IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Ahoj holky, je to neuvěřitelný, ale asi doufáme 😵 😵 😵 😵 pravděpodobně důsledek stimulace a štěstí...
Ivi jako že jsi těhu? 😵
Bojím se to úplně napsat, ale mrkni do albíčka...co myslíš?
Ivi já si to zrovna přečetla. To je prostě super!Spadáš do party těch šťastných. 😉 Věř tomu, že to v pohodě bude.Jdeš na krev zítra?
Ne, byla jsem nachlazená jako sviňa -proto jsem i test dělala, abych nepila Coldex, kdyby náhodou...a volal jsem Dr. a řekl ať jdu na neschoepnku vyléčit se a pokud se nic nezmnění tak za 10dnů na ultrazvuk (příští pondělí) takže zkouším testy jestli tmavnou a čekáme...už je mě i líp..
Nadis zítra držím pěsti...
Ivi bude to v pořádku.Je to "zaděláno" doma přirozeným způsobem. To už by muselo být,aby to nedopadlo. 😉 Na zítřek děkuji moc!
ivo to je bezva ,jen si počkej a bude to v poho neboj .. 😉
Ahojky kobylky moje zlatý
Vím že jsem tu dlouho nebyla snažila jsem se nějak podělat něco doma aspoň o tom víkendu protože jsem v týdnu o noční nic neudělala a jenom se válela jak ten lazar 🙂
Medunko tak co už to míáte v kuchyni hotové určitě to je nádherné .🙂
Ivanau moc ti gratuluju k dlouhé dálnici co se ti ukázala na testíku aspoň někomu moc ti to přeji . 🙂
Lenísku tak co už je ti lépe ?
¨Dadousku a co mimísek už cítíš pohyby ?Určitě je vše v pořáýdku a je lenivej po tobě.Třeba nabírá síly aby mohla řádit ke konci těhu a tro ti dá zabrat a po porodu ti protáhne krvky jak budeš okolo něh lítat 🙂
tak jak tak koukám tak tu nikdo není tak jdu umejt nádobí ,ale vůbec se mi nechce
čus blaží já koukala na nějakou romanticu v telce ..je mi už líp ,jsem vychladla z toho žehlení a je to docela gut
blaži já tě obdivuju ,že děláš noční já bych padla na hubu
nadi a o tom vyprazdnování mě povídej ,furt si to tam mudlá asi ho to tlačí ,ale do zítra musí vydržet..taky jde na odběr
nazdárek Leniško jak pak ti je
už docela dobrý a co ty?
do je dobře že ti je dobře 😀 😀
A na co koukáš
letos mám dostat prdelovku tetanovku a říkala sestra ,že prej nemaj vakcíny 😝 😝 😝
já furt stejný je to na h......
já jsem byla taky letos ještě před OP a měly
no už to skončilo v telce ..manža zase měl dneska kydy o miminech a nasral mi docela dost
a co měl za kydy
ještě je na chatě jel tam krmit kočky ,doufám že jenom ty čtyřnohý 😀 😀 😀
něco o neplodnosti ..už nevím co přesně ,ale nasralo mi to .. 😝 asi jsem moc citlivá ,už je tu tak mizim.papa
😀 😀 neboj jedině že by si tam dal se sousedem kávičku nebo pivečko 😀 😀 😀
tak páá
Koukám "dobrá" nálada všude. Já se zhádala s mámou a pak se nasrala i na Karla. Taky měl blbý kydy. Ať skočej do zdi chlapi. 😝
Leni a co máte zítra za akci,že jde na odběr Tvůj?
Nasdis oni všechny chlapy jsou stejní s tím už nic neuděláš .
Ajakpak jsi na tom ?A co už ti je lépe ?
my jedem na imuno do prahy
Ahoj, jsem tady poprvé, takže jsem dost zmatená 🙂 Snažíme se rok a půl a pořád nic a po několika IUI nás nejspíš nemine IVF. Nevím ale vůbec, co mě čeká, poradíte?
banbi myslím že se nemusíš ničeho bát a určitě ti poradíme

Leni no ono je to jedno zda kuřba nebo sex.On neměl vůbec vyprázdnit zásoby. 😀 U mě to je fuk.