IVF - jaro 2021
Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna
@veeev ahojky,ne ještě ne,nesebrala jsem odvahu. Virózu jsem nějak překonala bez antibiotik,ale bojím se jestli to nemělo nějaký vliv...teď od 6 dne mě občas pobublavà v podbřišku jak před MS, takže se fakt bojím,nevím jestli je to z Progesteronu nebo začínající PMS :(,takže se fakt bojím.Testocat mám ve středu,takže pokud se nestane to nejhorší,tak to zkusím vydržet.a ty jak?
@zuzicek2013 Jsi dobra, ze vydrzis. Ale neboj, pokud se miminko melo udrzet, tak se drzi zuby nehty i pres virozku. Jak jsem ti psala, ja myslim, ze kvuli nemoci po transferu nam vysla dcera ❤ Dej pak vedet, az budes vedet. Ale drzim vse co mam 🍀🍀
Ja tenhle mesic nemela ani transfer, embryo to nedalo. A pristi tyden cekam ms a pak zkusime jeste jeden nativ. Pak kdyztak chvilku pauza a zkusim si domluvit podrobne imuno jinde kdyztak 🤷♀️
@marcynkaaa neee ☹ moc me to mrzi. je to strasny. snad bude brzy lip. posilam moc sil ☹
Ahoj devcata, tak co, jak se mate?
@marselina No pockej, tobe to utika jak hrom 🤗 Vzdyt nedavno jsi curala na test. A ted uz pohlavi ❤ Budu na tebe moc myslet, aby se tam ten pindik neukazal. Ale kdyz jo, tak cert to vem. Dulezite je to, ze tam je miminko 😍😍😍 Ja jedu zitra do CARu na kontrolu, jak to vypada. Budu 11DC, tak pokud tam neco bude, tak se bude resit, kdy bude odber 🙏🙏🙏 Moc se tesim, ale samozrejme se desne bojim.
Ted jsem si cistila hlavu zavarovanim...jsem posuk. Mam jahodove marmelady, merunkove, tresnove a dneska jsem zavarovala okurky 🤣🤣🤣 Hlava je naprosto cista 😁
@marselina No jo no....nativ bez narkozy. Jako kolikrat mi pichaly oba vajecniky zaziva, peotoze na kazdem byl jeden folikul. Ted jsou tam 4 (3 vpravo a 1 vlevo). Tak jsem zvedava. Preziju vse, kvuli miminku. Jen to bude holt neprijemny. Jako bych to neznala. S malou budu opatrna. Minule byla s nama, nemeli jsme hlidani. Ted bude u babi a dedy, tak to bude lepsi. No hned dam vedet ve St, jak to dopadlo 🙏
@marselina Moc dekuji. Jsi vazne zlato ❤❤❤ Uvidime no. Rikala embryolozka, ze jsou nejake mensi ty vajicka. Tak snad z toho neco bude. Je to bud a nebo. Neovlivnim to, tak jen byt v klidu 🙏 Uz jsme doma, uspavam malou, ta toho ma chudera dost. Ma rymu a kasel, tak to mame ted takove hekticke 🙈
@veeev ahoj prosímte, řekli ti proč vajíčka nebyly zralé?? jakou dávku ovitrele ti dali? upřímně já 7 foliku a po jedne dávce ovitrele mi spatně dozrály 3 se ani neodlepily od foliku 2 tak nezrale že je museli vyhodit a jedno dozravalo 6 hodin v misce....možná dávka nestačila ani u tebe..vím že v některých centrech si pícháš 2 injekce ovitrele na dozrání...a ni ted práve z toho důvodu řekli že budou ukončovat nějakým novým izraelským protokolem, že má velkou uspěšnost s dozráním vajíček..protože nééé každému stačí pouze jedna dávka oviterele...za me je možné že vajíček bylo mnohem více, ale když je extremne nezrale zustane nalepené na folíku a odsají jen prázdnou těkutinu. zkus se na to zeptat radeji
@europa00 Proste nebyly....to se stava. Mam PCOS a muzu byt rada, ze nejake je 🙏 Jako asi vedi, co delaji. Dcera se u nich povedla. Ale ted jsem se objednala i k jedne imunolozce, aby se na nas mrkla poradne. Imuno i genetiku mame, ale podrobneji. Ted si dam kdyztak i pauzu a trochu se dam do kupy.

@zuzicek2013 Ahoj, a co ty? 😊✊🍀 Uz jsi zkousela testik nebo jeste ne? Snad te ta viroza neskolila nejak moc 🙏