IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@omajda88 já jsem spíš největší posera 🙈. Mám s tím testováním spojené samé negativní pocity (znám jen čistě bílý test) a prostě to je moje nejmíň oblíbená část celého procesu 🙈🙈🙈.
@zuzina8887 tak to já bych se utestovala😂
@omajda88 teď jsi 5.den? Tak to už brzo můžeš začít 😄🙏.
@zuzina8887 no uvidíme.nekdo píše že měl ducha 6 dní po,někdo že 10...tak uvidim
@zuzina8887 Pritel me vzdycky zrazoval od predcasneho testovani. Pry at jsme co nejdele v nadeji, ze to vyslo. Na jednu stranu je to fajn, na druhou jsem uz to chtela mit vzdycky za sebou. Jak dlouho chces vydrzet do testu? 🤗
@veeev manžel taky nikdy nechce testovat, takže jsme v té dobrovolné nevědomosti pěkně spolu 😄. Jinak tohle je čistě subjektivní věc, ani jedno není špatně, takže každý ať testuje přesně podle svého vnitřního pocitu, výsledek nám to stejně neovlivní 🍀🙏😏.
@zuzina8887 No prave. Ja na jednu stranku chtela testovat co nejdriv. Ale zase jsem nechtela lovit duchy. Takze jsem drzela. Navic jsem nechtela testovat, kdyz pritel jeste nechtel. To mi prislo nefer. Ale vzdycky pred krvi jsem testovala doma, abych se doma vybulela 🙈
@veeev to jsem přesně minule udělala a stejně jsem jim bulela tam 🙈.
@zuzina8887 To ja uz vedela, tak jsem byla v klidu. Nejvic jsem bulela po odberech v nativu, kdy to vypadalo na 3 vajicka a ono ani jedno. To jsem total bulela uz na sale, az jsem se zalykala. Sestricka byla ale zlata, tak me utesovala. Ony asi jsou zvykle 😔
@zuzina8887 a kedy ides na krev? 🍀
@lenauska v pondělí... Den na to volají výsledky, tak v pondělí odpo nebo úterý ráno už se testu nevyhnu 🙈.
Tak ja na teste bielo 😭 10 den od et...cize som to uz asi trosku vzdala 😔
@gamora mrzí mě to, zkus vydržet s nadějí ještě do 12dne, ten byla takový hraniční 🙏🍀.
@zuzina8887 12 den mam v lekarskej sprave napisane ako den testovania..tak to pojdem na krv...ale uz som to psychicky vzdala 😔
@gamora já tě chápu, taky to vždy s bílým testem vzdám, ikdyž první dělávám až o ty 2 dny později... Uvidíš, co ti řeknou na krvi. Mě po nezdařeném ET doporučili 2 cykly pauzu, že je to tělo po stimulaci unavené. (Dostala jsem tehdy ms 7.den po ET). Tak jsem se divila, proč jsme vůbec ten transfer dělali...
@zuzina8887 ja som prave na ten transfer sla taka ubolena (po tej opu s 20 oocytmi, nabehom na ohss atd), manzel hovoril ze videl ze nie som na to pripravena, mozno som nebola, fakt som si po odbere uzila par dni hroznej bolesti, ale velmi som chcela aby to vyslo, 3 roky snazenia, skusania vsetkeho mozneho bolo pre mna ivf ako nieco co jednoznacne musi klapnut...ale zazrak sa nekonal...nevzdam to ale potrebujem chvilku aby sa to zahojilo 😔
@omajda88 to je este velmi skoro, 6 den...verim ze to neskor pride...vydrz aspon do 8...drzim silno palce 😊
@gamora měli jsme to podobně, 20 folikulů, Dr. se bála ohss, musela jsem ji 3 dny po opu každý večer posílat sms jak mi je... Zpětné asi obě s Dr. víme, že jsme ET neměli dělat. Ale chápu Dr. i nás holky, že pokud není vyloženě lékařský důvod to neudělat, tak se do toho prostě jde 🤷♀️.
@zuzina8887 Držím palce ✊✊✊🍀🙏
@lenauska děkuji moc. Bojím se. Tohle je zase nevýhoda, když celou dobu netestuješ, pak už je to all in 😬🙈. Každopádně zítra jdu na krev s čistou hlavou a s nadějí 🙏.
@zuzina8887 Tak já som jak na trní. Co testik ?
@zuzina8887 velká gratulace! a klobouk dolu, že si vydržela🙏
@zuzina8887 velka ale obrovska gratulacia ❤

@zuzina8887 teda ty si hrdinka, že furt netestuješ!