icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

europa00
22. bře 2021

@marcynkaaa no očividne není velky rozdíl..jedna doktorka v ostrave na kterou jsem narazila mi chtela udelat to stejné...naštestí jsem volala svemu doktorovi ktery me má v péči..jen neměl směnu a ten to uvedl na pravou míru...reprofit není špatná klinika jen bych asi pro klid duše už dalsi pokuds řešila s jiným doktorem od tama

zuzicek2013
22. bře 2021

Ahoj holky, můžu mezi Vás?tento čtvrtek jdu na svůj třetí KET. Loni dva a bez úspěchu,tak se budu modlit,aby tento už byl úspěšný.Prosim Vás,kolikátý den brání progesteronu jste byly na transferu?

marcynkaaa
22. bře 2021

@europa00 Je to síla. A to jsem s doktorem byla strašně spokojená. Chodíme tam už snad rok a půl? A nikdy žádné pochybnosti...
Děkuji moc! No bez Vás tady bych to ani netušila.
Že takhle ne.
To jsem na tu středu zvědavá ještě víc.
No a už se pomalu budu připravovat na 2IVF. Snad úspěšnější 🙃🙂

europa00
22. bře 2021

@marcynkaaa a který doktor je je?

marcynkaaa
22. bře 2021

@europa00 Kamil Frank

zuzina8887
22. bře 2021

Ahoj holky, taky se k vám přidám. 2.ivf, 5.transfer proběhne za týden v pondělí. (KET dvou embryi, z tohoto ivf jsou to ty nejméně kvalitní, ale věřím jim 💪😍).

Jsem zvědavá, máme kontrolovány ket (estrofem, dipherelin), clexane na ředění krve, intralipidy na imunitu. Zkusily jsme to s paní doktorkou nasadit "na slepo", protože na zdravotní problém se nepřišlo, všechny testy ok, ale bohužel bez výsledku. Tak už asi neví, co se mnou. Prý kdyby byl skrytý problém, mohlo by se to tím vyřešit. A pokud není, tak by mi to nemělo uškodit. 🤷‍♀️ Asi už jsem odevzdaná a ochotná zkusit cokoliv...

@zuzicek2013 já začnu s progesteronem podle plánu 5dni před KET. A ty?

Holky, všem vám moc držím palce 🍀. Je to náročné, ale určitě nebudeme litovat a všechny se dočkáme už brzo miminka (nebo dvou😍). Posílám hodně sil a pozitivní energii do boje 🍀💪.

veeev
22. bře 2021

@gamora Jojo, rozpichany bricho je fajn. Ja dneska byla jen na odberech kvuli hormonalnimu profilu a staci mi, jak me boli ruka 🤪

veeev
22. bře 2021

@zizitap Dekuji a samozrejme taky drzim palce.....vsem 😊🙏

veeev
22. bře 2021

@marcynkaaa Musime verit, ze ty // prijdou velmi brzy.

veeev
22. bře 2021

@zuzina8887 A mate za sebou imuno a genetiku? A nekdy ty mene kvalitni embrya dokazi prekvapit 🙏🙏🙏

veeev
22. bře 2021

Jinak holky....my dceru mame po 4 letech (2 roky doma a 2 roky v CARu). Za sebou 2x IUI, 3x IVF (nikdy zadny mrazacek), 2x nativ, pak lazne a pak 2x nativ. Posledni nativ 2 embryi uspesny a je z toho mala 😍 Transfer byl na carodejnice, tak mozna 😂😂😂 A po transferu jsem dostala brutal chripku a udrzela se 🙏 Do te doby zadne tehotenstvi nic 🙈 Ted doufam, ze po porodu se mohlo telo trochu srovnat a sourozence se dockame driv. Ale jdu zatim jen do nativu.

zuzina8887
22. bře 2021

@veeev máme obojí. Genetika ok. Imuno jsem měla zvýšené NK buňky (ale ne ty v děloze). NK jsme snížili Metypredem, od té doby už je mám v normě. Ještě nás napadla genetika embryí, ale tu bychom dělali až případně před mrazením z čerstvého ivf cyklu, ale modlím se, ať k němu nedojde 🙏.

Koukám, že máš taky spoustu zkušeností 😄. Co nakonec zabralo?

veeev
22. bře 2021

@zuzina8887 Ja mela z imuna protilatky proti spermiim, to jsme prelecili. Genetika ok. Pritel ma horsi spermio, ja PCOS, takze pripadi 🙈 Genetiku embryi nam taky doporucovali, ale vzhledem k tomu, ze jsme meli vzdy max 2 embrya, tak to nema cenu a at je jakekoliv, tak sup ke mne.

Hele, vubec netusim, co zabralo. Byla jsem v laznich, tam chodila i na akupunkturu, cvicila Mojzisovku, ale proste si myslim, ze za to mohla ta nemoc. Ze telo bojovalo proti bacilu a uz mu nezbyla sila, aby bojovalo proti miminku. Tezko rict, jen moje domnenka. Ale fakt netusim.

zuzina8887
22. bře 2021

@veeev zajímavý 🤔, je to možný 😏. (Ikdyž mě zase Dr. říkala, ať si dávám pozor na nemoc, protože pak se ta imunita nastartuje a bere vše 🤷‍♀️). Jinak já bych klidně byla schopna i schválně onemocnět, kdyby to zvýšilo šance 😂😂😂🙈, díky za tip 😂. (Dělám si srandu... Trochu 😄.)

veeev
22. bře 2021

@zuzina8887 Ja jsem se ted zapomnela doktorky zeptat na jeji nazor, jestli to muze mit vliv. Priste se zeptam 👍 Jdu 9.4., to se budeme domlouvat co dal. Tak jsem zvedava. Ale vim, ze i nejak snizuji imunitu prave. Me doktorka rikala, ze at si vezmu Paralen, ze nemoc nevadi, jen nesmi byt teploty. Takze kdyz sla teplota lehce nad 37, tak jsem si Paralen radsi vzala.

omajda88
22. bře 2021

@veeev 😀 no u mě to zatím vypadá na transfer na apríla...tak by to taky mohlo klapnout 😉

veeev
22. bře 2021

@omajda88 To by taky nemelo chybu 😂😂😂 Nam to ted mozna po 2 letech opet vyjde na ty carodejnice 😂

zuzina8887
22. bře 2021

@veeev a ten nativ ivf se dělá s clostylbegydem/femarou? Nebo čistě v přirozeném cyklu?

veeev
23. bře 2021

@zuzina8887 Zdrave zeny to maji bez stimulace. Ja diky PCOS mela Femaru. Jen 5 dni jsem jedla tablety. A ze 4 nativu jsem 1x jedno vajicko, 1x 2 vajicka a 2x nebylo zadne.

marcynkaaa
23. bře 2021

Tak já dnes velmi bílo na testu. Zase. Nepočítám že se to do zítra rapidně změní 🙂 takže bohužel bez úspěchu. Teď se jen psychicky naladit na další pokus a zavolat do Reprofitu

veeev
23. bře 2021

@marcynkaaa Ach jo, to me mrzi 😔 Kolik tech bilych testu jsem uz u sebe videla 🙈

zizitap
autor
23. bře 2021

@marcynkaaa jejda to me moc mrzi😞

europa00
23. bře 2021

holky tak ja dnes 4 den gonal 100...a necitím vůůbec nic .-) minuly mesíc jsme zacali na 37.5 foliku bylo 7, ale nestcila jim davka aby všechny rostly...tak jsme to stopli...a to jsem citila obe strany vaječníků...ted mám davku trojnásobnou a necitím nic jako bych si pichlaa vodu...tak nevím teda ve čtvrtek ultrazvuk..přijde mi divné že při te první zkušenosti jsem to intenzivne vnimala a ted pri vyssi davce necitim nic že by rostlo...divné

zuzina8887
23. bře 2021

@marcynkaaa mrzí mě to a soucítím (moc dobře to znám). Jak píšeš, teď se jen psychicky naladit na další pokus a jít dál 💪😏.

marcynkaaa
23. bře 2021

@veeev Děkuji. Jsi hodná. Já za ty skoro 3 roky za chvíli taky...kdybych si je nechávala tak mám pěknou sbírku 🤭

marcynkaaa
23. bře 2021

@zizitap Děkuji. Nedá se nic dělat. Teď se jen pořádně nadechnout 🙂 a připravit

marcynkaaa
23. bře 2021

@zuzina8887 Jsi moc hodná! Děkuji moc 😘 teď je to jen o fous složitější než např u IUI. Člověk tak nějak o něco víc věří...Ale to bude dobrý. Zítra budu do centra volat. Tak uvidíme

zizitap
autor
23. bře 2021

@europa00 ja pichala 225 a taky sem nic extra necitila. Ted jak mi dali Gonal 175, menopur a cetrotide a po 2. Injekci mam pocit ze puknu. Bricho jak v 5.mesici. Pockej po utz. Snad to bude v pohode

veeev
23. bře 2021

@europa00 Ja teda stimulovala vzdy Ovaleapem a nekdy jsem citila neco, nekdy nic. A vzdy tam neco bylo. To bude v pohode. Zalezi jak je telo zrovna nastaveny 👍

veeev
23. bře 2021

@marcynkaaa Musime verit....nekde tam ty 2 carky na kazdou cekaji, jen si davaji mrchy na cas 🤔

Strana