IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
To osmibunecne by mohlo růst jak má🙏😉
@jasemin26 No super neves hlavu uvidíš že je i dozenou 💓❤️💞😘
@twins_sovovi děkuji za povzbuzení, snad máš pravdu 🙏😉
Holky která jste zaváděla utrogestan osypala jste se některá? Užívám ho 4 den a objevila se mi vyrážka 🙄
@jasemin26 já měla progesteron a bylo mi po něm Teda divně... A špatně celý dny...
@twins_sovovi děkuji, no to že je mi blbe na to už jsem si nějak zvykla, ale teď jsem se osypala a jsem jako slepice🙄
@jasemin26 zavolej zítra hned dr. Ať ti řekne jestli je to normální třeba ti to nemuselo sednou 😏
@twins_sovovi určitě si tam zítra zavolám . Jen se bojím aby neodložil transfer 😕
@twins_sovovi progesteron,bleee měla sem ho brát ještě 4 dny a už sem si ho nedala a je mi lépe,žaludek ok,výtok žádný.uz toho bylo dost.
Ahojky holky, tak mi utrogestan nezmění ale mám ho zkusit polykat, prý se u někoho taková reakce jako osypani udělá. Tak snad to bude polykáním lepší. Pak dám ještě info jak jsou na tom vajicka. Hezký den
@jasemin26 je to gel, který obsahuje progesteron... (zavádí se pouze 1x denně v předvyplněných aplikátorech, tak se tam nemusíš šťourat a já ho snášela mnohem lépe než ustrogestan- nevadil mi na astma)...nechtějí ho moc předepisovat, protože je dražší (myslím, že jsem doplácela 100 kč/15dnů)
Ahoj holky tak nové info, 2 vajíčka jsou ve stádiu kompaktace ( to je dobrý nebo špatný?) A dve osmibunecne... Zítra v 8h v Hradci
@pecenacek já měla svedeni po vysazení jako🙄🤦♀️nepochopím
@jasemin26 kompaktace je předstádium moruly, buňky se k sobě více přibližují (=kompaktace) a pak se začínají ztrácet obrysy buněk a tvoří se morula...
neboj, je to pořád v normě 👍👍, zítra už bude blastocysta, která má několik stádií, což nehraje takovou roli...
zítra držím vše co mám, ať transfer dopadne dobře...před transferem je nejlepší mít naplnění močový měchýř, aby doktor viděl hezky dělohu (ale ne moc, abys vydržela bez WC třeba 30 min) 😉

@kocila jo tak snad to zvládnou 🙏