icon

IVF FN olomouc. Je někdo před?

luuc5
20. dub 2021

Ahoj holky je tady nekdo pred ivf?Me ceka zitra odber a uz mam docela nervy ..jak to dopadne 🤭

Strana
z6
slunecnice_87
15. črc 2021

@luuc5 ahoj. Včera jsem na Tebe myslela,jak to dopadlo? Můžu gratulovat? Já dobrý, v rámci možností. Zjistili mi preeklapsii tak beru anopyrin a musím znovu na krev na genetiku.

luuc5
autor
16. črc 2021

@slunecnice_87 ahooj tak ja zatim dobryy ..22.7 jdu na ultrazvuk ..tak snad pujde neco videt a bude to v poradku 💜fakt ?a jak se citis ?

slunecnice_87
16. črc 2021

@luuc5 já teda musím říct,že mi nebylo špatně,ale sem pořád unavená. Šla sem marodit, tak mám celkem hodně volného času, ale aspoň můžu odpočívat. Jé tak to už tam bude možná i srdíčko ❤

luuc5
autor
16. črc 2021

@slunecnice_87 joo to snad joo 💜unavena jsem taky poraad ..pres den tak hodku spim ..a to se mi normalne nestava 😁

slunecnice_87
16. črc 2021

@luuc5 já sem odpoledne prospat tak 3 hodky a večer usnu,ale poslední dobu se pak v noci vzbudim a nemůžu spát. A to vstavam tak v půl 8. Moc toho nejím,ale když mám hlad tak se musím hned najíst jinak je mi zle. Ale teď mi chutná všechno že zahrádky hlavně třešně.

luuc5
autor
17. črc 2021

@slunecnice_87 taky se vzbudim brzo a nemuzu spat pak ..ale zase jdu odpoledne ,takze dobryy ..ja mam zase porad chut na nektarinky snedla bych tunu 😂

slunecnice_87
17. črc 2021

@luuc5 nektarinky sou u mě taky na denním jídelníčku 🙂🙃 cokoli ze zahrádky je fajn. Jsem sice nervózní z toho,že jsem doma a nic nedělám ale to se prý obrati,že člověk nebude vědět co první dřív. Je fajn,že je léto že se dá být na zahradě.

luuc5
autor
18. črc 2021

@slunecnice_87 joo to my z panelaku rict nemuzeme😂ja se modlim at je zatazeno a trosku ae ochladi to se jinak neda 🙄normalne mi to neva ale ted teda dost

slunecnice_87
19. črc 2021

@luuc5 tak to já mám výhodu. Zajdu ven když je hezky,dám si nohy nahoru. Občas se snažím něco dělat na zahradě nebo doma,ale většinou se mi nechce 🙃🙂

Strana
z6