IVF kvůli odstraněným vejcovodům, máte zkušenost?
Ahojky holky chci se opatat s pritlem mame skoro 3 leteho prdolku zkouseli jsme dalsi mimo v r.2014 mimodelozni odstranen vejcovod a letos kvuli nepruchodnosti druheho vejcovodu odstraneni tendle. Takze na poslal dr na ivf do sanusu v pardubicich.
Chci se optat tedy ma nedo podobnou zkusenost s ti ze byl poslan na ivf protoze nema vejcovody? Mo dekuji za reakce
@adelinkkaa je dekuji a jak to vyslo financne😉
@romiky Normálně jako klasické IVF cca 25 tis 🙂
@adelinkkaa super tak hlavne ze to vyslo hned jste me uklidnila 🙂
Mám odebrany sice jen jeden vejcovod, ale druhý je jen částečně průchozí. Pokud bych prý otěhotněla přirozeně bylo by to nejspíš mimoděložní těhotenství. Od ledna také začínáme s ivf, které nás vyjde na cca 25.000.-
Dobrý den, minuly rok odebrány vejcovod pro Mimodelozni tehotenstvi, letos odebrán poslední pro srusty po předchozí operaci. V lednu se těšíme na první pokus IVF v Gennet Liberec.
holky, ja mam neprůchozi vejcovody, ale nechali mi je 🙂 ted v prosinci začnám se stimulací a v lednu jdu na IVF 🙂 u nas je cena 30-35 tisíc🙂 asi záleží na klinice🙂 ja žiju v Brně a všechnybrněnské kliniky se finančne pohybuji cca podobne 30-40 tisic 🙂 záleží hodne na tom jaky je i spermiogram a na metodách oplodnení , ty se dost finančne liši podle spermiogarmu 🙂 tak hodně štetsíčka 🙂
Tak já jsem od středy také bez obou vejcovodu. První vzali po mimodeloznim 2014 a teď po kontrole vzali i druhý nepruchodny. Odstranili srusty na deloze a ve středu jdu na vyndani stehů a kontrolu. Tak jsem zvědavá a nedockava na další postup. Spermiogram měl manžel ukázkový a můj hormonální profil byl taky bez chybičky tak už ať je středa a vím co bude dál...
Ahojky. Já taky 2010 mimoděložní těhotenství na pravé straně. Vejcovod zůstal. Levý srůsty odstraněny. 2012 odstraněn levý vejcovod. doporučeno CAR z důvodu špatného pravého vejcovodu.
CAR - zjištěno AMH po hranicí 0,01.1 IVF úspěšné, ale v 8-9 týdnu skončilo zamlklým potratem. 2IVF úspěch až do konce. Červenec 2014 se narodil krásný chlapeček Davídek, 3 IVF 2016 negativní. Mám za sebou i 2 KETY neúspěšné, ani se neuhnízdili. Teď mě čeká další KET.
Ceny 1 IVF s KETY 45-50000Kč
2 IVF 30000Kč
3 IVF léky 8000Kč, 22000 doplatek PICSI metoda a nastandartní kultivace do fáze blastocysty, zamražení jednoho vajíčka, Emryoglue. Teď bude 5000Kč kryoembryotransfer a emryoglue 3000Kč
Vše s vlastními vajíčky. Hodně holek, co má vyšší AMH už doporučuji darované vajíčka.

Ahoj ano já . Po několika operacích ,nemám vejcovody a jeden vaječník.Před necelými 3 roky jsme podstupovali IVF a uspěšně🙂 v Lednu máme v planu jit na druhé IVF🙂