IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@marcynkaaa věřím ze všechno ještě Dobre dopadne, musí🙏🙏opravdu na tebe moc myslim
@marcynkaaa Jezis neeee, co to tu ctu 😭😭😭 Treba to jeste bude dobre a bude to jen nejaky hematom 🙏🙏🙏🙏 A do CARu jsi volala? Ze by na tebe radsi koukli?
@marcynkaaa
@marselina Ja se citim uz dobre. Nejak jsem se v mysli nastavila na ten dalsi pokus. Bylo jasne, ze to nebudeme mit zadarmo. Tak holt si tu cestu uzijeme se vsim vsudy. Nekdy to snad zase klapne 🥰
@marcynkaaa kočko to je mi líto jestli krvacíš jed normálně na pohotovost..na nic nečekej, může to být hematom, kdyby ne třeba nasadit i ascorutin atd. přeci jen by tě měl vidět doktor. držím palečky, když tě doktor prohledne určo nic nezkazíte. drž se
@europa00
@veeev
@marselina
Holky. Do CARu jsem volala. Krvácení pořád je. Teď se to trochu uklidnilo ale pokračuje to. Já si ještě ředím ke všemu krev. Tak je to na nic.
Vypadl ze mě s prominutím takový chuchvalec něčeho. Sestřička si myslí že to je hematom. Že se to u IVF stává. Vidět mě nikdo nechce. UTZ mi dělat nechtějí.
Mám pokračovat s léky a zítra si prý zase budeme volat. Jen kdyby mě to bolelo moc. Nebo se to zase rozjelo tak buď k nim nebo do nemocnice.
Jinak teda. Dnešní hodnota z té cca 9 ráno než se to vše semlelo je 1516.
Tak snad mimiňák neodešel 🥺🥺🥺
Zavedla jsem si teď čípky a ležím.
@marcynkaaa já si taky myslím ze to bude spis nějaký hematom.
Bude to Dobre uvidis, moc na tebe myslím a věřím s tebou🙏🍀💗
Hodnota hcg je krasna😘
@marcynkaaa no super při této hodnotě bys už mimi videla na ultrazvuku..teda alspon ten vaček nebo co to je .-) kdyby se ti zase spustilo silne krvaceni jed na pohotovost. ale všechny ti držíme pěsti.
@marselina
@europa00
Děkuji děkuji! Ale teda mám staženy zadek. Snad to mimiňák dnes zvládl a drží se tam jako nikdy.
Četla jsem teď o Ascorutinu? Myslíte že si ho mám třeba pořídit?
Psala sem doktorovi i o tomhle a ani nedal vědět. Tak že bych pro sebe něco udělala?
Do pátku mě tady trefí.
Za chvíli mám doma manžela. Má dnes narozeniny. A já jen ležela nebo seděla se synem za zády 🙈😅 snad se to vyplatí
@marcynkaaa ahoj to musís probrat s doktorem, asi normalne bych ho vzala ale pokud máš leky na ředění krve atd. tak by to chtělo konzultaci s lekařem..on tuším stahuje cevky atd a zastvuje krvacení ale v kombinaci s opacnym lekem na redení krve fakt nevím...hlavně odpočívat nic netahat atd..no to je asi jasne ..hematomy jsou u ivf caste po stimulaci atd. tak se drž
@marcynkaaa já bych asi bez konzultace s lékařem do těch léku nesla. Osobně neznam a zkušenost nemám.
Dnes si uzijte manzelovo narozeniny a snaz se hodně odpočívat i když s malým prdolkou je to tezky.
@europa00 Děkuji za radu. Myslela jsem si že to tak nějak bude. Tak raději počkám jestli se ozve.
Sama nic jen tak dělat nebudu 🤗 a uvidíme. Teď je to lepší. Bříško občas cítím ale kusy už neodchází x hodin. Růžové tedy ano. Ale už to není tak šílené. Tak snad to byl ten hematom co si všichni myslíme.
Děkuji holky za podporu ❤️ odběr nejpozději v patek
@marcynkaaa Drz se kocko, bude to dobre, uvidis ❤ Verim, ze to byl jenom hematom. Ale chapu, jak to musi byt tezke. Ale mysli na toho malyho prdolku, jak bojoval, aby se k tobe dostal a jak mu je u tebe dobre. Oba to zvladnete. Hodnota je nadherna. Zitra uz je ctvrtek, patek je za dverma. Uzijte si narozeniny, mysli pozitivne, hlad brisko a bude dobre. Hlavne hodne odpocivej a v patek budu drzet moc palce......ALE BUDE TO DOBRE 🍀🥰
@marcynkaaa Tak jak je dneska ? Všechno v pořádku ?💗
@marcynkaaa Myslim na tebe. Snad uz je dneska dobre a zitra uz uvidis prdolku 🙏🙏🙏🙏
@marcynkaaa jak je? snad bude uz dobre. kdyby cokoli klidne zajed na pohotovost. tam te kdyztak zkouknou. drz se!!!
@marcynkaaa Boze neeee 😭😭😭 Holka, drz se. Moc na tebe myslim. Ja tak verila. Snad to pujde zvladnout prirozene. Me je z toho tak smutno. Jsme tu pro tebe, kdyby cokoliv. Mas za sebou imuno a genetiku? Tohle je fakt hrozny. Nikdy jsem to nezazila, ale brecim s tebou. Bude zase lip. Ted se to na prd cte, ja vim. Ale koukni na ten poklad, co uz mas doma. To mi taky vzdycky pomaha. A posilam spousty spousty sil 🙏🙏🙏🙏
@marcynkaaa ani nevím co napsat😭strašně moc mě to mrzí. Takové veci se nemají dít, byla jsi už Tak daleko😢😢😢.
Teď nejdůležitější aby dopadlo všechno v rámci možnosti co nejlíp.
Posílám velke obejmuti a moc pozitivní energie💗🍀😘
@marcynkaaa Ahoj kocko, tak co, jak to jde? Porad na tebe myslim. Vim, ze to moc boli, ale snad uz je to aspon o kousilinek lepsi. Posilam moc moc sil 🙏

@marselina Moc gratuluji k tvým dobrým zprávám! 😍🥰 Je to nádherné 🥺