icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

lenauska
7. dub 2021

@gamora 6 nanukov? To je pekne 🙂, dufám,že nebude potreba ✊✊✊🍀

zizitap
autor
7. dub 2021

@lenauska me bude v zari 😔 ale co uz je to bud a nebo. Bohuzel to neovlivnim🤷‍♀️

zizitap
autor
7. dub 2021

@zuzina8887 drzim pesti snad to vyjde🙏

zuzina8887
7. dub 2021

@lenauska to se dobře čte 😏👌(... popravdě mě dost stresuje, když se občas někde dočtu, jak mají holky všechny možné příznaky hned den po transferu 🙈).

zuzicek2013
8. dub 2021

@zuzina8887 na příznaky nedej,já jsem každý transfer měla píchání ve spod,boleli mě prsa a nic z toho, raději bych neměla příznaky žádné,abych se nemusela tak pozorovat.... kolikátý den jsi a jak se cítíš?

aaaadel
8. dub 2021

@omajda88 včera dorazila MS.....😢 volala jsem do CAR prý že to nutně ještě nemusí nic znamenat. Normálně mám pokračovat s lékama a dle plánu se dostavit na TT. Nikde jsem nečetla o stejné zkušenosti která by dopadla ... // Přijde mi to divný. 😖

zuzicek2013
8. dub 2021

@aaaadel a máš KET v nativu nebo stimulovaný?a sama sis test nedělala?

aaaadel
8. dub 2021

@zuzicek2013 ET stimulovaný ,dlouhý protokol. Dělala 5 den po ET test negativní....

lenauska
8. dub 2021

@zuzina8887 příznaky neznamenají nic. A v naším případě to Moze být utroš,hormony to stimulacie.....Vela dievcat a zien je bezpriznakovych a sú těhotné....

omajda88
8. dub 2021

@aaaadel to ti došla ms 6.den po et? A silné?

aaaadel
8. dub 2021

@omajda88 ano bohužel ano

zuzina8887
8. dub 2021

Ahoj holky, s těmi příznaky máte pravdu - všechno může znamenat cokoliv, podle toho se nedá řídit. Já dnes 10.den od KET, pořád stejně - slabší ms bolesti občas, pak zmizí, bolavá prsa (ale jak jsem psala, začaly mě bolet z Amelgenu už před KETem). Takže spíš bych řekla, že se nic neděje a odevzdaně čekám na každý další den 🤷‍♀️.

lenauska
8. dub 2021

@zuzina8887 vydrž prťka , vydrž 🍀✊🙏

zuzicek2013
8. dub 2021

@zuzina8887 a kdy máš v plánu test,?

zuzina8887
8. dub 2021

@zuzicek2013 pořád odolávám a říkala jsem si, že vydržím do krve. Minule jsem si ho udělala den před krví, ať jsem připravená a akorát jsem se jim tam rozbrečela 🙈😄🤦‍♀️.

zuzicek2013
8. dub 2021

@zuzina8887 a kolikátý KET máš za sebou?

zuzina8887
8. dub 2021

@zuzicek2013 tohle je 5.transfer 🙄... Nikdy ani duch 🤷‍♀️.

zuzicek2013
8. dub 2021

@zuzina8887 tak držím palce.

gamora
9. dub 2021

Ahojte, tak ja som dnes nevydrzala a testovala...8 den po et...aaa zazrak sa nekonal, na teste ani len naznak nejakeho takzvaneho ducha 😔 neviem co som cakala 😭 viem som blbka 🙄

aaaadel
9. dub 2021

@gamora nezoufej, ještě není nic ztraceno. Hlavně aby nedorazila MS. Držím pěsti..🍀 .... //

zuzina8887
9. dub 2021

@gamora ahoj, 8.den je brzo. Spousta holek má první náznak až 10. nebo 12.den. Vydrž, moc držím palce 🙏🍀.

omajda88
9. dub 2021

@gamora ahoj, uplně tě chápu.. taky doufám, že 8. den už tam něco bude, ale jak píšou holky.. každý to má jinak. ještě nesmutni🙏🍀

lenauska
9. dub 2021

@gamora Moze být Este skoro,skus za dva dni znova testik . Držím palce ✊🙏🍀

veeev
9. dub 2021

@gamora To me mrzi, ale jeste neni nic ztraceno 🙏 Kolikadenni embryo ti zavadeli?

veeev
9. dub 2021

Ja dneska byla v CARu, tak amh v poradku. PCOS hranicni s normalem, proto ty posledni 3 ovulace 💪 Napsali mi Clostilbegyt a doporucila Inofolic. Jakmile zacne ms, tak se domluvit na utz a tim padem pristi mesic jdeme do nativu. Ja se normalne tesim 🙈

gamora
9. dub 2021

@veeev 5 dnove

veeev
9. dub 2021

@gamora Treba tam jeste sance bude, zatim to nevzdavej 🙏🙏🙏🙏 Zkus za 2 dny, budeme moc moc drzet palce. Me vkladali pri dceri 4denni a test jsem delala az 12ty den a mela jsem jen slabeho ducha. Myslim, ze kdybych test delala 9. den (to bych byla jako ty), ze bych mela taky ciste bily test.

gamora
9. dub 2021

Dakujem velmi pekne dievcata za podporu 🍀

veeev
9. dub 2021

@gamora Takhle vypadal ten muj cca 2 roky zpet. A jak jsem psala...4denni embryo, test 12. den od vlozeni. A zadna slava carka. A vse klaplo. Fakt drzim vse co mam 🙏

zuzina8887
10. dub 2021

Ahoj holky, jak se máte? Já dnes 12den od KET, ty ms bolesti včera dost zesílili, ale ms zatím nemám, tak to začíná být napínavé... 🤷‍♀️. Testovat nechci, bojím se a chci si nechat naději a pozitivní naladění do poslední chvíle 😄.

Strana