IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@marcynkaaa Jsem zvedava na tvoji krev zitra. To uz bude pekna hodnota 😍 Musis hned napsat. Ja mam rano kolem 9 zase volat, jak to s embryjkem vypada. Kdyz bude vse ok, tak transfer zitra. To bude narocne. V 9 mam plavani s malou, pak domu a kdyztak kolem 12 byt v Praze na transfer 🤪
@veeev Já se bojím. Ani moc nevím jaká hodnota bude prostě aspoň trochu dobrá 🤭🤣
No hele tak to ti ale musím říct že je velmi zážitkové pondělí 🤭🤣 to budeš mít šup šup všechno.
Ty si půjdeš pro miminko pěkně v poledne a já o chvíli později pro výsledky 🤗😍 hezky nám to vyjde!
@marcynkaaa
@marselina
Holky, tak dneska nic, embryjko se nejak zpomalilo, tak se ceka do zitra, max pozitri. Tak uvidime a nezbyva nez doufat 😪 Ale nejak to vidim blede. I kdyz, mala byla taky 3. den zpomalene embryjko a pak to dohnala....tak snad 🙏
Jinak tobe @marcynkaaa drzim moc moc palecky na naaaadhernou hodnotu 😘
@marselina Kdyby to bylo uz nejak moc, radsi zavolej nebo zajdi k doktorce. Kdyby to nahodou bylo na kapacku. At mas z ceho brat hlavne 🙏 Moc me mrzi, ze ti je az takhle. Me s malou bylo jenom nevolno, ale ani jednou jsem nezvracela a jist jsem mohla. Ale uz to utika, za chvili se prehoupne 3. mesic a bude dobre, uvidis 🥰
Ja uz v transfer nejak nedoufam....nevim proc, ale neco ve mne mi rika, ze ted ne.
@marselina
@veeev
Ahojky! Holky!
Tak už máme výsledek z dnešního odběru.
Ráno mi sestřička říkala že cokoliv nad 100,150 by šlo. Ale ideální výsledek co by chtěli vidět je 300 🙃
Tak jsme spolu před chvílí mluvily a ona na mě. Nooo to je sakra vysoké. Říkám prosím? A ona. No je to 524 ❤️🤰 takže....je to tam. Zvládla jsem to.
Za 14 dnů první ultrazvuk 🥰👏🏻👏🏻👏🏻
Nemůžu tomu uvěřit a strašně moc se modlím ať je všechno v pořádku. Už jsem si dovolila se strašně radovat a těšit!
@marcynkaaa To je dokonaly. Tak vidis. Zas eo krucek bliz miminku. Ted uz to bude utikat jedna radost a za chvili uvidis srdicko a pak bude screening. Ja mam radost, to je velka parada ❤❤❤❤
@veeev Děkuji moc. Přijde mi to úplně neskutečné. A fakt se modlím že to půjde už hladce.
Mrzí mě dnešní tvé zprávy. Ale ještě neházej flintu do žita. Podívej. Já taky dostala kvalitu dvě...
Ono to určitě zvládne. Trochu poroste a zesílí a půjde k tobě si myslím 🥰 ale věřím že to nebyly ty nejlepší zprávy které chceš dnes čekat.
Posílám velké obejmutí.
@marselina Ty teda si to stále užíváš! To je neskutečné. Ale kdyby jsi měla nějaké pochybnosti tak se raději nechej zkontrolovat. V tomhle vedru obzvlášť. Hlavně hodně tekutin.
Věřím že to je náročná cesta! Ale moc na tebe tady myslíme 🥰😘
@marcynkaaa Nooo, na to, jak mi to bylo docela ted sumak, ze jsme to brala v klidu me to nejak smetlo. Necekala jsem to 😪
@marcynkaaa no skvely moc gratuluju!!!!!!
@veeev Neboj. On určitě zabere ještě! Určitě bude chtít k tobě. Stále tomu věřím!
Moc na tebe myslím!
@zizitap Moc moc děkuji 😍 ještě jsem tomu ani nestihla uvěřit asi....Neskutečný pocit.
Tak embryjko to nedalo 😪
@veeev Ach ne 🥺 to je smutná zpráva! To mi je tak ale tak moc líto 😭 drž se! Jsme tu s tebou a myslíme na tebe!
@marselina
@marcynkaaa Uffff jako. Nejak jsem pocitala, ze to embryjko dozene. Ale zaroven jsem vnitrne citila, ze to neklapne. Chvili jsme z toho byli smutni, ale holt u tech nativu je to 50 na 50. Pritele to nejak sebralo vic. Ale tak chtela jsem si dat pauzu 🙈 Nejak jsem si ale rikala, ze kdyz beru ty prasky na snizeni imunity, tak proc prestavat a nevyuzit toho 😁 Mluvila jsem s doktorkou, takze beru dal a dalsi cyklus zkusime dalsi nativ 🙏🙏🙏🙏 Kdyby to neklaplo, tak si dam tak 2-3 mesice pauzu. Ale jeste tomu sanci dame ❤
@veeev Je pravda že jsi o tom už nějakou dobu mluvila...že to úplně necítíš 🥺 ale já teda pořád doufala a doufala i za tebe!
To je skvělá zpráva. Asi bych to udělala jako ty a dojela to teď. A pak si teprve naordinovala pauzu.
Jsi statečná! 😍
@marselina
@veeev
To já mám také novinky.
Začala jsem jeden den malinko špinit. Dost mě bolelo břicho. Tak mi byl navýšen progesteron na neskutečnou dardu. Až z toho dávkování mám strach. No a zítra ráno jedu na další odběr.
Špinění bylo malé rychlé a naštěstí ustalo samo...ale teda. Jsem vystrašená velmi! Velmi velmi.
Hlavně to že mě bolí břicho mám trochu z toho divný pocit...
Už aby byl ten UTZ 😭
@marcynkaaa nemůže to být ještě spojené s uhnizdovanim embryjka? Všechno bude Dobre uvidis.Hcg půjde krásne nahoru.
Já dnes utz Tak jsem zvedava, ale doslova prezivam jak mi je neustále zle.
@marselina No. Myslím že asi náhodu nepůjde. Od rána mě velmi bolí břicho. Přijela jsem se synem teď z těch odběru a krvácím....
Měla bych se začít loučit mám strach.
Brečím tu jako želva a modlím se.
A přitom ráno jsem dělala digital pro manžela. Má dnes narozeniny.
Myslím že místo krásných veselých narozenin nás čeká opak...
@marcynkaaa nehazej ještě flintu do zita, všechno muže ještě Dobre dopadnout 💗🍀
Moc na tebe myslím a posílám obejmuti.
@marcynkaaa
@veeev jinak mame po kontrole, dle ms 8+1, dle utz 8+4, už jsem předána mému gynekologovi.
Paní doktorka říkala ze bobisek je úplně ukázkový a krásne prosperující.
@marselina Krvácím hodně moc. Kusy něčeho...teď jsem si udělala i ten Mamatest. Ale tohle asi nebude nic dobrého...🥺😭 Už nemůžu..

@veeev Děkuji sluníčko 😍 je mi dobře. Po dnešním testu zase o něco lépe. V hlavě si to musím občas připomenout...ale je to úžasný 🥰🤩
To jsou dneska zase úžasné zprávy ❤️ to je takový bojovník úžasný! Mám velikánskou radost. A v pondělí už bude u tebe kde mu bude úplně nejlíp ! Nádhera. Už k tomuto moc gratuluji 😘🍀 mám velikou radost