IVF, červenec 2010
Ahojky ceka me me prvni ivf ted v cervenci...25.6. si jdu pro leky...jsem z toho vseho nejak zmatena...prida se ke me nekdo myslim ze je nas vic :o)
tak to promiň,nechtěla jsem. ☹ A za jak dlouho to můžeš podstoupit znovu?
@trudy - to mě mrzí
@petrita83 - tak jak je - kolik ti zbylo ještě nehtů - nebo už jsou všechny okousané 😀 => v kolik budou ty výsledky
my se máme dobře - dnes jsme byli na takovém malém výletě na zámku Veltrusy - je tam taková velká obora, kam mohou i hafani - bylo tam krásně, ale teď už jsem docela unavená, udělám i takový pozdní oběd a půjdu se natáhnout
@petronela82 joo ty máš vlastně tu dovču 😀 tak to je prima, že takhle výletíte 😅 joo natáhnout bych se šla taky.. 😖
Volat mám až mezi 15:30-16:00, což u mě znamená v 15:31 😀 (mohlo by to být horší, třeba v 15:29 😀 )
@petrita83 I já jsem napnutá jak kšandy 😀
no já jsem si odpoledne na dvě hoďky zchrupla...chicht jsem nějaká z toho všeho unavená..
my jedeme teď ke tchýni pro meruňky...to jsem ani nevěděla že už jsou zralé...a pak do Prágy do kina..tak zatím ahojky holky
@petrita83 ja jsem teda taky doooooost napnuta... taky jak ksandy 😀
@holubice.petra taky jsem spinkala 🙂
@holubice.petra, @pampeliska36 - mně z toho je úplně blbě...já jsem nervák...no tak jsem volala a výsledek? mám volat zítra po 10h.. 😖 😖
@petrita83 to je teda jeste vic napinavejsi nez ksandy 😀 no to chapu, ja bych taky nervama lezla po strome 😅
@petrita83 no to si snad delaji legraci! co pak nevedi kolik holek ceka na tvoje vysledky? chicht ;o)
@holubice.petra jsem jim to chtěla říct 😀 😀 ..ale sestřička nebyla moc na srandičky 😖
@petrita83 - no co nám to děláš - čekat až do zítra a no je děs - ty tě tedy pěkně napínají, prostě je ti dáno ty výsledky vědět až 14 den o ET - nedá se nic dělat - drž se - čekáš 100% na dobré zprávy - nemáě se čeho bát - dnes jsi testila? mamatesty jsou v krabičce přece dva 😉
@petronela82 😀 😀 co myslíš? no jasně že joo..jen pro uklidnění.. 😀 ale stejně se bojim..tak uvidíme zítra..přesně jsem si to řikala, ale zase kdybych tam šla 14den, tak by výsledky byly možná zas až ten další den 😖 no je to pro mě docela nervák..nová zkušenost..doufejme že s příjemnym překvapenim 😀
@petrita83 - neboj bude to krásné cyfra - určitě třímístná- držím palečky

tak jsem se rozhodla,že pokud by ani KET nevyšel,tak bych šla do Zlína,i když na Reprofit tady v Brně dochází na konzultace doc.Pilka,ale asi bude Zlín větší jistota a klid pro mě.