IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
někdy vydržel a někdy ne, ma tady v kuchyni noviny, když jdem na dlouho pryč 😵
Roman včera našel nějako rasu musím se juknout co to vlastně je,viděla jsem ho jen tak na rychlovku ale docela dobrž,tak uvidíme
tak pak pošli foto 😵
von to je pěknej hajzlík, někdy vydrží i 12 hodin, 😅
počkej jdu pro to a napíšu ti jak se jmenuje
Cotton de tulear
ty vole to je nějakej mimozemštan 😀 jdu na něj mrknout
jee von je puvodem z madagaskaru 😅 ajlaj ket mouvet mouvet 😀 😀 no jo to bude postelak vid 😵
Dadu co máš za rasu? Já měla jorkšírku, ale ukradli mi jí ze zahrady nějaký howada. 😒 A teď mám u bráchy čivavu takovou větší.
😀 😀 😀 no madagaskarák postelák,ajlaj ket mouvet mouvet 😀 😀 😀 😀
a co je bišonek
nadi taky mame jorina, ale je to hroznej jantar 😀
medu ale je ti jasny že ho budeš muset furt vyčesavat
jo četla jsem to,hele,prej je to antidepresák,tak ten je pro mě jak dělanej
koupím mu hřebínek a budu nás česat oba 😀 Romana nemusím,ten chodí nakrátko 😀
no bišonek je tomu hoodně podobnej 😵
jo koukala jsem ,ale bišonek má spláclej čumák 😝
jo 😵 ted mi psal mladej prej jestli koukam na webkameru, jak balej 😅 asi čumím co se děje na naměstí,ne? 😀
no vidíš,alespoń víš kde je a co dělá,hoooodnej maminčin chlapeček 😵
ale cottonek je asi kapánek drahej 😲
no ještě tak před dvouma rokama se to o něm nedalo říct 😀 ted je snad už vklidu 😵
nojo to měl ty matlácký roky 😉
jdu chvilku na telku,jsem zmrzlá jak sobolí hovno,tak zalezu pod deku 😵
přesně si to vystihla 😀
a kolik stojí?
Bišonci jsou rozkošný. 😵
Já se jdu taky natáhnout. Ještě můžu třeba spadnout z gauče a bude dneska dokonáno. 😀
když ja tyhle bílí psíky moc nemusím, mě vadí jak maj červeny řiťky 😅
jen nakukuju,šla jsem si dát zdravotní a hned zase pod deku,čumím na jednoho vola co filmuje varany,to jsou ale hnusy ble a ještě tě to kousne a předložíš se,to je lojza,určo bych to filmovala 😨 no nevím kolik ten růžovopyskatej pes stojí,zjistím to a pak asi omdlím a bude po radosti
ty vole říťky a já četla rtíky,no tak já mám dost 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 pomooooooc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 stará,slepá a blbá,tak to je už hotový
no ja si říkala, proč ten pysk: 😀 😀
Tak jsem ležet nešla, ale jeli jsme do Lídlu jen pro pití. No a samozřejmě tam udělali nákup jak kráva. 😝 Ale nemusím aspon tak do středy čtvrtka na nákup.

ale celou noc nemusí néééé.Ale takovej malej a tolik uchcanej,kámoška měla psa a ten šel snad dvakrát za den 😕