IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
to je škoda že to u vas nejde, je to vyhoda, když nemusíš kupovat drahy novy věci, po těch malejch dětičkach to není ani zničeny, fakt je to jak novy 😅
no skoda to je,ale tady je taky neco jako je v CR aukro,tak tady je ebay,ale clovek se v tom nevyzna jak a co...kdyz to na me mluvi nemecky 😀 😀 bych se bala,ze nekde neco kliknu a pak by to bylo na prd...... 😀 😀
tak jsem dala vařit oběd 😅 parky 😀 😀
😀 tak musíš zaukolovat Vratu, ty si vybereš a on objedna 😅 a zaplatí 😀
no ten ma na tohle jiny nazor v tom se nikdy nedohodnem,takze to ani nebudu zkouset......ale bracha me rikal,ze neni problem at si neco vyberu a on zaplati a posle sem 😉 tak premyslim a treba neco objednam....
no vidíš, všechno jde 😅 😵
dad,musi to jit preci........ 😀 😀
kdepak zase mame nadíse?
hele nadis spi urcite 😀 😀 do prace jde az v sobotu,tak ted odpociva a zda se ji zase nejaky krasny sen 😀
tak to jo, jen at si dachne 😵
se me nechce nic delat.....jsem nejak lina......zitra me rano odjede Vrata a prijede az v pondeli,tak budu jen lezet u telky a nic nebudu delat a hlavne nemusim varit........ 😀 😀
no ja budu mít taky klidek, dadouš jde v šest na 12tku, a zítra taky , takže o vikendu ho moc neuvidím 😅 ale uklohnit něco budu muset 😝
no takze mas taky klidek.....az na to vareni......to ja nemusim 😀 😀 si neco koupim a pak jen ohreju 😀
Helou děvčata,
Nadís dnes měla problém s netem. Až ted mi jde. 😝 Tak jsem se válela a četla si. 🙂
nadis ma pohodu vali se a proste pohoda....
ja jsem se ted vratila z mesta a koupila jsem 2 body s medvidkem PU uzasny.... 😀
Coko já koupila na mimiaukci taky nějaké věcinky.Za 180 i s dopravou. 🙂 3 bodýnka,5 overálků a jedny dupajdy. 🙂
to je super kup......holky vy teda umite nakupovat...to ja jedno za 75 kc v prepoctu podle kurzu.....ale to nevadi jsou taky krasny..... 😉
Coko tak já to koupila jetý.Nejvíc je na tom drahá doprava,když je to od více lidí.Ta bodýčka byla za 11 korun vyhraná,ale doprava je za 40. Ale i tak se to vyplatí.
tak jsem tu 😅 no jo holky to je prdel když obleček je levnější než poštovny 😀
To jo. Nejlepší je se domluvit s dotyčnou že počká s něco si pak přikoupit.To už se vyplatí víc. Ale jak říkám ono ani těch 51 korun za 3 bodýčka není hodně.A příjde to až pod nos. 😝
ty blaho to je mazec.......no ja jsem se ptala....na ten kocarek,kdyz nam ho poslou sem a pani me rekla,at pocitam s par tisic se posrali ne......jsem byla uplne v soku......
coko měli jste ho objednat a ža pojedete do čech tak si ho tam vyzvednete 😕 nebo jak dlouho trva to objednaní?
Coko je drahý posílání do zahraničí. 😝 Akort taková váha. My posílali bráchovi do Francie knížku a něco malého k tomu a stálo nás to nějakých 700.
dad ja bych to tak udelala,ale co kdyz se me nebude libit,tak co pak ze jo......a hlavne me kazdy ted rika,ze je malej a odrazuje me od nej....ze ma jen 70cm na delku a 33cm na sirku
nadi to je palka hrozny.......a ted si vem ten kocar.......
Coko nejlepší by bylo až budete v ČR tak si udělat čas,vytipovat si krámy a zajít nějaký koupit rovnou.Ošaháte si ho,okouknete a rovnou si ho naložíte a přivezete. To nemá význam posílat.
aha no tak ja myslela, že mate už vybranej a i barvu už víte 😅
no to nema,ale jestli ti nekde daji hned ten kocarek.....co jsem se ptala,tak vsude cekas aspon 14 dni a ja tam prijedu na 4 dny,takze jsem pak jeste premyslela,ze budu muset na brachu,ze by nam ho dovezl,ale to nevim jestli klapne.. 😀 😀 no uvidime.......
no hele do května mate čas 😀
dadousku to mame teda ja mam vse vybrane,ale jak rikam,treba ho uvidim a nebude se me az tak libit a co ja tam pak......uz se vidim..bych byla nasrana.......takze to nechame na nahodu a uvidime......jo do kvetna mame casu,ale tohle je moje posledni cesta smer Hradec.....

to je dobra cena a pekny vecicky fakt ze jo......to je vyhoda vid.....ja kdybych byla v cr,tak si taky objednavam,ale tady to nejde..... 😀 😀