icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

tulik1
21. zář 2009

ahoj blazi 🙂

meduna
autor
21. zář 2009

jdu na bednu,nějak to tady umřelo,že vy už zase ordinujete?ještě juknu 😉

blazenkaa
21. zář 2009

ahojky holčičky koukám že se tu bavíte o láskás z minulosti .
Medunko pícháníčko docela v pohodě ještě 3 dny a na UTZ jdu večtvrtek tak jsem zvědavá jestli tam něco bude jaká budu kvočna

blazenkaa
21. zář 2009

teda medu ordinujeme jen v úterý a ve čtvrtek

Ahoj tuliku jak je

tulik1
21. zář 2009

medu, cucim u toho na superstar, bud rada ze jsi za kopeckama, to by ses z toho ...., co jsou nektery schopny predvest a rikat tomu zpev, nestacim zasnout ...

tulik1
21. zář 2009

blazi celkem to jde, ale znas to, mohlo by bejt lip, to je jasnacka 🙂 ... tak uz se ti to krati, jenom tri dny, to je paradicka 😉

blazenkaa
21. zář 2009

to je parádička ale ještě od UTZasi 3-4 dny na OP

tulik1
21. zář 2009

holky jsem cantare, jdu dat sprsku a zalom do perin, tak dobrou, zitra zase juknu 🙂

blazenkaa
21. zář 2009

tuliku hoď námsem nějakou fotečku tvojí ať tě lépe poznáme 🙂

blazenkaa
21. zář 2009

tak dobrou nocinkujá jdu ještě na nádobí

meduna
autor
21. zář 2009

no já koukám na film,to jsou nervy 😝 klasika,chlap,manželka ,milenka,ale manželka je chytrá a pěkně to s nima koulí,ona ví,oni ne,je to nerrrrvák 😎

daja.w
22. zář 2009

Ahojky přeji krásný slunečný den 🙂 tak já se chystám pomalinku do kolbenky ☹ no než si zvyknu že musím vstávat děs běs,ale jinak se těším 😉 no ono to zachvilku přejde bo až do 23hod to budu mít nohy těžce zaražený v pd...y 😀 tak se tu mějte krásně zatím papapa

dadous
22. zář 2009

ahoj dajo, to chce pořadně namasírovat 😀 tak at se ti líbí a at ti to utíka a hosti moc nepruděj 😉
ja razím na kafčo s nezaměstnano kamoškou 😵 pa

meduna
autor
22. zář 2009

Ahoj holky,Dáji,vše nej k tvému dnešnímu svátku,snad jsem to dobře tenkrát pochopila,že se jmenuješ tak jak se jmenuješ 😉 😉
V práci hodně zábavy a tringeldu 😉 😉 😉
Dadoušku,užijte si to s kámoškou.

daja.w
22. zář 2009

Holky děkuji jste zlatý 🙂 jo noženky budou trpět ale zvládnou to 😉 je to jen nachvíly a pak druhý boj 😉
Medu děkuji moc a dobře jsi to pochopila 😀 😉
Dado přidávám se k Medu užij si to s kamoškou 😉 🙂

milagross
22. zář 2009

Ahoj holciny tak ja se pridavam ke gratulaci,vse nej a at dnes zazaris v te praci,treba te pak nebudou chtit ani pustit 😀

meduna
autor
22. zář 2009

Dáji a prc doba je jak?já mívala 12 v hospodě,to byl mazec na nožénky 😝 😝 a já vemeno ještě nosila boty na podpatku,nojo,ale to jsem byla ještě hodně mladá a blbá

ivanau
22. zář 2009

Ahoj holky, tak krev je negativní 😢

dadous
22. zář 2009

ivi to je mi moc líto, a ja tak věřila, že ten duch zesílí ☹

meduna
autor
22. zář 2009

Ahoj,no co napsat,je to smutný,proč jen to tak je?přála bych si pro každou jen pozitivní zpávy

meduna
autor
22. zář 2009

Dadoušku,pěkný,už jsem to viděla 😎

meduna
autor
22. zář 2009

jdu hodit záda,v noci jsem spala na hovno a jsem jak mrtvola 😝

nadis.h
22. zář 2009

Ahoj holky, medu zrovna je ve We are family pár co řeší umělko...Brečím jak blbá s tou holkou.

nadis.h
22. zář 2009

Ivi je mi to líto... ☹

lenkacar
22. zář 2009

takže dají hodně sil v práci a vše nej k svátku a ted to horší a smutný ,ivi holčičko nedej se a bojuj dál ..

nadis.h
22. zář 2009

Holky teď zrovna dávali na němcích pořad o páru co podstoupili umělko a narodila se jim dvojčátka holčičky. Bylo to krásný! Až teda na toho císaře.... 😝 😀

lenkacar
22. zář 2009

taky tu kolem mě jezdí maj napokus s dárkyní dvojky holku a kluka moc hezký

lenkacar
22. zář 2009

sakra numlock na 4 pokus

nadis.h
22. zář 2009

Já když už dvojky tak bych taky chtěla kluka a holku.. 😉

lenkacar
22. zář 2009

no jen si poruč 😀 😀 😀 😀 😀