icon

Ivf. Kdy si udělat test?

tynka2904
28. dub 2020

Ahoj! Chci se zeptat.. Vim ze je tu spusta diskuzi, ale i tak.
Transfer jsem mela 23.4., kdy myslite ze bych si mela udelat test? Chtela bych co nejdrive, ale bojim se to zas moc uspechat.
Diky a hezky den!!

Strana
z6
zuzkka88
9. kvě 2020

@tynka2904 V pondeli budu definitivne vedet, ale spis se tam chci domluvit, co dal. Nadeje si nedelam po negativnim testu. Na ket bych sla rada nekdy v lete.

tynka2904
autor
9. kvě 2020

@zuzkka88 Moc drzim palce!! Ja jsem tu ms dostala protoze neberu ten estrofem, kterej ji drzi. Tak snad to u tebe drzi miminko a ne leky🙏❤️
V pondeli jdu na konzultaci a domluvit se co a jak dal. Snad se obe brzy dockame! Je to strasny, nikdy jsem takovou bezmoc necitila a to jsem zazila docela hnusny veci. Ale tohle zatim boli nejvic!
Drzim palce a drz se!!

zuzkka88
9. kvě 2020

@tynka2904 Děkuji. Věřím, že máš obrovskou šanci ještě se čtyřmi mrazáčky 😉 Dej v pondělí vědět, jak jste se domluvili.

zuzkka88
11. kvě 2020

@tynka2904 Tak bohuzel dle ocekavani krev negativni. Co ty, jak jste se domluvili?

tynka2904
autor
11. kvě 2020

@zuzkka88 Tak to me mrzi.. Jsme na tom uplne stejne.
Ja za hodku budu vyrazet, mam tam byt ve 13:40hod.
Tak uvidime, snad budu na ten ket jit uz tenhle mesic. Tesim se na to a bojim se, ze mi rekne, abych jeden cyklus vynechala.. A ja uz nechci cekat zas😭

zuzkka88
11. kvě 2020

@tynka2904 Pokud rekne, abys vynechala, mozna to bude fakt lepsi. Ale chapu, ze by to cekani bylo tezky, kdyz se tesis. Mne rekli, ze muzu kdykoliv. Ja to vidim az nekdy na leto. Dej vedet. Drzim palce

tynka2904
autor
11. kvě 2020

@zuzkka88 Tak pry jse vse v poradku. Dostala jsem estrofem a jeste nejaky leky na dobre prokrveni sliznice. No a 20.5. mam prijit na kontrolu a tam se rozhodneme kdy pujdu na KET. Rikala at si z toho nedelam hlavu, ze kdyz to ted nevyslo, tak to vyjde priste. Pry ty kety jsou kolikrat lepsi net cerstvej et. Telo vic odpocinute, bez stimulace apod.
No takze jsem nadsena a tesim, ze se konecne dockame!❤️

tynka2904
autor
12. kvě 2020

@zuzkka88 Co ty? Kdy tedy pujdes na dalsi?
Ja se modlim, at nam to vyjde! Ale verim,ze ted uz jo❤️

zuzkka88
12. kvě 2020

@tynka2904 Taky jsem slyšela, že ket bývá z těchto důvodů lepší. Tak snad. Dej vědět, jaký budeš mít další průběh. 🙂 Já teď nic. Dám pauzu. Tím, že mám už jen jednu zálohu (jedno emryjko), tak o ni nechci hned přijít. Chci si tu naději hýčkat nějakou dobu, a pak uvidím. Ale asi ne zas moc dlouho, kdyby náhodou byla na podzim nějaká druhá vlna. Takže buď někdy koncem léta, nebo kdyby se mi do toho z nějakýho důvodu fakt nechtělo, tak až příští rok. Ale zatím vůbec nevím. Teď jen vím, že se na to necítím, ale třeba to bude za měsíc, dva jinak, těžko teď říct. Zatím se z toho vzpamatovávám. Tobě moc držím palečky, ať to tento měsíc vyjde! 🙂

tynka2904
autor
12. kvě 2020

@zuzkka88 Aha, ja myslela ze jich mate vic zamrazenych.. Chapu, ja musim rict ze jsem se z toho vzpamatovala docela brzo a zacinam se zas tesit. Jako strasne jsem to obrecela, tak ctyri sny se mnou nebyla vubec rec, ale ted uz je to dobry.
Tak drzim palce at ti vse vyjde!
Az budu po, tak ti sem zas napisu jak to dopadlo❤️

tynka2904
autor
25. kvě 2020

@zuzkka88 Ahoj!! Zitra si jdem pro miminko. Tak drz palecky at vse dopadne dobre, at je to to spravne❤️ Strasne se tesim, ale zaroven mam zas strach, ze to nedopadne. Ale porad tam na me budou cekat jeste tri.
Snad vse bude dobre!

zuzkka88
28. kvě 2020

@tynka2904 Moc moc držím palce. Jak proběhl transfer? Vše v pořádku?

tynka2904
autor
28. kvě 2020

@zuzkka88 Ano. Pry uplne hladce! Pani doktorka se mnou vtipkovala, byla supr! Rikala ze mam krasnou sliznici a bude se mu dobre spinkat.
Jinak jsem byla mnohem min nervozni. Minule mi byla zima z nervozity, ted uplne v pohode.
Necitim momentalne vubec nic, mozna chvilema nejaky takovy tlaceni, jinak nic. Tak snad to konecne vyjde!! Verim tomu vic jak prvnimu et. Hlavne mame jeste tri krasny kousky nastesti!
Drz palce❤️
Kdy se chystas ty? V lete nejak, nebo na podzim?

zuzkka88
28. kvě 2020

@tynka2904 To zní super, tak moc držím palce. Já měla ten transfer dost bolestivý, tak snad ten druhý bude víc v pohodě..
Tak dej vědět, když bude něco nového. 🙂 Já bych to viděla asi koncem léta, ještě uvidím. Zkusím vypnout, nějak zregenerovat a pak se uvidí.

tynka2904
autor
28. kvě 2020

@zuzkka88 No ja oba transfery mela uuuplne bezbolestny. Vubec jsem ani nic necitila.. Najednou rekli hotovo a sla jsem z kresla🤷‍♀️
Ale ted to bylo o neco lepsi a pohodovejsi. Tak snad! I jsem nejak min ve stresu.
Od transferu mam takovy pocity na ms, ale ta by mela dojit az za strasne dlouho.. Tak nevim. Snad je vse v poradku❤️
Budu drzet palce na konec leta!!!

tynka2904
autor
2. čer 2020

Tak tohle neni duch!!! Dneska 7.den❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

zuzkka88
2. čer 2020

@tynka2904 Juuu moc moc držím palce, ať sílí. Vypadá to moc nadějně! 😉

zuzkka88
Autor odpověď smazal
zuzkka88
14. čer 2020

@tynka2904 Ahoj. Tak jak se to vyvíjí? Doufám, že dobře. 🙂

tynka2904
autor
15. čer 2020

@zuzkka88 Ahoj! Tehotnstvi mam potvrzene z krve, mela jsem krasny hodnoty. Devaty dennpo ket jsem mela 152 hcg. Dneska jdu na ultrazvuk❤️

tynka2904
autor
16. čer 2020

@zuzkka88 Tak bublinka tam je, takova jak ma byt❤️❤️❤️❤️❤️

zuzkka88
16. čer 2020

@tynka2904 Super! Moc gratuluju 😉

ellena24
16. čer 2020

@tynka2904 gratuluji 🙂

tynka2904
autor
16. čer 2020

Diky holky!!❤️❤️❤️

hahahala
3. črc 2020

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, jestli nekdo byl stinulovany bemfolou 75. Picham si ji 3. den a nepocituji, ze by vajecniky nejak reagovaly (bolest, napeti aj.). Mel to nekdo podobne? Bojim se, ze me telo nebude reagovat a nebudou zadna vajicka k odberu.
Dekuji

kkacca
3. črc 2020

@hahahala ahoj, stimulovala jsem gonalem, ale nic jsem necejtila taky a vše v poradku 🙂

hahahala
4. črc 2020

@kkacca Děkuji🙂 ja byla právě nejistá.... přeci jen je to něco nového.

Strana
z6