IVF,KET listopad 2018
Ahoj holky, pojďme sdílet své pocity,poznatky... 26.10 si jdu vyzvednout léky a protokol a od první menstruace budu začínat s úplně prvním IVF. Navštěvují Reprofit v Brne, páni doktorku Pospíšilovou.
Ženy tak jak jste na tom? Ja si jedu zitra rano konecne pro prasky a dozvim se jaky budu mit protokol a uz budu jen cekat az dorazi mrška, abych mohla zacit.
@sadovka čekám na menstruaci, jsem 11 dní po Agolutinu a nic, v pondělí případně druhá injekce
Ahoj,tak jak to u Vas vypada?Ja to v patek dostala,takze ted jen pockst na genetiku a kolem 23.11,kdy bych to mela dostat,zaciname🙂
Ahojky já jdu zítra na kontrolu jak rostou folikulky pac dneska jsem byla u MUDr. A na každém vaječníků mám 4 folikuly. Na jednom 17 až 19 mm a na druhém 14 až 15 tak ještě stimulujem ať vytezime co nejvíce folikulu 😊 a středa nebo čtvrtek už zákrok. 😉 Moc se těším 😍💞
@rybkaryb ahoj,jojo,vime,ze bude pgd,pze ma manzel problem s genetikou-vi to dlouho,jeste pred tim nez jsme se poznali,ale v novem caru chteli udelat genetiku i me,tak cekame na vysledky te me genetiky,ted je to cca 3 tydny,co nam ji delali.Prvni dva cykly byly uz s pgd a zajimave je,ze minuly car moji genetiku nechtel...Kolikaty pokus mas ty,omlouvam se,jestli si to uz psala...
@evunkas ty jo a to budete mít takhle rychle výsledky? Nám říkali ze ten test trvá 3mesice a víc... v jakým centru nakonec jsi? (Vím ze se v ty minuly skupince řešily nějaký přesuny ale omlouvám se, nepamatuju si :( ) to je zvláštní ze v minulým udělali jednomu genetiku a druhymu ne, v rámci toho se přece řeší i kompatibilita partnerů.. tak k čemu jen jednomu...
tohle je můj druhej pokus, z prvního nic nezbylo a celkove se špatně vyvíjeli, doufám ze třeba s jinou stimulaci to bude lepší... ty jdeš teda na třetí?
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já teď čekám na menstruaci a vrhneme se do třetího KETu 🙂
@rybkaryb ono,je to cele slozite.Manzel vedel,ze ma tenhle problem uz od mladi-byl vysetrovan v ramci problemu jeho otce,takze ne v caru.S timhle problemem jsem si ho brala.Jenze muj gynekolog tvrdil,ze je to ok a ze se to bude pripadne resit v ramci tehotenstvi-odberem choriovym klku.A tak se i stalo,presne pred rokem jsem byla tehotna a odberem se zjistilo,ze mimco by bylo postizene,takze jsem ve 14tt sla na preruseni.Pak jsem se do toho vice zahloubala a zjistila,ze se to da resit a tak jsme sli do ivf s pgd...bohuzel prvni dva pokusy bez uspechu,resp.v prvnim pokusu nebylo nic zdraveho pro transfer a v druhem jedno relativne zdrave a to se neuchytilo.Treti pokus absolvujeme v Pronatalu,zatim z toho mam super pocit.Mne rikali,ze vysledky budu mit za 3-6 tydnu.Kompatibilitu asi neresi s ohledem na to,ze jsem uz tehotna byla...kam chodis ty?
@evunkas aha tak to teda mate složitý, to mě mrzí :( ještě taková komplikace navíc... ale napadlo mě ze v rámci tuším pisci dokážou ASI určitý mutace vyřadit, nevím čeho se týká vás problém a už vůbec nevím co všechno touhle metodou dokážou, jen jsem si vzpomnela na nejakej nedávnej článek kde jsem něco takovýho četla...
já chodím do gennetu na letnou
@sadovka navštěvuji car Apolinář v Praze. První dcerku jsem měla přirozeně (v 16letech)… No a pak se to ve mě porouchalo a druhé miminko se nedařilo celých sedm let... v roce 2009 jsem zázrakem otěhotněla, bohužel v 10tt miminku přestalo bít srdíčko v roce 2011 jsme se rozhodli pro car a díky nim a prvnímu IVF máme Jarouška. Touha po dalším miminku byla veliká a tak když byl malýmu rok, sme se rozhodli pro 2.IVF. To pro nás dopadlo špatně, vajíček bylo spousta, bohužel se k nim nedostali a neodebrali tím pádem žádné. No a letos sme si řekli, že to zkusíme ještě. 3.IVF a vajíčka odebrali 🙂 čerství ET se nezdařil, 1.KET bohužel skončil silným krvácením týden před prvním utz v caru. letní pauza a následoval druhý ket... Opět silné krvácení, na pohotovosti byla už krásně vidět dutinka, bohužel byl malý zavrtaný v jizvě po císařském řezu, takže ikdyž se malinkej držel i krvácení ustalo, musela sem podstoupit histeroskopii, tam potvrdili, že je opravdu v jizvě a museli těhotenství ukončit. Tak teď v úterý skončilo šestinedělí a já čekám kdy dorazí mrška a jdeme do třetího ketu a tentokrát už doufám, že sme si vše zlé už vybrali.😉😇🙏
@rybkaryb gennet byl taky ve vyberu,ale nakonec vyhral Pronatal,dostala jsem tam kontakt od jedne zname a zatim jsem tam moc spokojena.Pokud se to stihne tak na konci listopadu bych mela zacit stimulovat gonalem,predtim to byl puregon v ramcu dlouheho protokolu a v druhem pripade eigenorm.Budu doufat,ze bych na ten gonal mohla lepe reagovat.K tomu picsi-to nam bohuzel nepomuze,musime mit to pgd☹Za ten rok,co si hledam informace,mam pocit,ze bych sama mohla pracovat v nejakem caru😉ale ted nam to urcite vyjde...

@sadovka Zatim mi to nejak nedochazi 😂 nevim proc a padla sem a 2hod spala 😅 ted to bude nejhorsi...tech 12dni cekat a doufat 🧐