icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

meduna
autor
23. říj 2009

no tak u mě by to taky nešlo ze dne na den 😀 trochu času bych potřebovala 😀 počkej po porodu budeš rychle kostra,až ti malá-malej,prožene pérka 😀

meduna
autor
23. říj 2009

to von Karel bude asi žárlit 🙄

dadous
23. říj 2009

tak kostra u mě fakt nehrozí 😀 ja budu prostě pořad holka krev a mliko 😀

meduna
autor
23. říj 2009

no tak nějak jsem to neviděla,že bys byla mlíková 😕 možná tak teď.Ty vole jsem nervní aby jsme už jeli do toho obi,koupit takovou lištu podél zdi až položí to lino a jaksi se stále nic neděje 😠 Vidím to tak,že se asi nervnu a zhryžeme se 😀

dadous
23. říj 2009

jo jako to zakončení? copak Romča se nemuže vykopat?

meduna
autor
23. říj 2009

né nějak mu to dělá problém a mě zase on 😠 teď obědvá,nejraději bych mu to narvala jako jedno sousto do krku,aby už byl nadlábnutej,doufám,že pak ještě nepřijde s tím,že musí na hajz 😠 jako vždy

dadous
23. říj 2009

jsou fakt všichni stejny 😀

meduna
autor
23. říj 2009

no to jsou,tak te´d dojídá pizzu a pak přijde na řadu ještě guláš,ty vole chci být chlap a být tak v poho jako oni 😀 asi se nechám předělat,vršek bude bez problémů,tam se nebude ani muset nic zmenšovat a dole si nechám jen našít pincka 😀

dadous
23. říj 2009

tak to budu mít dalšího kamarada 😀 😀

meduna
autor
23. říj 2009

no to jo a budu neškodnej 😉

dadous
23. říj 2009

😀 už mame tady jeden teplej par za kamarady, tak budem mít i v německu 😀

meduna
autor
23. říj 2009

ty vole,bude vražda,prej jestli chci kafe 😀 tak jsem ho ale rychle uzemnila.Ne to jak se nechám předělat budu sám,Roman by mě už nechtěl 😀

dadous
23. říj 2009

no tak jo 😀

dadous
23. říj 2009

dadouš se zas dneska nemuž vykopat z pelechu, takhle dlouho ještě po noční nespal 😕

meduna
autor
23. říj 2009

jako asi už 😕 talíř dal do myčky ááááá už se jde,tak zatím pa,než na něj přijde sra.í 😀

dadous
23. říj 2009

jo tak dobře pořidte, doufam že to na něj nepříjde v kramě 😀

meduna
autor
23. říj 2009

tak jsme doma,nakoupíno peněz jako sraček v řiti 😖 no a kakání dorazilo až teď doma,asi to měl vypočítané 😕

meduna
autor
23. říj 2009

takže,nejprve se položil kabel 😀 😀 😀 a teď už snad dojde i na to lino

dadous
23. říj 2009

😀 kabel to je zaklad 😀

dadous
23. říj 2009

tak co je tady 😎 medu že vy řadíte na to novym linu? 😀

meduna
autor
23. říj 2009

ty vole my máme hotovou půlku.To je sraní jako kráva a Roman to dělá sám, a nejhorší je ten nábytek tahat 😖 a zítra musí dodělat celej kus pod linkou a to bude teprve něco,ta je dělaná na míru a všelijak kroucená a ještě je v tom všechno zabudovaný,to si dá chudák.A to víš já nad ním stojím jak gestapák a jen radím 😀 😀

meduna
autor
23. říj 2009

ale jako dneska jsem tady řádila jenom s Dadouškem a nikdo nikde,kde jste potvory 😉 😉

lenkacar
24. říj 2009

holky já jsem byla pod dekou a lítala jsem blít na wc ..je mi blbě ..

meduna
autor
24. říj 2009

Ahojte,Leni co to je,nějaká střevní chřipajzna 😖 Tak ať rychle odtáhne o dům dám a ty jsi zdravá 😉

dadous
24. říj 2009

čavec, no jo chřipky řaděj 😠 proto nikam nechodím 😀

meduna
autor
24. říj 2009

no kam taky v tomhle hnusu 😝

meduna
autor
24. říj 2009

jdu něco uklidit,je to tady jak v chlívu 😖

dadous
24. říj 2009

už to mate hotovy?

meduna
autor
24. říj 2009

ne,sám to Roman nedá,volal Michalovi,ale neni doma,tak počká až se ozve.na to musej být dva,ta linka a ty kokotiny v ní to musej vytahat nebo nevím jak udělat dva 😕

meduna
autor
24. říj 2009

no tak koukám co jsem to zase napsala za inteligentní větu 😀 ale ty si to Dadoušku nějak přebereš,mě to prostě nějak nemyslí