icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

veeev
19. dub 2021

@monimates Dekuji 😘 Snad bude neco k transferu. Jsem na uplnem zacatku 🙏

lenauska
22. dub 2021

Ahoj holky, tak co nového u vás ? 🍀

zuzina8887
22. dub 2021

@lenauska ahojky a co u tebe? Myslela jsem na tebe, že už máš určitě další informace 🙏🍀🥰. Já mám první utz v pondělí, je to nekonečné 🙈.

lenauska
23. dub 2021

@zuzina8887 tak to držím palce 🙂🍀🙏 já zatial dobrý. Dnes som dobrala prednison, další není potřeba. Ultrazvuk příští stvrtok, tak dufám,že už bude srdiečko. Vleče sa to, je to dlho, som nervózna ako dopadne ten ultrazvuk.

gamora
23. dub 2021

Ahojky, tak ja po konzultacii...mesiac klud a potom KET v native, bez embrioglue (vraj je to zbytocne, tak im budem verit a teraz to skusim bez toho) Nadalej mam uzivat Medrol a buduci tyzden kontrola imuno ci zabera...tak vam drzim dievcata palce @lenauska a @zuzina8887, nech je vsetko ok 😘

lenauska
23. dub 2021

@gamora dakujem ..... 🙂 držím palce nech je vsetko ok , oddychni trochu, a potom šup na to 🙏🍀😘

zuzina8887
24. dub 2021

@gamora pěkně si odpočiň, ono to uteče, aspoň nabereš sílu 🍀.

monimates
24. dub 2021

Ahoj, dnes jsem 9.den po KET, odhodlala jsem se na test a nic.. od vložení mě pořád bolí břicho, nevidím rozdíl v průběhu dní, zatím nepřišla ani ms.. ale už házím flintu do žita, jak se říká.. a smiřuji se s tím, že to opět nedopadlo a zázrak se nestal.. vím, že se uvidí v úterý, kdy jdu na krev, ale iluze si nedělám, spíš jsem zvědavá, jaký bude další postup..

monimates
24. dub 2021

@gamora zajímavé, jak se názory na embryoglue liší, ale příště to zkusím taky bez toho

lenauska
24. dub 2021

@monimates skus testik za dva dny a uvidíš. Držím palce ✊🙏🍀

tana1991
25. dub 2021

@monimates ahoj vůbec si s toho nic nedělej mě to trhu test ukázal a 12ty den a to ještě úplného ducha a když jsem šla na krev taky to tam bylo jen slabě každá žena to má jinak neves hlavu bude to ok musíš věřit držím palce 🙏🙏🙂

zuzina8887
26. dub 2021

Ahoj holky, jen update za mě, dočkala jsem se dnes prvního utz a vše je v pořádku, máme už i srdíčko 💓. Ale moje nervy teda... Za ty dva týdny jsem 2x špinila (vždy na 1 den), včera dokonce ze mě vytekla čistá tekutá červená krev 😱. Naštěstí to pak hned přešlo do špinění a sláblo. Ale už jsem myslela, že je to v háji. Dr. říkala, že je vše v pořádku, že se asi někde nahlodla cévka. No je to napínavý 🙈. Držím všem palce 🍀🍀🍀.

monimates
26. dub 2021

@zuzina8887 To bude dobré.. hlavně, že tluče ❤️ krásné.. přeji zdravíčko a ať je vše tak, jak má 🍀

monimates
26. dub 2021

@tana1991 Další test jsem nedělala, neměla jsem odvahu. Zítra jdu na krev, tak uvidím.

zuzina8887
26. dub 2021

@monimates moc děkuji, taky přeji štěstí... Na krev zítra a pokud ne, tak do dalších pokusů. Nesmíme se vzdávat 💪🥰🍀🌷.

zizitap
autor
27. dub 2021

@monimates tak jak jsi dopadla?

monimates
28. dub 2021

Ahojky, tak u nás to nedopadlo.. embryjko se nechytlo, vysadila jsem léky a čekám na ms. Hned zkusím další pokus v květnu, až poté bych eventuelně dala pauzu.. nezbývá než doufat v kvalitu našich zbývajících zmražených prďolků, máme ještě čtyři.. některá centra dávají přednost KETu v co nejpřirozenějším cyklu, u mě z mnoha důvodů jde pořád o cykly stimulované, už tři měsíce jsem nekrvácela, čekám na ms a budu to brát jako očistu těla od něčeho starého.. a jen doufat, že byť od druhého dne cyklu naskočím zase na estrofem, budu dobře připravená a embryo se konečně uhnízdí 🙂 děkuji vám, že jsem to s vámi mohla sdílet, popravdě mám čtyři sestry a ani jedna nevěděla, co prožívám. Asi proto, že jsem nejstarší, mám komplikovaný život, ony mi to miminko neschvalují. Ale kdo kdy má pro dítě ideální podmínky? Nejde o zázemí, spíše o to, že mám dva kluky, desetiletá dvojčata ve střídavé péči, manžel pracuje daleko od mého bydliště i práce, vídáme se samozřejmě co nejvíc, ale někdy je holt celý týden pryč. Sestrám přijde, že toho na mne bude moc, starost o tři děti, když na to budu sama. Mimo to dlouhé cesty do manželova bydliště, kde rekonstruujeme dům.. no, omlouvám se za poplakání, někdy mě to mrzí, když necítím oporu v rodině.. takže jsem sdílecí typ a děkuji za přijetí do této skupiny.. 😊 přeji vám krásný den a úspěšný květen ve všech směrech 🍀

monimates
28. dub 2021

@zuzina8887 děkuji za podporu

zuzina8887
28. dub 2021

@monimates to mě mrzí, že ta podpora v rodině není ideální. Já jsem toho taky hodně sdílela v rodině i přátelům a hodně mi to pomáhalo hlavně na neúspěchy. Určitě se to příště podaří, za pár týdnů budeš zase po KET čekat, jak to dopadne 🍀🙏. (U mě se povedl až stimulovaný KET, přirozený KET nic, ET nic. Možná je to fakt o náhodě, ale věřím, že každý transfer máš stejnou šanci a určitě se jednou zadaří 💪🍀).

zizitap
autor
28. dub 2021

@monimates jak rika @zuzina8887 mozna vyhde prave to KET me to poprve taky nevyslo. Co se tyka podpory z rodiny, je to skoda, hodne to mrzi, kdo jinej by mel podporit nez prave rodina. Urcite to s tebou mysli dobre, jak rikas mas to k manzelovi daleko, dalsi dve deti.... ale to jak si to udelate je jen na vas ja ve svym veku si rikala taky ze uz je to dost rozdil, ale naopak me to spis omladilo a udrzuje me to nekde ve dvaceti letech myslenkove 🙂 nic neni idealni ale to je zivot 🙂 Budu drzet pesti na dalsi pokus!!!!

lenauska
28. dub 2021

@monimates nevzdavaj to, rodina by mala byt oporou , ale aj tak bojuj dalej. KET má vraj vacsiu úspěšnost než ET, držím palce, ono to dopadne a hlavu hore , nemas to jednoduché ,ale určite si silná žena a dáš to a mimisek pride🍀🍀🍀🙏✊

monimates
29. dub 2021

Děkujiiiii 🍀❤️jste moc fajn ❤️

veeev
29. dub 2021

Ahoj holky, ja dneska byla na kontrole pred nativem. Jsem 10.DC a brala jsem jen 5 dni Clostilbegyt. Tak doktora koukala, ze folikuly jsou docela prerostle. Ale zkusime odber v sobotu, mozna jeden praskne, ale snad ostatni vydrzi. Vypada to na 3 folikuly, tak drzte palce 🙏

veeev
29. dub 2021

@monimates Ach jo, to me mrzi. Tyhle dny, kdy reknou takhle natvrdo negativni verdikt (nejste tehotna) bych uplne vymazala. Je to des. Ale priste to urcite vyjde, hlavne, ze mas mrazacky 😊

veeev
29. dub 2021

@zuzina8887 Krasny pocit, ze? ❤ Uzivej si kazdou minutu. Desne to leti, ale je to nejuzasnejsi, co znam 🤗

zuzina8887
29. dub 2021

@veeev budu ti moc držet palce na nativ 🤞🍀. A moc děkuji, je to krásný pocit, ale zároveň spousta obav, aby vše bylo v pořádku. Po té dlouhé ivf cestě člověk asi nemůže být úplně bezstarostný 🙈. Ale snažím se a když mi to jde, je to krása 😀. Holky, držím palce 🍀.

lenauska
30. dub 2021

@veeev držím palce ✊🙏🍀

lenauska
30. dub 2021

@zuzina8887 krása 🙂 uzivaj a šetri sa 😘🍀

zuzina8887
30. dub 2021

@lenauska a co u tebe nového? 😏

veeev
1. kvě 2021

Tak holky mame vajicko 🙏🙏🙏 Jeden folikul pred odberem prasknul, jeden byl prazdny a jeden byl vitezny. Bricho trochu boli, ale jinak jsem ok. Zitra bude embryolozka volat, jestli bylo vajicko zrale a zda se podarilo oplodnit. Tak drzte palce, at je to ten bojovnik 🙏🙏🙏🙏🙏 Pred 2 lety na carodejnice vitezny transfer a ted na prvniho maje odber. To musi vyjit 🤗

Strana