icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

zizitap
autor
22. bře 2021

@marcynkaaa to me mrzi ale nadeje umira posledni. Treba se jeste ukaze. Zkus odpoledni koc. Me ta ranni vychazela slabsi vzdy.

zizitap
autor
22. bře 2021

Ja sem po kontrole. Na levo 4 folikly 15,14,12,11 a na pravym jedem 12mm. Dostala sem ke gonalu menopur a citrotide. Pichat do ctvrtka pak utz a opu nejak zacatkem tydne. Pokud bude malo foliklu tak asi ani genetiku delat nebudem a udela se ET

marcynkaaa
22. bře 2021

@europa00 no...ty toho máš za sebou taky požehnaně. To já pár potratu mám taky za sebou. Jen po IUI dva. Ale 'nastesti' v dřívějším týdnů než ty.
Já nemám ani ovulaci,ani menstruaci bez pomoci. Do toho manželovo spermio není nic moc.
Nám už také zůstalo jen IVF. I když teda ne z důvodu jako u tebe...Držím ti všechny ale všechny palce!

marcynkaaa
22. bře 2021

@zizitap Děkuji moc. Určitě zkusím. Zkusím i jinou značku. Do středy je ještě chvíle času. Ale musím uznat že jsem doufala aspoň v ducha 👻

zizitap
autor
22. bře 2021

@marcynkaaa jo no. Clovek je vzdy natesenej ze. A ikdyby to ted nevyslo. Tak 2.urcite jo!

zizitap
autor
22. bře 2021

@europa00 to je masakr😢nejhorsi je ignorace doktoru, ty vis ze se neco deje a nikdo to neveri🤷‍♀️ Diky bohu pak se objevi jeden doktor a snazi se pomoct

marcynkaaa
22. bře 2021

@zizitap Děkuji moc. Rozhodně je člověk nateseny. Hlavně na ten první pokus. Ten má vždycky své speciální kouzlo a velkou naději.
Ale tak. Aspoň vím do čeho jdu po druhé. A bude to ! 🙂🙃

omajda88
22. bře 2021

@zizitap kontrola 6 dc?tak to mi přijde jako fajn úroda ne?není toho tolik aby z toho bylo ohss a není to málo.takze už od dneska pichas cetrotide? Já zatím pichla 2x gonal 225 a od zítra jen 150.. uvidím co mi ve čtvrtek poví..

omajda88
22. bře 2021

@marcynkaaa tak uvidíš,třeba se ten dusík ještě objeví.. e úplně chápu.. když jsem ho neměla tak 12 dpo tak už jsem ztrácela naději.. já teda 2 čárky ještě neviděla nikdy...drz se a zkus to zítra a dej vedet 🙂

gamora
22. bře 2021

Tak dnes vysledok UTZ - 14 folikulov...podany uz Cetrotide...ale mam sialenu reakciu po vpichu, mali ste to tak aj vy, opuchnute, cervene v mieste vpichu...uz to sice pomaly odznieva ale vystrasilo ma to

omajda88
22. bře 2021

@gamora četla jsem na netu,že se to stává a že by to do půl Hodky mělo odeznit..kolik si dc a kolik sis pichala prosím?

gamora
22. bře 2021

@omajda88 ja so teraz este len 7 dc a picham Bemfolu 150...folikuly mam uz od 12 po 18mm...preto uz hned Cetrotide a v stredu dalsi utz...piatok/sobota bude odber...

omajda88
22. bře 2021

@gamora to to fakt vyrostlo rychle! Tak dej ve stredu vědět

gamora
22. bře 2021

@omajda88 jj urcite pisnem 🙂

bluehorse2020
22. bře 2021

@marcynkaaa kolikaty den to je po ET nebo KET?

veeev
22. bře 2021

@zizitap Ahoj, taky se chystame. Ale uz na nase druhe miminko.....z predchoziho dlouheho snazeni mame z IVF rocni holcicku a ted bychom si prali sourozence. Tak rozjizdime nove kolecko a doufame 🙏🙏

veeev
22. bře 2021

@gamora To jen tak pulhodinova reakce, taky jsem to tak mivala. Je to hnus, ale za pul hodky klid. Je to normalni 👍

gamora
22. bře 2021

@veeev ano uz je to prec, ale zlakla som sa...uz sa tesim na rano ked si do jednej strany pichnem Bemfolu a do druhej Cetotide

marcynkaaa
22. bře 2021

@bluehorse2020 Jsem po ET, transfer byl 10ho,ale jen dvoudenní,4bunecne. Na KET nemáme nic. Vaječníky nereagovaly jak by měly

europa00
22. bře 2021

@marcynkaaa no já si spíše myslím že duvod je ten že ti vlkadali 2 denní ktere se normálně nikdy nevkláda...minimalne 3 denní 8 buněčné..nechápu, že ti dali embrijko s tak malou šancí na přežití...za mš pochybní centra...určitě se na to zeptej a už si nenech nikdy vklsdat 2 denní

zizitap
autor
22. bře 2021

@marcynkaaa no presne...

bluehorse2020
22. bře 2021

@marcynkaaa takze OPU jsi mela v pondeli 8.3.?
Pokud dopre pocitam jsi dnes 12 den po ET u nekterych je jeste brzo a carka se neukazuje. Kazdopadne nic moc, ze ti to embryo dali tak brzo 😔 i presto drzim palce!

marcynkaaa
22. bře 2021

@europa00 Je pravda že tohle jsem nijak nestudovala. Takže jsem si nechala poradit a přišlo mi to jako normální postup. Nevím? Přitom bylo té nejlepší kvality, všechno úplně dokonale...takže by určitě v klidu došlo dál.

marcynkaaa
22. bře 2021

@bluehorse2020 jojo. Opi byla v pondělí 8ho. Přesně jako píšeš.
Já vůbec nevěděla že tohle se nedělá? Přišlo mi to opravdu jako běžná praxe?
Všechno jsem si studovala,pročítala. Tuhle fázi ne.
Ještě chvíli a bude to aby člověk fakt studoval všechno a 'bojoval' za sebe proti doktorovi. To je šílené...
Ale moc děkuji za podporu a za radu!
Co s tím dál to nevím.

europa00
22. bře 2021

@marcynkaaa
@marcynkaaa no určitě by sis to v centru mela vyřesit...a znova nenalwtet tohle mi přijde šílené...skoro mi top přijde jako zámerná sabotáž...už tří denní je risk...ono v tu dobu je embrio jeste ve vejcovodu kde je uplně jiné ph než v děloze..proto má 3 denní menší šanci přežít...5 denním se šance zvyšuje..nejlépe když už je to ve fázi kdy opouští svůj obal a bdo několika hodin po vložení už začíná nidace...2 denní tam 4 dny vlastně čeká v naprosto nevyhovujících podmínkách...za m je to špatně...já do reprofitu v ostrave chodim...a taky tam je jedna taková horákyně co to na me zkoušela s dvoudenním ale zarazila jsem to hned...volala svému doktorovi a ten jasne řekl ze neexistuje..nepodrazí se mezi sebou tak jen dodal že se asi spletla...houbelec, nespletla dokonce mi tvrdila ze 3 denni je uz prodlouzena kultivace kterou bych si mela zaplatit...nastesti jsem mela svou hlavu...ale te doktorce se vyhybam obloukem a už ji nechci potkat na směně upřimně...takže se n každý ukon ptám kdo mě bude vyšetřovat

bluehorse2020
22. bře 2021

@marcynkaaa no ono opravdu jak vsichni pisoz, minimalni kultivace jsou 3 dny. Prodlouzena do 5. Dne se dela, pokud embryo prosperuje. Bohuzel ted uz nevyresis asi nic, kazdopadne to chce zmenu centra, protoze jednak doktor a jednak embryolog tohle vubec nemel dopustit. Ja mela OPU ve stejny den jak ty, ale embryo zavadeli az v sobotu po 5 dnech. Kazdopadne jeste nezoufeh, nadeje porad je 🍀

marcynkaaa
22. bře 2021

@europa00 Tak já to vůbec nechápu. Tak proč vůbec tohle dělají? A ještě mě ujišťoval že je vše v pořádku? A že je fakt super šance že to vyjde...
Asi jsem měla studovat VŠ v jiném oboru abych tohle podchytila. Moc děkuji. Aspoň vím že příště tohle nenechám dopustit. I když nechápu proč vůbec tohle někdo dovolil? Nechápu že rozdíl mezi Brnem a tvou Ostravou je takhle velký. Jeden pokus v háji...😕 Je mi z toho normálně smutno.

marcynkaaa
22. bře 2021

@bluehorse2020 Nezoufam. Ale teď vím že mé malé samce se ještě zmenšily 🥺😯 ale moc děkuji za reakci. Aspoň vím. I když ...nemusela bych. Tohle má vědět doktor a ne já. Achjo. Pak někomu důvěřuj...

zizitap
autor
22. bře 2021

@omajda88 jo? ja nevim nevyznam se v tom 😀 ale tak snad jo. dr nerikal ze by to bylo naky spatny
@gamora jj velkej flek na brise a svedeni

zizitap
autor
22. bře 2021

@veeev vitej, drzim palce.

Strana