icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
terezarys
22. říj 2020

@jasemin26 no neděláme si iluze u klidném čekání na 14 dní po ET.. Dneska jsem si kontrolovala že nemám už žádné ovittelle a myslím že to nevydržím ani do pondělí 🤣🤣🤣🤣🤣

jasemin26
22. říj 2020

@terezarys 😁 rozumím tomu, já jsem si na začátku taky říkala že vydržím až do 10 dne, to bude mimochodem zítra😁 a skutek utek😁... Takže na jednu stranu dobře že budeme dva psychopati😁🤣... Já už si totiž vážně přijdu jako magor 🙄😁

terezarys
22. říj 2020

@jasemin26 buď úplně v klidu.. A myslím že to tak máme všechny... A kdo říká že ne, tak kecá 🤣🤣🤣
Mám kamarádku a ta má dvě děti po Ivf a takovou sbírku testu jsem snad u nikoho neviděla 🤣 já jsem u syna Teda začínala testovat později pravda... Ale říkám si aspoň mi to čekání rychleji uteče... Než abych se pozorovala jestli mám nějaké příznaky... Mimochodem cítíš něco jinak...?

jasemin26
22. říj 2020

@terezarys no myslím si že po skončení si taky budu moci založit galerii s testama 🤣...hele příznaky na sobě žádné nepozorují... Jsem více unavená ale to bude utrogestanem, jinak mám nemám občas pocit že mě trochu jakoby pálí nebo tlačí prsa, ale to není celý den, a taky to prisuzuji utrogestanu🤷

kocila
22. říj 2020

@jasemin26 mamatest zopakuj v sobotu a uvidíš, zda sílí...ze začátku rozdíl čárek není velký, ale pak z dne na den to skočí (většinou před plánovanou MS, kde je už plod starý 2 týdny). Je to pořád dobré👍

jasemin26
22. říj 2020

@kocila ano teď už mam zasobu prouzkovCh mamatestu tak uvidíme..moc děkuji za podporu 😘

mateska11
22. říj 2020

@jasemin26 krásná druhá čárka 🍀😊

jasemin26
22. říj 2020

@mateska11 u kterého myslíš?🤣

martinie88
22. říj 2020

@jasemin26 Ty testy sili💗 Udelej testy v sobotu a dej je vedle sebe a uvidis ten rozdil😍

jasemin26
22. říj 2020

@martinie88 udělám a uvidím zda bude pokrok😉, já jak na ně koukám tak mi právě nepřijde že nesílí... Ale snad ano🙏

pecenacek
22. říj 2020

@jasemin26 já měla 9.den na plastovém 2 // ale záleží jak moc produkujes hCG hormon. Uvidíš tak 12.den

pecenacek
22. říj 2020

Jinak když už trošku polevily ty obtíže,tak mám chřipku 😢🤦‍♀️ takže ležím s pejsek v pelíšku

jasemin26
22. říj 2020

@pecenacek děkuji moc, ano nezbývá než čekat... Jinak myslíš že kdyby to nedopadlo že by to házelo takové duchy?

jasemin26
22. říj 2020

@pecenacek je to mě mrzí, tak ať je ti brzy lepe🍀

pecenacek
22. říj 2020

@jasemin26 myslím,že jinak by byl test čistý. Jiná věc by byla, kdyby si Pichla ovitrelle. Ten by tam mohl hrát roli, ale třeba 9.den už nee. 😉 Bude to fajn, uvidis.Vcera mi bylo hůř.Takze úspěch. Cajiky, pelíšek, vitamíny... 🤔😘😍 Nějak to zvládneme.

jasemin26
22. říj 2020

@pecenacek tak já při transferu ovitrelle nepichala, píchala jsem ho před odběrem ale to už je doba. Doufám že budou sílit 🙏. Tak hlavně že už je trochu lépe, tak pořádně odpocivej teď to potřebujete 😉,, přeji ať je čím dál lépe 👍🍀

saja13
22. říj 2020

Ahoj holky mám děsný bolesti na pravém boku dneska se přidal i kříž máte některá zkušenost? Sotva se ohnu, pak mám strach se narovnat 😲🙄 zítra nejspíš půjdu k dr na opich ale nevím jestli opich udělá když to v úterý mám dostat, při začátku ms mě kříž bolí ale toto je děsný v práci to nedávám...

twins_sovovi
autor
22. říj 2020

@jasemin26 zlato klasika já jsem testovala taky jak blazen a nic mě nezajimalo🤣 mě to taky přišlo že to nesílí, ale pak najednou to začalo klid 😎❤️

twins_sovovi
autor
22. říj 2020

@pecenacek ty si taky koukám užíváš 🙄tak ať jste brzo fit❤️😍💓💐

jasemin26
22. říj 2020

@twins_sovovi děkuji jsi moc hodná 😉, jo připadám si vůči vám jako psychopat 😁... Nerada bych vás štvala ale nějak si nemůžu pomoci netestovat a neradit se a vámi🤷😉... Snad bude sílit... Jinak kdy myslíš že by šel dělat digitální test?

twins_sovovi
autor
22. říj 2020

@jasemin26 hele já ten digitální test neděla teď prej co mi někdo říkal se prý dělá 2-3 týden a to už budeš po krvy takže jsem spíš investovala do vitaminu😍 proč štvát já to prožívám s tebou a ráda vidím nový fotky tak jako z ultrazvuku💓❤️jsme spolu v tom zlým i v dobrým a o to tu jde málo kdo je chapavej❤️ ja to beru jako samozřejmost 😘😘😘

kocila
22. říj 2020

@jasemin26 myslim,ze digi bude pozitivni 1-2tydny

kocila
22. říj 2020

@saja13 urcite k lekari,muzes mit cystu

saja13
22. říj 2020

@kocila jak sou na zádech takové ty dolicky prý tam mám bouli 😲🙄 že by se cysta projevila takhle bolesti zad?

saja13
22. říj 2020

@kocila jj zitra jdu k dr už to mám domluvené v práci

marky125
22. říj 2020

@andreasvo jak jsi dnes dopadla na kontrole?

kocila
22. říj 2020

@saja13 tak ti asi nebude od cysty,kdyz mas bouli na zadech a tam te to boli

saja13
22. říj 2020

@kocila mě napadlo že to bude od svatby jak semnou všichni dováděli 🤣 a teď sem hnuta 😃

andreasvo
22. říj 2020

@marky125 vzal krev ani UTZ nedělal což mě vcelku nasralo 😀 Bohužel můj doktor dává výsledky Ten den večer když si vzpomene nebo na druhy den.Ale neboj i já jsem napjatá jak kšandy holky mě tady ani nenapsali hodnoty tak nemám sčím Srovnávat 😟

jasemin26
22. říj 2020

@twins_sovovi děkuji moc jsi moc hodná,😘.. taky to s vámi prožívám 😉 a že to jsou občas nervy, ale proto tu jsme ab jsme se podpořili 👍

Strana