icon

IVF - jaro 2021

zizitap
16. bře 2021

Ahojky dnes jsem zacala pichat gonal. Za tyden me ceka utz. Mame naplanovany i geneticky screening tak nas pak ceka ket asi nekdy koncem dubna zacatkem kvetna

Strana
z40
veeev
21. říj 2021

@marselina
@marcynkaaa Ahoj holky....jak se vede? Koukam Marselina nadherne brisko 🥰🥰 A Marcynkaaa.....jako wau? Rekni, ze to je pravda ✊🍀✊🍀

My s pritelem se ted davame do kupy. Byli jsme na imuno v Gennetu a mazec. Pritel asi nejaky zanet, ja total protilatky na spermie a embrya. Takze jsem zase na kortikoidech. Za necele 2 mesice na kontrolu, jestli se to zlepsilo a uvidime co dal 🙈

marselina
21. říj 2021

@veeev ahojkyyyy, my krásne rosteme a kyneme a malicky je uplny nunanek. Už se nemůžu dočkat až tu bude s námi❤️
Jejda teda potýkáte se s takovými trablemi😢😢snad bude brzy dobre a budete moct zkusit další pokus.
Moc vam to přeji ať se zadari. Posílám zároveň fotecku našeho Eliaska❤️😘

veeev
22. říj 2021

@marselina Jezis, to je broucek nadhernej ❤ Takze uz mate i jmeno. To je bezva. A je hrozne fajn, ze uz ti neni nevolno a uzivas si to 🥰 Desne to leti, za chvili rodis 🙈🙈

My se musime dat do kupy a po novem roce se snad na to vrhneme. Uz mi to snazeni desne chybi, co si budeme povidat. Sice jsou to nervy, ale ten vyhled, ze mozna 🙏🥰

marselina
23. říj 2021

@veeev juuu utece to jako voda a brzo přijde u vás snazenicko a pevné věřím, ze se šťastným koncem.
Moc moc drzim pesticky 💗🍀

veeev
23. říj 2021

@marselina No porad to bezi stejne.....jen nekdy ma clovek pocit, ze to leti silene a jindy se to vlece. Ale verim, ze se dockame vsechny vseho, co si prejeme ❤

Strana
z40