IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
Holky "testovacky" držím palce ✊✊✊
@lenauska a co tvá krev dnes? Vše v pořádku? 💪🥰
@omajda88 takže abych se zorientovala...tvoje první IVF ... jsi 2 den po ET.. a ještě čekáš jestli se bude dát něco zmrazit...doufám že ano 🙏 kam chodíte do centra? Já už jsem tomu taková odevzdaná.. snažíme se od července 2019...1 IVF krátký protokol a k ET nebylo nic.. 2 IVF dlouhý protokol jeden ET a na genetiku jeden mražáček ❄chudáček❤ vkládám do toho všechny své naděje...
@zuzina8887 prosím tě a co to je ta lavàž dělohy?a na tu imunologii ses objednala sama nebo tě tam poslali?vím právě,že tam moc posílat nechcou,že je to drahé.vis co já na krev nejdu,přijde mi to zbytečné...kdyby tam byl aspoň duch tak možná,ale takto pochybuju,že by tam něco bylo.a ty intralipidy jsou na co?a ty máš teda posledních embryjko?
@zuzicek2013 Dokážu ti dát jen hodně neodborné odpovědi 🙈. Laváž je pročištění dělohy od zbytku staré sliznice a všeho, co by tam mohlo překážet, zároveň to tu sliznici trochu "nabudí". Dělá se to tekutinou přes katetr, podobný princip jako IUI (považuji to za "overtreatment", ale proč to nezkusit že 🙈). Intralipidy obalí NK buňky, aby nešly proti embriu. Aplikace infuzí do žíly. Dále mi nabídli skarifikaci dělohy, nařízne se místo ve sliznici, dostaneš na to ATB a ta hojivá reakce podpoří procesy pro uhnizďování. (Do toho jsem nešla, dělá se to před ms a já jsem ji tehdy dostala o pár dní dřív, takže špatné načasování). Třeba nic z toho nebude pro tebe vhodné, to bych nechala na doktorech, ale zeptat se na to můžeš. Na tu imunologii mi v CAR napsali žádanku. Mám poslední 2 bojovníky v sobě, v případě neúspěchu 3.ivf a embrijka budeme posílat na genetiku. Dr. se bojí, že by se mohlo jednat o ten vzácný případ, že jsme sice oba zdraví, ale spojení nefunguje. Přijde mi to zatím jako jediné logické vysvětlení 🤷♀️. Uvidíme...
@zuzina8887 Bola som ráno, v jednu mám volat na výsledky, tak snad to bude ok a hcg sa zvýšilo. 🙏
@zuzina8887 kedy budeš testovat? ✊🍀
@lenauska moc držím palce. Dej vědět. Chci vydržet co nejdéle, klidně až do krve 🙈. Snad nepřijde dřív ms 🙄.
@zuzina8887 nepride 🍀🙏 držím palečky
Cau holky tak ja byla na komtrole. Dr nebyl moc nadsenej z mych vajecniku. Jednak jeste nejsou pripraveny. Coz sem cekala. Ale pravej vubec nenasel. Levej obtizne. Pri opu pry taky mel problemy. Takze mi vzal krev na Amh, fsh, lh a jeste neco a podle toho se rozhodne jestli do dalsiho cyklu vubec jit. Pokud amh bude nizsi jak 1,5 tak je pry naprosto zbytecny me dopovat praskama pac by z toho nemuselo nic byt
@zuzina8887 tak hcg dnes 2555 , spadol mi kamen zo srdca. Na budící stvrtok už na ultrazvuk, pride mi to skoro ale uvidíme.
@lenauska moc gratuluji ke krásnému HCG 🍀😍👌.
@zuzina8887 ďakujem 🙂🙏, teraz sa modlit aby Bolo vsetko ok.
@lenauska a ty jsi měla nějaké příznaky těch prvních 14 dní po transferu? A teď?
@zuzina8887 bolelo má v podbřišku jak na ms....já som si myslela,že už som to dostala , tak som sa furt chodila kontrolovat na záchod . Teraz už len sem tam bolesti na ms. A prsia, teda bradavky strašne citlivé. Ale inak nic.
@zuzina8887 díky za vysvětlení,no jsem zvědavá,ale už i z toho všeho unavená,všude holky mávají pozitivním testem a já pořád nic....😔.my už máme poslední 2 embrya a pak už nic,do dalšího IVF nejdeme,takže by to byla konečná...

@zuzicek2013 tak to mě vážně moc mrzí 🥺, přesně vím, jaké to je... Zkus na Dr. trochu zatlačit, ať to příště podpoří vším, co jde. To teď zkouším já u transferu č.5, sama doktorka mi to navrhla "protože jsou poslední", lituji, že jsme to nezkusili dřív... A samozřejmě vůbec ani ještě nevím, jestli to k něčemu bylo... Embryoglue, laváž dělohy, clexane, intralipidy, akupunktura... A souhlas se zizitap s detailní imunitou, tu si sama případně taky nechám znovu udělat... Budu moc držet palce, ať rychle nabereš síly na další boj. (A chtěla jsem napsat, že se ještě pořád může na krvi něco ukázat, ale já sama tomu taky nikdy po 12dni už nevěřím... Ikdyž malinká naděje pořád je 🙏).