IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Ahojky kobylenky, jdu jen na skok, abyste věděly, že na vás myslím. Dnes nastupujem do špitálu. Nevím na jak dlouho, jdeme na kapačky páč mám celej vnitřek dost staženej a napnutej a ta moje blbá děloha by mohla malinkou začít už teď vypuzovat. Tak nám držte palečky, ať se tu objevím co nejdřív.
no to musi bejt.......ja kdyz jsem byla naposled,tak byl otoceny zadkem k nam a hlavu mel taky a vypadal jak zaba..... 😃 takze nebylo nic videt.......a pred tim...jsem videla jak normalka otevira pusu a pije.....jsem se musela smat a v turanu prestal a dal si ruce pres oblycej...... 😃 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
me vcera pul hodiny naskakoval kun,pak jsem to uz vzdala a behem te doby jsem vypila 2 cerny pivka,2 parky s houskou,nanuk a nakonec lizatko...Vrata se me tlemil,ze jsem tak nervni,ze to nejde.....
medu...cokotata si s vama muze dat jen limcu,protoze po zapase jede zpatky do Düsslu a tady sednem hned do auta a jedem smer Hradec,takze pit nenene....takze se tesima na tu cestu....
nadi...tobe ty vsi nedaji spat vid 😃
dadousku,tak dneska budu delat ty jatra,vcera jsem je koupila a za chvilku jdu na to.....
leni.ten muj ma taky spoutu veci,ktery nevyhodi a ma je ve skrini a nekdy si je vezme a ja mu rikam....tak tohle ne...jinak jdes kilometr predemnou.....tak to pak sunda....... 😉 😉 nevim,ze si to porad schovavaji....