IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Leno no já taky,kdybych to brala takhle. 😀 Ale teď to byl extrém. 😝
Dadus děkujuuuu.. 😵 Já měla lepiky no. 😅
nadi ..moc ti to přeju ..to se hory zatřásly určo ..
Hlavně ty šutráky co mi z kalhot spadly... 😝 😀
a co na to ten tvůj?to se bude dneska oslavovat?
K je ve městě. Má lítání tak jsem mu to nechtěla volat. To by nebylo romantické. Pěkně mu skočím kolem krku až dojde domů. 🙂
ježiš no to mi hnulo žlučí teď... 😲 Téma zklamaná a bezradná... 😨 Jak může být někdo takový? 😲
ahojky jste tu? já jsem doma a vladís šel na chlastačku prej vánoční besídka ..mě chtěl asi nasrat ne? asi neví že umim číslice .. 🙄
jinak jsem si koupila betlém keramickej 😵 😵 😵 😵
nadi a ta diskuze ,pak psala adminka ,že je to nějaká holka pod jiným nickem co už tady něco takového řešila ,asi nějakej psychouš a já si myslela jestli třeba nemá nějaký problémy a ono to bude asi z mozkem.. 🙄
Ahoj holky,Nadi,gratuluji 🙂 Leni to oni chlastaj dopředu asi rozcvička a pak to vemou ještě jednou fakt před vánocema 😀 Dáji,to bude dnes střepů 😀 to je hrozný a den je v prdeli 😠
a co je s tou Blaženkou naší smutnou?
čus já tu jsem jenom čumim na youtube a půl hodiny jsem študovala jak se tam přihlásit abych mohla napsat komentář 😀 😀 😀
tak medu koupili jsme super baterii pákovou a zjistili jsme že je hezká,ale tak krátká že už nenatočíme ani kýbl ,no ale zase nebude překážet,tak já nevim..
tady dřepim a ani nevim co se dělo v ulici jestli přeci jen místo kastrolu nelízal pan pešek pekáč paní miriam...
tak jsem si načla brambůrky aby se mi lépe smutnilo .. 😀 😀 😀 pak mám zhubnout 😝
já zase žeru toffifee 😠 mi to vytahá zuby asi 😀 😀
jo tofíci to je jako karamelky ..dobrý vytahovačky plomb ,ale co žijem jenom jednou ...
tak se za chvíli půjdu dívat na universální uklízečku 😎 😎 😎
tak nebudeš vytírat no,když máš krátkou baterku v koupelně 😀 hele,ale hlavně že je pěkná a vo,vo,vo to de ně? 😀 😀
no bud se vejdem spolu do vany a nebude mě tlačit packa do zad a jenom budu mít špunt v prd.. a nebo si vypíchnu voko ,ale budu v poho napouštět kýble tak nevim 😀 😀 😀
sem tady 😝
😀 u nas vždycky sedí na špuntu dadouš 😀 ale to už je davno, se tam dva ted nevejdem 😀
medu tofife mam taky lád 😵
lepší když tě nebude tlačit páčka do zad,ten špunt v prdeli přežiješ 😀 hlavně,že bude pěkná koupelna 😀 😀
já taky Dadoušku tofifuju ládo 😵
ted furt tlačím karamelovou milku 😅
Tak k nám do vany se horko těžko vleze Karel sám, natož abych tam vlezla s nim. 😀
jo ta je dobjotová 😵
tak do vany s Romanem nejdu,hned by mě tam vojel 😝 hrooozně by mě chtěl umejvat atd,no pro mě nic,takže se rychle sprchuju 😀
Medunkoooo 😀 😀 😀 😀 😀
dneska mi přišly jedny botky a krypl poštak byl línej do schodu, tak jen hodil lístek do schranky a musela jsem na poštu, a prej dnes podate a zítra dodame 😠
dadu pošták by potřeboval nakopat prdel .. 🙄 u nás máme taky takové ochoty

ježiš nadi tak to už jsem měla být dávno těhotná 😀 😀 😀 😀