IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@lenauska to se dobře čte 😏👌(... popravdě mě dost stresuje, když se občas někde dočtu, jak mají holky všechny možné příznaky hned den po transferu 🙈).
@zuzina8887 na příznaky nedej,já jsem každý transfer měla píchání ve spod,boleli mě prsa a nic z toho, raději bych neměla příznaky žádné,abych se nemusela tak pozorovat.... kolikátý den jsi a jak se cítíš?
@zuzicek2013 ET stimulovaný ,dlouhý protokol. Dělala 5 den po ET test negativní....
@zuzina8887 příznaky neznamenají nic. A v naším případě to Moze být utroš,hormony to stimulacie.....Vela dievcat a zien je bezpriznakovych a sú těhotné....
Ahoj holky, s těmi příznaky máte pravdu - všechno může znamenat cokoliv, podle toho se nedá řídit. Já dnes 10.den od KET, pořád stejně - slabší ms bolesti občas, pak zmizí, bolavá prsa (ale jak jsem psala, začaly mě bolet z Amelgenu už před KETem). Takže spíš bych řekla, že se nic neděje a odevzdaně čekám na každý další den 🤷♀️.
@zuzicek2013 pořád odolávám a říkala jsem si, že vydržím do krve. Minule jsem si ho udělala den před krví, ať jsem připravená a akorát jsem se jim tam rozbrečela 🙈😄🤦♀️.
Ahojte, tak ja som dnes nevydrzala a testovala...8 den po et...aaa zazrak sa nekonal, na teste ani len naznak nejakeho takzvaneho ducha 😔 neviem co som cakala 😭 viem som blbka 🙄
@gamora ahoj, 8.den je brzo. Spousta holek má první náznak až 10. nebo 12.den. Vydrž, moc držím palce 🙏🍀.
Ja dneska byla v CARu, tak amh v poradku. PCOS hranicni s normalem, proto ty posledni 3 ovulace 💪 Napsali mi Clostilbegyt a doporucila Inofolic. Jakmile zacne ms, tak se domluvit na utz a tim padem pristi mesic jdeme do nativu. Ja se normalne tesim 🙈
@gamora Treba tam jeste sance bude, zatim to nevzdavej 🙏🙏🙏🙏 Zkus za 2 dny, budeme moc moc drzet palce. Me vkladali pri dceri 4denni a test jsem delala az 12ty den a mela jsem jen slabeho ducha. Myslim, ze kdybych test delala 9. den (to bych byla jako ty), ze bych mela taky ciste bily test.
Ahoj holky, jak se máte? Já dnes 12den od KET, ty ms bolesti včera dost zesílili, ale ms zatím nemám, tak to začíná být napínavé... 🤷♀️. Testovat nechci, bojím se a chci si nechat naději a pozitivní naladění do poslední chvíle 😄.

@gamora 6 nanukov? To je pekne 🙂, dufám,že nebude potreba ✊✊✊🍀