IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@marselina Děkuji! Jsi zlatá 🥰 teď už je řada na tobě 😋 zítra a ve středu. Jsem tak zvědavá i na tebe ❤️
@marcynkaaa
@marselina
Tak holky, ms se rozhodla prijit uz dnes, takze zitra do CARu a trada na dalsi pokus 🙏 Snad se k vam za cca 14 dni pridam s transferem. To by bylo bomba, kdyby nam to vyslo takhle dohromady 🥰
@marcynkaaa už se moc těším, dnes jsem dělala poslední test který jsem měla doma a jsou tam krásne dálnice. Taky mi není vůbec dobre a nedělám nic.
Včera mi manzel koupil roboticky vysavač, který i vytira tak mam úplnou pohodicku🥰
@marcynkaaa I kdyz kvalita 2, tak u maminky je mu dobre, neboj 🥰 Ja mam z tebe takovou radost. Uplne to prozivam taky, jak kdybych byla na transferu ja 🤗 Me nikdy kvalitu embrya nerikali. Vzdycky jen ze je krasne a ze je takove, jak ma byt nebo ze je trosku opozdene, ale dobry 🙈
@veeev Tak to gratuluji k prvnímu dni! I když věřím že nejraději by jsi to předala někomu jinému když teď tak trpis 🙈 ale je to úžasná zpráva. Budeme moct skoro stejně si stěžovat na nevolnosti určitě 😋
I když mě k nim občas stačí ten Estrofem 😂
No mám testovat za 14 dnů. Klasika. Ale chtěla bych asi otestovat 25ho v pátek. Ve čtvrtek se vracíme z dovolené protože manžel právě v pátek musí do práce a v sobotu. Tak by to byla pecka. A pokud to vyjde pozitivní tak bude mít asi nejlepší dárek k narozeninám 😇🤩 má je 30ho.
@marselina Ten vysavač vypadá super! Myslím že u nás by se taky tady užil. Syn se projde se sušenkou a je to všude 😂
Věřím že to musí být úžasný pomocník.
Aspoň si můžeš dát nohy nahoru a odpočívat.
Jak dopadla krev? 😇🤩 To už bude hodnota!
@marcynkaaa Dobre rano holkyyy noo vidí krev, jdu volat a dam efekt. Já už na to zapomnela😂
@marcynkaaa tak mam zavolat po 11hodine
@marcynkaaa tak holky 9155jednotek💗
@marselina Bože 🤩❤️ tak to je úplně ale úplně dokonalý 😇🥰 to se zítra máš na co těšit na UTZ. To už bude tak pěkné. Ne li dvě 🤔😋
Zase a znova gratuluji !
@marcynkaaa no podle oplodnění jsem 5+6, uvidíme zítra, ale spatne mi je teda dokonale. Mít doma prdolku o kterého se musim postarat, tak to snad ani nedam.
Moc dekuji, brzo se ke mne holky přidáte 💗🍀
@marcynkaaa No, budes nam podavat prubezne info. A toho 25 budeme drzet vsechno co mame 🥰
@marselina
@marcynkaaa Jinak ja dneska v CARu. Tak mam predepsany Letrozol, coz je pry Femara. To jsem mela s malou taky. A do toho Medrol a Anopyrin. To je pry na oslabeni imunity. Probiraly jsme to, ze s malou jsem onemocnela po transferu. Tak to zkusime. Tak snad 🙏🙏🙏 A kontrola pristi stredu 🙏🥰
@veeev Tak to jsi dopadla moc hezky! To já teda neměla nikdy nic z toho co jsi napsala za poslední 3 roky!😂 Ale zní to jako super plán! A kontrola za týden? To je prostě skvělý! Jde to krásně 🥰 mám radost.
@marcynkaaa Jsem nejaka ted v klidu. Ten prvni pokus po porodu jsem desne prozivala. Ted to beru jak to prijde. Navic me mile prekvapilo, ze sama od sebe doktorka se snazi dal neco vymyslet. Takze jsem fakt prijemne a pozitivne naladena. Tak uvidime 🙏 Ja bych tak chtela, abychom byly tehotne naraz 🥰
@veeev To by bylo úžasné že? 🤰🤩 To by nám tady fakt moc sedlo! A hlavně. Myslím že i my si zasloužíme trochu víc štěstí!
Já teda musím říct že jsem dnes tak unavená. Kdybych si lehla tak asi spím a spím
Už ať je večer 😂
Jsem moc moc ráda.
Já do tohohle KETu šla taky úplně jinak naladěná než obvykle. Bylo to takové snazší bez OPU a všeho
@marcynkaaa Proste sis jen dosla pro miminko. To je nadhera 🥰 Tak ja bohuzel opu mit budu, ale nejak s tim pocitam. Hlavne po tom odberu max 2 folikulu clovek muze celkem obstojne fungovat.
@veeev Tak já si nikdy takhle nativem neprošla. Tak je možné že to je přeci jen trochu mírnější na tvé tělo bez stimulace 😍 i když s OPU.
Jak já ti držím palce 😇🥰 ještě chvíli a už si taky půjdeš pro miminko 😇

@veeev ty jsi zlato! 🥰
Nakonec teda je kvality 2 ale s tou kvalitou se už mrazila. A rozmrazila se stejně. A to je prý to nejdůležitější! Takže držím bublinu a užívám si 🤰 než mi někdo dokáže opak 😋
Testovat nevím...musím zjistit kdy by mohlo být už něco vidět. Mám 5denni. Tak počítám že za týden by něco bylo vidět?