IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@jasemin26 buď úplně v klidu.. A myslím že to tak máme všechny... A kdo říká že ne, tak kecá 🤣🤣🤣
Mám kamarádku a ta má dvě děti po Ivf a takovou sbírku testu jsem snad u nikoho neviděla 🤣 já jsem u syna Teda začínala testovat později pravda... Ale říkám si aspoň mi to čekání rychleji uteče... Než abych se pozorovala jestli mám nějaké příznaky... Mimochodem cítíš něco jinak...?
@terezarys no myslím si že po skončení si taky budu moci založit galerii s testama 🤣...hele příznaky na sobě žádné nepozorují... Jsem více unavená ale to bude utrogestanem, jinak mám nemám občas pocit že mě trochu jakoby pálí nebo tlačí prsa, ale to není celý den, a taky to prisuzuji utrogestanu🤷
@jasemin26 Ty testy sili💗 Udelej testy v sobotu a dej je vedle sebe a uvidis ten rozdil😍
@martinie88 udělám a uvidím zda bude pokrok😉, já jak na ně koukám tak mi právě nepřijde že nesílí... Ale snad ano🙏
Jinak když už trošku polevily ty obtíže,tak mám chřipku 😢🤦♀️ takže ležím s pejsek v pelíšku
Ahoj holky mám děsný bolesti na pravém boku dneska se přidal i kříž máte některá zkušenost? Sotva se ohnu, pak mám strach se narovnat 😲🙄 zítra nejspíš půjdu k dr na opich ale nevím jestli opich udělá když to v úterý mám dostat, při začátku ms mě kříž bolí ale toto je děsný v práci to nedávám...
@jasemin26 zlato klasika já jsem testovala taky jak blazen a nic mě nezajimalo🤣 mě to taky přišlo že to nesílí, ale pak najednou to začalo klid 😎❤️
@pecenacek ty si taky koukám užíváš 🙄tak ať jste brzo fit❤️😍💓💐
@twins_sovovi děkuji jsi moc hodná 😉, jo připadám si vůči vám jako psychopat 😁... Nerada bych vás štvala ale nějak si nemůžu pomoci netestovat a neradit se a vámi🤷😉... Snad bude sílit... Jinak kdy myslíš že by šel dělat digitální test?
@jasemin26 hele já ten digitální test neděla teď prej co mi někdo říkal se prý dělá 2-3 týden a to už budeš po krvy takže jsem spíš investovala do vitaminu😍 proč štvát já to prožívám s tebou a ráda vidím nový fotky tak jako z ultrazvuku💓❤️jsme spolu v tom zlým i v dobrým a o to tu jde málo kdo je chapavej❤️ ja to beru jako samozřejmost 😘😘😘
@twins_sovovi děkuji moc jsi moc hodná,😘.. taky to s vámi prožívám 😉 a že to jsou občas nervy, ale proto tu jsme ab jsme se podpořili 👍

@jasemin26 no neděláme si iluze u klidném čekání na 14 dní po ET.. Dneska jsem si kontrolovala že nemám už žádné ovittelle a myslím že to nevydržím ani do pondělí 🤣🤣🤣🤣🤣