IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@marcynkaaa Ahojky, měla jsem pětidenní embryjko + asistovaný hatching. Před chvílí mi volali výsledek krve - pozitivní.. nemohu tomu uvěřit..
@marcynkaaa
@veeev holky moje nechci to zakriknout ale je tam, brecim jak mala holka.
@marcynkaaa Jojo, je mi ted dobre. Uz je i lepsi pocasi a to uplne nabiji 🤗
@marselina Zatím je na gratulace čas, na mě to teď padlo, že pozitivní krev je sice hezké, ale kontrola až 8.6. kéž by se embryjko, ten malý plodeček, dobře vyvíjel, mám strach, že je radost předčasná.. jestli to taky není věkem, v 25 jsem přirozeně počala jednovaječná dvojčata a strach si nepamatuji, že bych měla.. ale teď v 35 po IVF je to teda síla, pořád si říkám, jestli je vše v pořádku, jestli se vývoj náhodou nezastavil..
@marselina To je neskutečný! Bože děkujeme 🥰🤩 já mám tak velikou radost! Neskutečnou. To je tak báječné! A ještě na den dětí ❤️ jsi neskutečná! Moc gratuluji. Ale palce držím samozřejmě dál! Tohle je dokonalost sama 🌹😍🍀
@monimates To je úžasná zpráva! Úžasná! Držím všechny palce ať je vše v pořádku a pokračujete pěkně dál s emryjkem!
Nedělej si vrásky a věř tomu malému embryu že je silné a zusta u tebe! 🥰😍🍀
@marcynkaaa A jak se citis ty? Uz jsi pripravena na miminko? ✊🍀❤
@veeev Děkuji že se ptáš 🥰 no já se už nemůžu dočkat. Opravdu se těším. A nevím proč ale mám pocit že když je to první KET,tak bude prostě úspěšný 🤭😇
V pondělí UTZ a o víkendu snad transfer? Nebo možná v pátek? Odhaduji.
Jedeme pak po půlce měsíce na dovolenou. Tak aspoň na nic nebudu myslet a budeme si užívat procházky po Beskydech. Třeba to mému tělu pomůže 🤗
@marcynkaaa No tak to je parada. Rekla bych, ze nejdulezitejsi je to nastaveni v hlave. Takze je proste jasny, ze to tentokrat klapne 😍 My ted neplanovane zacali planovat dovolenou na zacatku cervence. Na tyden Sumava, jen my tri. No ale ted jsem zjistila ovulaci a kdyz jsem si spocitala, jak to bude vychazet s dalsim pokusem, tak by to akorat zasahovalo do transferu. Tak nic no 🙈🙈🙈
@veeev
@marcynkaaa holky moc na vás myslím, teď už vám to vyjde, vím to💗🍀💗🍀
@veeev Minule jsem byla taky super nastavena. Tak teď doufám že bude lépe nastavené mé tělo. To možná minule pokulhávalo.
Vidíš to. A nám to jako vychází úplně ale úplně přesně. Jinak by jsme KET teda odložili no 🤭 jezdíme každý rok vždy na nějakou chatu v Beskydech...tak máme štěstí i v tom že to stihneme pár dnů před odjezdem 🤗😇
@marselina Jak se cítíš? Všechno v pořádku? 😍 Doufám že se stále jen usmíváš a usmíváš.
Byla jsi na nějaké kontrolní krvi? A máš naplánováno UTZ? 🍀😇
@marcynkaaa ahojkyyyy je mi docela Dobre, užívám si to.Na utz jdu 16.6.
@marselina To je krásné datum 😍😇
@marcynkaaa snad prinese samé dobré zprávy nám všem🍀💗
Ahoj holky, prosím o radu, vy co jste jste měli řízený KET, mám brát Estrofem od 1 DC, dnes ráno jsem začala špinit a zesilovalo se to, měla jsem i červenou, tak jsem si vzala po obědě první Estrofem, jenže teď zase mám jen hnědou, tak teď si říkám, jestli teda už mám pokračovat a brát to jako první den a nebo to teď večer nebrat a začít brát od znova až ráno? prosím o radu, co byste dělaly vy.diky
@marcynkaaa Tak jak jsi na tom kocko? 🤗 Ja ted nejak nestihala. Zacalo nam cviceni, plavani s malou, do toho ty testy 🤪 Ted na vikend u nasich s malou, venku krasne, parada. Zitra chci volat do Podoli a domluvit se na tom dalsim pokusu co a jak. Ale ms mam dostat az tak za 10 dni 🙈 Jeste jsem resila nejakou infekci, tak tenhle mesic nebylo ani snazeni doma. No.....mazec.

@marcynkaaa Dobre moc dekuji.Teď jsem dojela od doktora a sotva vlezu do ordinace mi doktorka (ne gynda ) říká vy jste těhotná! Rikam no to nevím, ale kez byste měla pravdu. Ne já to poznám, jste. No tak uvidíme zítra, ale kez by měla opravdu pravdu 🍀💗