@kocila jo mám to polykat, co to prosím je za gel? Neznam

kocila
12. říj 2020

@jasemin26 je to gel, který obsahuje progesteron... (zavádí se pouze 1x denně v předvyplněných aplikátorech, tak se tam nemusíš šťourat a já ho snášela mnohem lépe než ustrogestan- nevadil mi na astma)...nechtějí ho moc předepisovat, protože je dražší (myslím, že jsem doplácela 100 kč/15dnů)

marky125
12. říj 2020

@jasemin26 při prvním KET, když mi bylo z ultrogestsnu taky špatně, tak mi místo toho nabídli duphaston. Měl by se lépe snášet. Já teda nakonec zůstala u ultroše.

jasemin26
12. říj 2020

@kocila tak já se na to zítra zeptám dekuji

jasemin26
12. říj 2020

@marky125 uvidím jestli mi to doktor povolí, ale musím říct že dnes jsem polykala a je mi fakt o dost lépe, což nechápu 🤷.. vyrážka stále je ale to jak mi bylo zlé už je dnes poprvé lepší🙏

kocila
12. říj 2020

@jasemin26 ale oni ti teď už léky nezmění, jedině kdybys šla třeba na KET

jasemin26
12. říj 2020

@kocila jo s tím už počítám, doktor mi to dnes řekl, asi jsem se blbe vyjádřila promiň... Zítra jdu na zavedení 😉..ale zatím mi embryolozka dnes nevolala tak uvidím jestli zavolá a upřesní cas

jasemin26
12. říj 2020

Ahoj holky tak nové info, 2 vajíčka jsou ve stádiu kompaktace ( to je dobrý nebo špatný?) A dve osmibunecne... Zítra v 8h v Hradci

kocila
12. říj 2020

@jasemin26 ano, 2 embrya jsou ve správném stádiu 👍...ty 8-mi buněčné, pokud se budou vyvíjet dál, tak nech mrazit o den déle (dala bych jim šanci zda to doženou a máš zaplacenou PK což je 5.-.6 den).

jasemin26
12. říj 2020

@kocila určitě pokud se budou vyvyjet je nechám zamrazit... No mě právě ohledně těch dvou zarazilo že mi neřekla že je to morula, já myslela že to na být morula a nějaká kompaktace🤷 je v tom nějaký rozdíl co se týče kvality????

twins_sovovi
autor
12. říj 2020

@pecenacek já měla svedeni po vysazení jako🙄🤦‍♀️nepochopím

kocila
12. říj 2020

@jasemin26 kompaktace je předstádium moruly, buňky se k sobě více přibližují (=kompaktace) a pak se začínají ztrácet obrysy buněk a tvoří se morula...
neboj, je to pořád v normě 👍👍, zítra už bude blastocysta, která má několik stádií, což nehraje takovou roli...
zítra držím vše co mám, ať transfer dopadne dobře...před transferem je nejlepší mít naplnění močový měchýř, aby doktor viděl hezky dělohu (ale ne moc, abys vydržela bez WC třeba 30 min) 😉

Strana