icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

veeev
21. čer 2021

@marselina Nooo, nejak mam zase lepsi naladu a nastaveni mysli nez vcera 🙏 Dole se to urovnalo, nejaky spatny den asi jenom. A dnes jsem v pohode. Tak tfuj tfuj. Zitra si dam kadernici a ve stredu se dozvim, jak na tom jsou vajecniky. Ale docela citim tlaky, tak snad se tam neco tvori 🙏

marcynkaaa
21. čer 2021

@veeev Myslím že manžel velmi tuší. Nějak sem neudržela v průběhu rána nějaké slzy. Tak pokud si nemyslí že je to lítost 🤭😂
Na živo to holky byla ale úplná pecka! Fakt že jo...👻🤩 Sem nestačila zírat.
Tak snad to tam je všechno v pořádku a pořádně si tam hoví!
Teď si jen počkáme na tebe! ❤️ Bude dobře!

veeev
21. čer 2021

@marcynkaaa To vis, ze bude vsechno v poradku 🍀😊😍 To je uz ted jasne. Je super, ze je duch tak krasne videt. Uplne si to vybavuju s malou, jak jsem mela ducha. Pritel nic nevidel, ja jasne. Po zaschnuti total duch ❤ Je krasne tohle zazit. A ja si klidne pockat z nas tri jako posledni 🥰

marcynkaaa
21. čer 2021

@veeev Přeci jen po biochemku a spontánnim potratu je ten začátek strašně o nervy. Ale myslím že na vlastně 12 DC nebo kolik to vypadá moc hezky. Další testy až doma. Tady to moc nejde.
Tak jsem zvědavá 🥰😇
Já se synem přišla už je skoro dálnicím. Tak to moc neznám
Ale chápu jak pěkné to je. Až neskutečné tohle 🤩 jsem z toho na měkko celý den 🤗

veeev
22. čer 2021

@marcynkaaa Chapu, ale neboj. Uz od zacatku jsi se citila dobre, jinak. A o tom to je. Vsechno.bude v poradku, neboj. Ale je jasny, ze obavy budou. S malou jsem se bala kazde kontroly, jestli je vse ok. Ted si to jen uzivej a az doma otestujes, tak nam posli ten nadherny test 😍

Ja byla dneska u kadernice a jsem jak znovuzrozena. Bomba 🤗

marcynkaaa
22. čer 2021

@veeev Nakonec mi manžel koupil nějaký obyčejný test do proudu. Tak nepočítám nějaký zázrak. Ale ráno si ho udělám ...mám po těchto pár dnech tolik kilometrů v nohách. Syn je taky šikovný. Vylezli jsme tu kopců. Tak se chci podívat jestli bude čárka. Už nechci lovit duchy. A doma klasicky seženu Mamatest a budu spokojená. A až uvidím fakt čárku,tak tomu teprve asi uverim si myslím 🤣 teď je to jen taková mlha.

U kadeřnice? To je skvělý! Já taky byla. Nechala sem si to vzít pořádně na krátko 😋🙃 ať větrám

marcynkaaa
23. čer 2021

Holky 🥰🤩 já jsem hotová! Já tomu snad nevěřím ... Tři roky to trvalo.
V pondělí na odběr krve.

marcynkaaa
23. čer 2021

@veeev Napiš pak jak to teď vypadá s tebou a tvým cyklem?

marselina
23. čer 2021

@marcynkaaa je to tam💗💗🍀🍀🍀obrovitanska gratulace 😘😘
Jen si krásne poplakej jsou to slzicky štěstí

marcynkaaa
23. čer 2021

@marselina Moc děkuji 🥰 nemůžu tomu uvěřit. Že už je opravdu řada na nás 🤩🥰🍀
Doufám že ty se cítíš dobře? A vše je v pořádku?

marselina
23. čer 2021

@marcynkaaa anoooo teď jsi to zvladla ty a pak ještě veeev a jsme kompletní holky💗💗💗.
Já jdu na další utz 30.6., a není mi fakt vůbec Dobre. Porad se mi navaluje, mam strach už cokoli sníst a když už mě to žene na zachod vždy jen žaludeční stavy.

veeev
23. čer 2021

@marcynkaaa No tak to je nadherna carka uz. Moc moc gratuluju 🥰🍀🙏 Nadherna zprava. Myslim, ze takhle krasnou dovolenou jste jeste nemeli, co? Uzivej si to 🤗

veeev
23. čer 2021

@marselina Porad spatne jo? Ale tak to prejde a pak uz si budes jen a jen uzivat brisko a miminko. Snad uz te to tolik nebude trapit brzy 🙏🙏🙏

veeev
23. čer 2021

@marcynkaaa
@marselina Jinak ja holky odber v patek. Je tam jeden folikul, tak uvidime, jestli z nej neco bude nebo ne. Musime vzit do CARu i malou. Nemame hlidani, tak to nejak zvladneme snad. Nejdriv pohlida pritel, pak ja. Ale nejak se necitim pozitivne naladena. Nevim vubec proc. Asi ocekavam, ze bude prazdny folikul. Ale tak co, pak se dalsi pokus treba povede kdyztak. Ted to ale nevzdam a uvidime co bude 🙏

marcynkaaa
23. čer 2021

@marselina To je teda síla. To ten malý prcek o sobě dává sakra vědět co? 😋 Ale neboj. Bude lip. Mě bývá divně od žaludku dopoledne. Tak si dávám Colu. Hoooodne vychlazenou. A je mi líp. Tak jsem zvědavá jak se to rozjede 🤣🤗 těším se úplně na všechno

marcynkaaa
23. čer 2021

@veeev Odběr už v pátek? To taky neskutečně uteklo! Hele. I jeden folikl může být ten pravý. Neměj strach! Já dostala kvalitu dvě a dívej na to 🤰⛄🙃
Budu na tebe moc.myslet. Strašně moc 🥰
A určitě to neber jako špatné znamení že se necítíš dobře naladěná... To může ještě přijít 😇

marselina
24. čer 2021

@marcynkaaa Ahojky, je to peklo😂😂na tohle asi zrovna rada vzpomínat nebudu.cely den non stop na zvracení.Rano otevres oči a už to jede až do doby než večer zase se stejnými pocity usnes.
Kez by ta vysněná princezna, když mi dává tak zabrat💗💗

marselina
24. čer 2021

@veeev vím, ze je to těžké, ale snaz se trosku naladit pozitivně.I v tom jednom muže být několik kvalitních vajicek. Všechno Dobre dopadne, uvidis.Čekáme na tebe💗🍀moc na tebe budu zítra myslet

veeev
24. čer 2021

@marcynkaaa Uteklo to silene. Mam pocit, ze ored chvili jsem si delala test a ono uz je to pres mesic 🙈 Nejak to dopadne. Nehrotim to, mozna treba tak to ma byt 😊

@marselina Jste obe dve tak zlate ❤ Dam vam hned vedet. Treba to jedno tam bude a bude to ten bojovnik. Je to ve hvezdach, ale sanci mu davam 🥰 Ja bych ti tak prala tu princeznu, uvidime, co se vyklube. Ale i kdyby klucina, dulezite je, aby to bylo zdrave. To je proste absolutne nejvic ❤

marcynkaaa
24. čer 2021

@veeev Držím všechny palce co mám! 🤩🥰 Všechno bude tak jak to má být. Bude dobře...!

Já se chystám na test zítra. Jsme už doma. Měla jsem tu jeden schovaný. Naštěstí. Lékárnu jsem nezvládla 🤣
Tak dám ráno vědět ...

marselina
25. čer 2021

@marcynkaaa
@veeev holky jste všechny v pořádku po te včerejší katastrofě?

marcynkaaa
25. čer 2021

@marselina Ahoj. Děkujeme za optání!
U nás v pořádku. Byla to tedy divoká noc. Ale dobrý! Všechno tak jak to má být! 😇

marselina
25. čer 2021

@marcynkaaa u nás naštěstí taky. Kamarádku mam v obci Hrušky tak snad jsou v pořádku.
Veeev snad dnes dopadla Dobre 🍀🍀🍀💗💗💗💗

marcynkaaa
25. čer 2021

@marselina Moc doufám že jsou v pořádku! 🙏
Na veeev myslím od rána. Určitě to krásně klaplo.
Já dnes ráno zapomněla na ten test. Teď jsme došli s malým domů. Byla jsem už asi třikrát čůrat. Tak snad to je OK výsledek. V reálu ještě ztmavnul...
Jak se blíží odběr v pondělí tak jsem nějaká nervózní....

veeev
25. čer 2021

@marselina
@marcynkaaa Ahoj holky, tak z 1 folikulu mame 1 vajicko. Ted dej se vule bozi 🙏🙏 Ale uz to na me spravne padlo a doufam doufam 🍀 Jinak dnesni odber absolutne nejhorsi ze vsech. Bolelo to jako prase. Navic jsme nemeli hlidani, tak jela mala s nama. A ona je desny maman. Takze pak chtela po odberu ke mne na ruku. A asi jsme to prehnaly, protoze pak me zacalo desne pichat v podbrisku, totalne jsem se zpotila, klepaly se mi ruce, bylo mi na zvraceni, nemohla jsem stat, sedet, nic. Pred pritelem a malou jsem delala hrdinku, ale malem jsem se slozila. Dostala jsem cipek, tak az ted muzu rict, ze dobry. Cesta domu ale peklo. Jen teda nemuzu sedet. Jen na jedny pulce zadku 🙈 Snad se dam brzy do kupy. A pokud vse pujde jak ma, tak transfer nejspis pondeli. Tak uffff jako.

@marselina Jezis, snad je kamaradka v poradku 🙏 Je to silene, co se stalo. Me bylo vcera normalne uplne do place. Chudaci lidi. My jsme ok, u nas jen hrmelo a prselo. Jinak ok. Ale my jsme ze strednich Cech, od Berouna. Tady to nebylo tak strasny.

veeev
25. čer 2021

@marcynkaaa No to je nadherny testik 😍 Na to, ze neni z ranni moci absolutne krasny 🥰🥰🥰🥰

marselina
25. čer 2021

@veeev juuu jeden bojovník to bude ten správný uvidis🍀🍀💗💗moc moc drzim pesticky.
Já už se na ty zprávy nemůžu ani dívat, člověk by porad brecel a pomoct stejne krom finanční pomoci moc nemůže.
Po tom odběru na sebe musíš dávat pozor, žádné tahání malé princezny , zkus ji to nějak vysvětlit i když u maličkých deti je to těžké.Pro tebe ale nebezpečné tak fakt opatrne.

marselina
25. čer 2021

@marcynkaaa noo tak ten je ale výstavní💗💗💗💗💗mocinky gratuluju.
Dnes se chystám s kamarádkou do kina na ten film matky, no jsem zvědavá zda tam někde nehodim savlu, na ten film jsem se tesila ještě před pandemii

veeev
25. čer 2021

@marselina No uvidime, jestli vazne zabojuje. Ale jestli kvuli nemu trpim jak zvire, tak at se hooodne snazi 😁 Pritel rikal male, ze ten Mates, jen co vyleze, tak dostane na prdel, ze maminku tak potrapil 🤣 My chceme Mateje totiz 😍 Zitra rana mam vola, jestli bylo vajicko zrale a podarilo se oplodnit. Tak uvidime. Male moc nevysvetlim, ze ji nemam tahat. Ona je desnej zavislak a maman. A kdyz ji nevezmu na ruku, tak ma brecici zachvat, slzy jako hrachy. No tezky. Ale pritel hodne pomaha 🙏

veeev
25. čer 2021

@marselina Jeeee, tak pak napis, jaky byl film. A hlavne si to uzij 🤗 A pro jistotu.....blinkaci sacek do kabelky 🤣

Strana