icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

marcynkaaa
25. čer 2021

@veeev Ty jsi úžasná! Taková další naše bojovnice! Věřím že dneska byl po všech stránkách náročný,ale věřím že to sakra za to bude stát 🤰😋 bojovník zabere a předvede se jistě v plné parádě!
Jsem ráda že tě to víc nakoplo a pondělí je už v podstatě za rohem. Ty si půjdeš pro miminko a já na krev 🙏🍀 máme to krásně rozdělené

marcynkaaa
25. čer 2021

@marselina Tak to pak určitě dej vědět jak se ti ten film líbil,mě se moc líbil už z ukázek 😇 určitě ti to prospěje. Že si někam takhle vyrazis!

zuzicek2013
25. čer 2021

Holky prosím nevíte co má bolavý krk po KET?dnes sem byla na KET a začlo mě pěkně bolet v krku tak mám strach,aby bylo vše ok.nevim co si koupit,mám Vincentku,ale víc nevím.

veeev
25. čer 2021

@zuzicek2013 Ty jo, to neporadim. Vim jen, ze se muze Paralen. Ale uklidnim te....ja kdysi po transferu dostala silenou virozu a po x letech snazeni to konecne vyslo. Proste telo bojovalo s virozou a ne proti miminku 🙏 Tak moc moc drzim palecky 🍀❤

veeev
25. čer 2021

@marcynkaaa Jsi zlato, moc dekuji. Zitra rano dam hned vedet, jestli miminko bojuje. Doufam ze ano. Kdyz uz pro nej tak trpim 😊 Tobe na krvi drzim pesti. Ale nebude to potreba po tak krasnem testu ❤

veeev
25. čer 2021

@marcynkaaa
@marselina
Dneska jsem si po dlouhem boji nasla pro stesti 🍀🥰

marselina
25. čer 2021

@veeev
@marcynkaaa holkyyyy, tak film byl super. Cele úplně ze života a docela jsme se u toho nasmali. Jestli můžete, určitě si zajděte aspon se odreagujete a připomeneme si přípravu na tehulkovani💗😂🍀

marselina
25. čer 2021

@veeev to je stesticko pro tebe a našeho konikovskeho bojovnicka.
Vyjde to, cítím to🍀🍀🍀💗💗💗

marcynkaaa
26. čer 2021

@veeev Netrpělivě čekám 🍀😇 a věřím že bude vše v pořádku. Že bude chtít aby jsme tu o něm následujících 14 dnů mluvily 😂🤭

marselina
26. čer 2021

@veeev jsem úplně jako na trni až nám napíšeš tu krásnou zprávu o našem bojovnickovi❤️❤️

marselina
26. čer 2021

@marcynkaaa taky jsi nervózní ? Já silene i přes to jak mi to moje miminko dává zabrat

marcynkaaa
26. čer 2021

@marselina Úplně neskutečně nervózní! Fakt mám normálně nervy docela na pochodu...Těším se na ten odběr a zároveň mám strach aby ty hodnoty byly v nějakém limitu a vše bylo v pořádku. Minulost mě dost poznamenala. A už se chci opravdu na plno radovat!

veeev
26. čer 2021

@marcynkaaa
@marselina Ahoj holky moje....ja nejak nestiham dneska. Ale mam pozitivni zpravy. Miminak zije a prospiva jak ma 🙏🙏🙏🙏❤ Takze super, mam desnou radost. Zaroven jsem v neskutecnem klidu. Az uplne ziram. Dneska me boli uz jen bricho jak na ms, ale jsem jinak ok, tak super. My byli prave dopo na farme vyzvednout kurata (co kurata.....mamuty, maj 3 kg 🤣), tak jedno uz pecu. Pak na test na covida kvuli plavani, peru, postel jsem prevlikla a chystam se na koupelnu, az uspim malou. Uf 🙈

veeev
26. čer 2021

@marcynkaaa Moc na tebe myslim. V kolik budes mit vysledky z te krve? 🥰

veeev
26. čer 2021

@marselina Jsi skvela, moc dekuji 😘
A super, ze sis uzila film. Taky se na nej nejak chystam. Ale nevim, jak s malou. Tak mozna az doma 🙈

marselina
26. čer 2021

@veeev já to věděla!!! Věděla ze mame bojovnicka. V pondělí už s námi budeš tehulka a budeme si tady psát holky jak jsme unavené, jak nás bolí prsa a je nám sakra zle😂😂😂🍀🍀🍀💗💗💗

marselina
26. čer 2021

@veeev mam z bojovnicka ohromnou radost, nedá se to ani popsat opravdu💪💪🥰

marcynkaaa
26. čer 2021

@veeev To jsou ale sakra úžasné zprávy ❤️😇 já mám takovou radost. Takový bojovník! To je neskutečný. Ale to bylo jasný 😋 že se bude držet...ať může v pondělí zpátky!

Zkus se trochu i šetřit. Ať do pondělí máš bříško už bez bolesti 😇 ale chápu že to je třeba a chceš mít vše hotové.

Tleskání a moc se raduji ❤️🤗 takové rozpravy tu potřebujeme!

marcynkaaa
26. čer 2021

@veeev Teoreticky kolem 13 či 14 hodiny. Pojedu hned rychle na ráno 🤗😇🤭
Nevíte jak se holky to HCG pohybuje ? Musím si zjistit jaká hodnota už je OK 🤭🤣🙏
Budu vlastně 14 dnů od vložení 5 denní.

marselina
26. čer 2021

@marcynkaaa někde jsem videla tabulku růstu hcg dle týdnu. Zkusím dohledat

marselina
26. čer 2021
veeev
26. čer 2021

@marselina
@marcynkaaa
Holky, vy jste uplne dokonale. Normalne mi tecou slzy, jak jste uzasne. Moc moc dekuju za podporu a doufam, ze se k vam s tim miminkem pridam 🥰 Bylo by to absolutne uzasne. Ale bojim, ze tolik stesti asi neni mozne. No, nechame se prekvapit 🙏🙏🙏🙏

marcynkaaa
26. čer 2021

@marselina Děkuji moc! To jsi hodná. Byla jsi rychlejší než já! Tak jsem na to v pondělí zvědavá. Uf.

marcynkaaa
26. čer 2021

@veeev Myslím že v téhle době nic jiného než pořádné štěstí přijít nemůže!
Neboj se. Jsme pořád tady! Ať už nám do té cesty vleze cokoliv 😘

veeev
26. čer 2021

@marcynkaaa Divna doba co? Ja mam z toho vseho furt mraz po zadech. Covid, tornado....co dalsiho? Jako silene. A do toho umele oplodneni. Pecicka. Ale snad aspon to ti nasi bojovnicci s nama vydrzi 🙏🙏🙏🙏🙏

marcynkaaa
27. čer 2021
marcynkaaa
27. čer 2021

@marselina
@veev

Tak jsem vám tu napsala takový román a celý se mi smazal 🙈
Tak jen ve zkratce. Dnes další test pro uklidnění mé hlavy. Po biochemku a SP to potřebuji jako sůl. Stále tomu nemůžu uvěřit ale tohle vypadá zatraceně dobře a už si dovoluji mít fakt velkou radost. Zítra je oficiální termín testování. Tak jsem na tu krev zvědavá 😇👍
Pak už tomu i snad uverim naplno

marselina
27. čer 2021

@marcynkaaa nádherné dalnice a pekne sílí. A jak se citis? Už te postihla ranni nevolnost 😂

veeev
27. čer 2021

@marcynkaaa To jsou krasne carky. Tohle je paradicka. Nejuzasnejsi 🥰 Snad ti je stale dobre a udrzi se tenhle stav 🤗

@marselina
@marcynkaaa Jinak ja volala do CARu a embryjko se zatim vyviji jak ma, tak pokud vse pujde dobrr, tak transfer zitra kolem poledne ❤

marcynkaaa
27. čer 2021

@marselina Zatím ještě ne tedy 🤣 jednou mi bylo divně z pasty na zuby 😅 ale jinak musím říct že nebýt poprsí tak nic nevím 🙈🤗 ale snad to všechno ještě přijde. Myslím že se těším na všechno co mě čeká a nemine

Strana