icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

veeev
4. črc 2021

@zuzicek2013 Ahoj, a co ty? 😊✊🍀 Uz jsi zkousela testik nebo jeste ne? Snad te ta viroza neskolila nejak moc 🙏

zuzicek2013
4. črc 2021

@veeev ahojky,ne ještě ne,nesebrala jsem odvahu. Virózu jsem nějak překonala bez antibiotik,ale bojím se jestli to nemělo nějaký vliv...teď od 6 dne mě občas pobublavà v podbřišku jak před MS, takže se fakt bojím,nevím jestli je to z Progesteronu nebo začínající PMS :(,takže se fakt bojím.Testocat mám ve středu,takže pokud se nestane to nejhorší,tak to zkusím vydržet.a ty jak?

veeev
4. črc 2021

@zuzicek2013 Jsi dobra, ze vydrzis. Ale neboj, pokud se miminko melo udrzet, tak se drzi zuby nehty i pres virozku. Jak jsem ti psala, ja myslim, ze kvuli nemoci po transferu nam vysla dcera ❤ Dej pak vedet, az budes vedet. Ale drzim vse co mam 🍀🍀
Ja tenhle mesic nemela ani transfer, embryo to nedalo. A pristi tyden cekam ms a pak zkusime jeste jeden nativ. Pak kdyztak chvilku pauza a zkusim si domluvit podrobne imuno jinde kdyztak 🤷‍♀️

zizitap
autor
6. črc 2021

@marcynkaaa neee ☹ moc me to mrzi. je to strasny. snad bude brzy lip. posilam moc sil ☹

marselina
8. črc 2021

@veeev ahojkyyy tak mame za sebou poradnu, zlaticko ma už 21mm.za 14dni první genetika💗

veeev
9. črc 2021

@marselina Jezis, to je uzasne miminecko ❤❤❤❤ Nas nejvetsi bojovnicek ze vsech. Silene to leti. Ale to je dobre. Snad uz je ti aspon trosku lip a miminak te tak nezlobi 😊
Ja to dneska dostala, tak za 10 dni na kontrolu do Podoli a uvidi se 🙏🙏

marselina
9. črc 2021

@veeev utece ti to jako voda a další pokus se už zadari, uvidis😘💗🍀
Mne je porad blbě a jsem rada ze ziju, staci někde chvilku dyl stát a už valim🤮 je to šílený.Tohle tehu je co se stavu tyče nejhorší

veeev
10. črc 2021

@marselina Porad? Ja uz cekala, ze napises, ze to je lepsi. To me moc mrzi. Ale vydrz, bude lip. Treba te tak trapi ta holcicka ❤✊❤

Ja to nejak nechavam plynout. Zacala jsem zase behat, takze pripadny nezdar pri dalsim pokusu vybeham 🙈 Aspon spojim prijemne s uzitecnym.

europa00
Autor odpověď smazal
veeev
17. črc 2021

Ahoj devcata, tak co, jak se mate?

marselina
18. črc 2021

@veeev ahojkyy, tak u nás nic nového. Cas vůbec neutika, děsně se to vlece. 28.7. jdeme na první screening tak doufám ze nám tam řeknou pohlaví miminecka💋🍀💗.
A jak vy se mate ?

veeev
18. črc 2021

@marselina No pockej, tobe to utika jak hrom 🤗 Vzdyt nedavno jsi curala na test. A ted uz pohlavi ❤ Budu na tebe moc myslet, aby se tam ten pindik neukazal. Ale kdyz jo, tak cert to vem. Dulezite je to, ze tam je miminko 😍😍😍 Ja jedu zitra do CARu na kontrolu, jak to vypada. Budu 11DC, tak pokud tam neco bude, tak se bude resit, kdy bude odber 🙏🙏🙏 Moc se tesim, ale samozrejme se desne bojim.
Ted jsem si cistila hlavu zavarovanim...jsem posuk. Mam jahodove marmelady, merunkove, tresnove a dneska jsem zavarovala okurky 🤣🤣🤣 Hlava je naprosto cista 😁

marselina
19. črc 2021

@veeev no prave tím, ze jsem doma mi vůbec cas neutika, snad už aspoň ustoupí ty nevolnosti abych mohla něco dělat.
Je parádní ze jsi se tak zabavila zavarovanim a dělanim marmelad, já jsem na tohle dost lina😂.
Pak napis jak jsi dnes dopadla v CARU🍀🍀🍀

veeev
19. črc 2021

@marselina Porad ty nevolnosti nepolevily? To je des.....tak vydrz do screeningu a uvidis, ze pak se to zlomi a bude lip 😍

Jinak ja moooc dobre zpravy. Vypada to na 4 folikuly. V nativu luxus. Jeden mozna praskne. Ale kdyby aspon ty tri 🙏🙏🙏 Hlavne at to uz klapne.

marselina
19. črc 2021

@veeev juu Tak to jsou nádherné zprávy při pondelku💋a kdy jdeš na opu?

veeev
19. črc 2021

@marselina Ve stredu. Desne se bojim. Minule mi bylo fakt zle po odberu. Ale tak ted tam pojedeme zase bez male. Minule to bylo i tim, ze jsem ji tahala hned po opu. Ale kdyz si predstavim odber 4 foliku bez narkozy, ufffff jako 🙈

marselina
19. črc 2021

@veeev bez narkozy neee🙈🙈hlavně po odběru odpocivej a maličkou se snaz netahat i když vím ze je to tezky

veeev
19. črc 2021

@marselina No jo no....nativ bez narkozy. Jako kolikrat mi pichaly oba vajecniky zaziva, peotoze na kazdem byl jeden folikul. Ted jsou tam 4 (3 vpravo a 1 vlevo). Tak jsem zvedava. Preziju vse, kvuli miminku. Jen to bude holt neprijemny. Jako bych to neznala. S malou budu opatrna. Minule byla s nama, nemeli jsme hlidani. Ted bude u babi a dedy, tak to bude lepsi. No hned dam vedet ve St, jak to dopadlo 🙏

marselina
19. črc 2021

@veeev budu na tebe moc myslet a držet pesticky.

veeev
19. črc 2021

@marselina Jsi zlato 😘

marselina
20. črc 2021

@veeev ahojkyyy, tak ze zítra tfuj tfuj tfuj a pravou!!!!budu na tebe od rána myslet 💗🍀

veeev
20. črc 2021

@marselina Jezis....moc dekuji 😍 To me tak potesilo. Uvidime, jak to klapne. Ale dam hned vedet. Bojim bojim, ale vydrzim vse 🙏🙏🙏🙏

veeev
21. črc 2021

@marselina Tak mame 2 vajicka 🤗🤗🤗 Ale teda bolest jak cert. Odsali asi 6 folikulu.

marselina
21. črc 2021

@veeev juuu mame dva bojovnicky. To by bylo, aby to teď nevyšlo😘💗.
Hlavně odpocivej, on je to fakt zásah do těla.
Jsem úplně natesena s tebou💗🍀

veeev
21. črc 2021

@marselina Moc dekuji. Jsi vazne zlato ❤❤❤ Uvidime no. Rikala embryolozka, ze jsou nejake mensi ty vajicka. Tak snad z toho neco bude. Je to bud a nebo. Neovlivnim to, tak jen byt v klidu 🙏 Uz jsme doma, uspavam malou, ta toho ma chudera dost. Ma rymu a kasel, tak to mame ted takove hekticke 🙈

veeev
22. črc 2021

@marselina Tak jedno vajicko nebylo zrale. Druhe oplodnili, ale nevidi zatim progres. Takze se rozhodne hlavne zitra. Ale myslim, ze to je blbe.....

europa00
22. črc 2021

@veeev ahoj prosímte, řekli ti proč vajíčka nebyly zralé?? jakou dávku ovitrele ti dali? upřímně já 7 foliku a po jedne dávce ovitrele mi spatně dozrály 3 se ani neodlepily od foliku 2 tak nezrale že je museli vyhodit a jedno dozravalo 6 hodin v misce....možná dávka nestačila ani u tebe..vím že v některých centrech si pícháš 2 injekce ovitrele na dozrání...a ni ted práve z toho důvodu řekli že budou ukončovat nějakým novým izraelským protokolem, že má velkou uspěšnost s dozráním vajíček..protože nééé každému stačí pouze jedna dávka oviterele...za me je možné že vajíček bylo mnohem více, ale když je extremne nezrale zustane nalepené na folíku a odsají jen prázdnou těkutinu. zkus se na to zeptat radeji

marselina
22. črc 2021

@veeev třeba to ještě bojovnícek zvládne, budeme v nej verit a posílat mu pozitivní energii

veeev
22. črc 2021

@europa00 Proste nebyly....to se stava. Mam PCOS a muzu byt rada, ze nejake je 🙏 Jako asi vedi, co delaji. Dcera se u nich povedla. Ale ted jsem se objednala i k jedne imunolozce, aby se na nas mrkla poradne. Imuno i genetiku mame, ale podrobneji. Ted si dam kdyztak i pauzu a trochu se dam do kupy.

veeev
22. črc 2021

@marselina Moc tomu nedavam 😪 Ale uvidime. Zitra rano zas budu mit informace, jestli se rozjel nebo sle pryc. No jsem zvedava.

Strana