IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
bebe kde je ten pupíček ? 🙂
Dadousku co je s tím Koblížkem
blaženko ty vubec nečteš, jasem to tady odpo psala
tak co ti došlo,nenapínej
já čtu vím že jsi psala něco s placentou ,ale myslela jsem jestli víš něco víc
Bebe,máte moc pěkná jména vybraná 😉
ne ne jan to co jsem psala
Já ti říkala Blaženko že skoro žádnej nemám 🙂 Ta jedna fotka je z léta a to nebylo ještě nic moc a ty ostatní jsou zhruba před měsícem.Dadoušku ty máš líný mimi zato já mám hotový orgie 😀 ale aspoň o nich vím 🙂
jooo anička se mi taky líbí ale dadouš se na to moc netvařil 😒
no bebe však seš taky o deset tydnu napřed, taky doufam že se prcek rozhejbe 😀
Díky Medu 😉
Holčičku jsem vybírala já a chlapečka Romča. Bylo to rozhodnutý během oběda, a to jsem si říkala, že se nedohodnem 😉
te zrovna se zase chruje, ale to bude tím že si mačkam pupek jak sedím 😀
Jí jsem asi teda debyl nebo já nevím asi sem přestanu lézt protože potom si o mě myslíte že jsem úplně blbá ☹
Jo na to mi taky reagujou 😀 když sedím ohnutá u počítače tak se začnou mrskat. Občas je takhle testuju když je dlouho necítim 😀
Já jméno pro kluka asi taky dyžtak nechám taťkovi.Vůůůbec nevím jaké bych měla vybrat. 😝
be be a ty maš někde fotzky pupíku? 😕 ja tam vidím teda jen fotky z ultra 😕
necháš toho Blaženko 😠 co bys byla debil,nenadávej si
hele a jaký to je,jak to jako cítíte ty pohyby,dá se to nějak popsat?
jo má u mě na poči 😀 😀 heč 😀 😀
je to tak medu kolikrát tu něco řeknete a já si to potom neuvědopím a ptám se jako debil znova 😢 😢 😢
Ještě né Dadoušku. Posílala jsem je Blažence emailem aby mi je zmenšila já to totiž neumím 😢 A pak je dám do alba ať se můžeš juknout 🙂
já mám jména jak kdy,teď vede Elisabet,Lucie,Daniela,Eliška 😵
a kluk,Daniel,Noah,David-sorry Dadoušku 😀 Kryštof 😵
beb mě nic nepřišlo
Blaženko a já se ptám jak debil třeba dvakrát,lepší se zeptat desetkrát,než vůbec 😉 jestli se takhle ptá na nás Koblížek 😕
Bebe,taky to neumím,no vidíš Blaženko a fotky změnšit umíš a my ne 😖
když mě to potom příjde že vás to štvě že se tak blbě ptám
jo táák ja už taky myslela že to nějak nepobíram 😀
Já to popsat asi neumí Medu. Je to zvláštní ale přitom ti to přijde úplně normální. Pořád na to čekáš a když to přijde tak je to zvláštní. Já pohyby cítim pořádně tak od 20tt a je to pořád intenzivnější. Celý břicho se mi vlní jak se tam otáčí a nadskakuje mi kůže když kopou. Jednou to poznáš je to docela legrační 🙂 ale když se špatně trefí třeba do močáku tak to zas taková sranda není 😝
joo blaži, taky neumím zmenšit fotky 😅 😠
no tak to je asi jediné co s fotkama umí

a co