IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
coko - no udajne tu jezdi mezi libercem a jabloncem tramvaj 😀
no prave tahle sestava co se tu styka tak nevim teda....... 😉 😉 holky,ale ja bych udelala nejaky srazik....skodaa,ze jsme tak daleko od sebe.......
coze?to je fakt nebo prdelky 😀 😀 to by bylo super ne?sednout na tramvaj a jet na sraz.......tak na co cekate holky......
Coko jojo je to jen bimbajkou. 😉
Lip fajn.Domluveno. 🙂
Jdu skáknout nakoupit. 😝
coko - a ty jseš v německu? nejsou problémy tam s doktorama, když jseš cizinka?
nooo, tak ještě přijít na to, kde ta tramvaj vubec jezdí 😀 vůbec se tu nevyznám
tak se taky loucim jdu ven vecer mrknu paaaaaaa mam ho uz tady
Lip já měla problém taky dlouho se zorientovat tady. 😀 Tak jsem ráda ted že trefím do města a domů. Na začátku jsem se párkrát pěkně projela do různých divných končin.. 😀
tak jsem doma, dadouš je v praci a ja mam leharo 😅 jo tramvajkou jsem jezdila asi pul roku do LB 😵
Dadu já koukala jak to u Dadouše vypadalo v té práci. Tý brďo to musela být pecka jako blázen. 😲
to jo, a to říkal že ve skutečnosti to vypada ještě huř 😨
To věřím.Mi to stačilo ta chvilka v telce. 😕 Chudáci lidi. 😢
No ale pojďme se bavit pozitivněji. 😅
Kde je Medunka dneska?
ta zas hakuje 😖 ja jsem si dala kynout těsto na knedlík abych zejtra nemusela vařit 😅 jen vytahnu svíčkovou z mrazaku 😵
Mnam svíčkovou jsem neměla dloouho. Taky bych mohla udělat. Ale já jsem tak shnilá poslední dny. 😝
no dadouš udělal po svatkach, a tím že je kuchař, tak toho udělal kotel, tak jsme zamrazily 😀 jsem myslela že dneska sundam stromek, ale mam lenoru tak snad zítra 😖
😀 se tady tlemím jako blazen, mrňe mě čuta furt do pravyho boku ale to jsou rany až se mi hejbe cely břicho 😀
🙂 Jee taky se těším až mě bude okopávat. 😵 Dneska se tak mlel..Dělal sedy lehy...A válel sudy.. 😀
no tak ještě že to ma z kopce 😀 😀
Zítra hlavně zabalte pořádnou svačinu... Bůhví jak tam budete dlouho když pan Dadouš řekl,že se nehnete pryč dokud nebudete vědět co to bude... 😀
😀 jedem po obědě tak snad svača nebude potřeba, fuj jsem hovado, jsem si dala nepečenej a na to kopec šlehačky 😕 ale byla to dobrota 😵
Já mám taky mlsku na něco sladkýho. A mám tu prd. 😝 Třeba nějaký dobrý pohár zmrzkový. 😅
noo na ten mam chut už dlouho, takovej ten co jsme měli každou neděli doma, když jsem byla mala, puding, zmrzka ovoce a šlehačka posypana strouhanou čokoladou 😅
čus holky dadu tak jsem koukala na tu dadoušovo továrnu ,no to byl dobrej masakr 😕 🙄 a u nás jak ten debil umlátil to miminko ,to je kousíček od nás ..takovej šílenej barák bydlej tam fetky
no leni na to jsem taky koukala, bych ho taky umlatila 😠
holky no koukám že to tam u vás máte docela veselý... to naše město je nejvíc populární díky LTO lehké topné oleje- jetsli znáte tu kauzu... je to už hodně let stará záležitost.... 🙂
no holky kun zase stavkuje a ja na to nemam nervy 😠
ahoj holky,tak už půl hodiny čekám až se mi otevře kobyla,no to je něco na moje nervy,takže ani nebudu raději dočítat,protože to bych se fakt asi ku.....y načekala 😠 😠 😠 😠 😠 byla tady návštěva,tak jsem nemohla zapnou poč 😲 jo jinak Fufina je dobrej blázen,našla toho dudáka,jak jsem tenkrát psala,že jsem ho našla a teď s ním chodí po bytě a má ho v tlamě jako mimino,je to srandovní
no nic,nehty mám okousaný,předposlední margotku sežranou,čaj na nervy vypitý,takže juknu raději později,jinak si budu muset skáknou na uklidňující terapii,jestli se to nezrychlý 🙄
už jdu spát,přelítla jsem vaše kecání,Nadi,gratuluju k bimbásku 😵
Liptonku,jsem ráda,že jsi přišla a taky jsem ráda,že je ti už malililinko lépe a věř,že se to bude jen zlepšovat. 😉 😉 😉 😉
tak dobrou holky,zíra juknu.Tramvajkama jsem jezdila tři roky v Liberci a do Jablonce jsem jezdila 10let k Jörgové na gyndu 😵
Koukám to se zase u Dadoušků žralo dneska a co teprve zítra 😕 svíčková,mňam

nadi jsem asi mimo,ale lip bydli Jablonec a ty Liberec a to je od sebe jak daleko,ze se bude stukavat.....