IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

•
17. lis 2009Ahojky Leni aby jsem ti pravdu řekla tak se o tom ani doma s manžou nebavím
0
Ahojda holky,nezlob te se ze vam sem lezu,ale znam blazenku a tak jsem jen chtela rict,ze lidi jsou hodne zli a sobecky,ale ty to nevzdavej a na lidi okolo sebe prd.....ja to taky nemela jednoduchy a okolo se me smali,ale ja to nevzdala a ted se to konecne povedlo....tak blzenko hlavu vzhuru a mysli pozitivne 😉 jsme vsichni s tebou....
Bláži já se doma taky o tom nebavím s přítelem. Ani předtím. Jen to nejdůležitější kdy jsem mu řekla teď musíš se mnou a to bylo vše. :-p
Leni souhlas. Já to taky s nikým neřeším. S rodičema jo. Ty jsou fajn a fandí nám. A ty 2 kámojdy taky,ale jinak nemám potřebu aby to někdo věděl. :-p
Coko souhlas!
Leni souhlas. Já to taky s nikým neřeším. S rodičema jo. Ty jsou fajn a fandí nám. A ty 2 kámojdy taky,ale jinak nemám potřebu aby to někdo věděl. :-p
Coko souhlas!
Leni nebyla to firma,která se zabývá vším možným...Pojištěním,stavebkem apod a lanaří lidi,aby si sjednotili všechny tyhle věci přes jejich firmu na jednu platbu???? Na to mě furt lámal ten můj exšéf co na mě udělal levou s tou prací ted. Nejdřív mě vzal přímo do té firmy aniž by mi řekl kam jdeme,já mu řekla že ani náhodou to dělat nechci,že tenhle druh profese nesnáším a pak když na mě udělal tu levou tak si mě znova zavolal a zase mě začal do toho lámat. A že tu částku za školení zaplatí a tak. NESNASIM TO! 8-(
Medunka si jede pro mimi psí 25. x-)
Medunka si jede pro mimi psí 25. x-)
Začni psát odpověď...

Odešli