icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

lenkacar
24. led 2010

ted mám prstíček jako paličku na bubínek a ples před náma ,to budu mít ruce nevim kde .. 😝

lenkacar
24. led 2010

to zase bude vedoucí v krámu mít kydy ..ted jí to může být u prdele když končíme ,ale až začne facha nová ,to budou zase kydy jak mít upravené nehty ,ale s umělákama končim 😝

dadous
24. led 2010

jo leni ja vždycky když jsem sundala nechty, tak jsem pak furt ruce svírala do pěstičky, jsem se za ty kopýtky styděla 😵

lenkacar
24. led 2010

taky jsi je měla tak zničený?

dadous
24. led 2010

jo uplně se mi loupaly vrstvy nachtu, jak šupiny 😖

lenkacar
24. led 2010

mě se nemá co loupat až mi upadne ta poslední šlupka co mi zbyla tak jsem jak po zásahu chirurga ,bez nehtu

dadous
24. led 2010

😀 klika je, že nechty dorustaj 😅 přejed to bezbarvym lakem 😵

lenkacar
24. led 2010

jo přejela jsem to zpevnovačem a je to fakt hnus .. 😝 už nikdy více ..ale msim uznat že to bylo pěkný ,škoda že to nemá delší trvání

lenkacar
24. led 2010

jak bych ti dadu představila ,sám sobě sám...sama se i střiham páč nesnášim když na mě někdo hrabe a zase bych musela někam chodit ,mě asi chybí nějaký ženský bunky ,na kosmetice jsem v životě nebyla

dadous
24. led 2010

no jo na tohle se vyplatí, pořídit si domu nechtovy studio, a když je problem tak to hned opravíš, stojí to do dvou tisíc ale zas se ti to vratí 😅 ja se na to furt chystala, ale zatím mi to nevyšlo ty dva litry investovat 😅

dadous
24. led 2010

ja bych na kosmetiku asi taky nevlezla, a u kadeřnice mi vadí jen ten čas kterej tam prosedím 😝

lenkacar
24. led 2010

mě vadí když mi kdokoliv hrabe na vlasy ..i na kozy a vůbec jsem nějaká od přírody podivná 😀 😀 😀

dadous
24. led 2010

😀 😀 😀 se z tebe poseru, už aby bylo leto, tzřeba budeš veselejší 😀

lenkacar
24. led 2010

ani v létě mi nikdo nesmí hrabat na kozy 😕 😕 😕 😕

dadous
24. led 2010

no tak s tebou to je taky těžky 😠

coko.joko
24. led 2010

holky jsem ted prisla z venci,zacala tam chumelit,tak jsem se musela schovat s cokotatou na kavicku a ja prasatko jsem snedla neco jako palacinku (Crepes)a na tom byla van.zmrzlinka,karamel,slehacka a bylo tak dobry 😉 a taky jsem ted vlezla na vahu a mam taky dost...takze prestavam zrat sladky....
medu neblazni vis jak budes vypadat,bez nehtu...bych ti dala lak,ktery kdyz okouses,tak mas hnus v puse a hned se to odnaucis.. 😀
dad,ty jsi sama doma,teda to mas hawai vid......PC sama pro sebe 😵
leni,to boli jako svin,znam to taky,ale ja kdyz jsem davala ty nehty pak dolu,tak jsem je ostrihala na kratko a to co me zustalo na nehtu jako mem,tak jsem spilovala pilnickem a vypadalo to docela dobre a hlavne jsem to lakovala barevnyma lakama,aby to nebylo tak videt......
kde mame dnes nadis ani vcera tu nebyla a to je doma sama taky.....

dadous
24. led 2010

nadís se prej doma válí 😅 jsem četla vedle na diskuzi 😵

coko.joko
24. led 2010

holky tak ja kosmetiku taky nemusim,jeste ze mam plet jako prdelku 😀 😀 😀 a oboci si maluji sama....a nehtove studio jsem mohla mit taky,ale co o to ta trouba je za 2 litry,ale co to ostatni ten gel na doplneni a laky atd,je drahy jako svine.......

coko.joko
24. led 2010

jo nadis se vali na gauci,nozky hore a premysli co sni,ale pak zjisti,ze nema na to veci a musi to vymyslet dal...

lenkacar
24. led 2010

jak si maluješ obočí?jako že nic nemáš a děláš si čárky? 😕

lenkacar
24. led 2010

tak já dneska pekla buchtu a dělala čočkovku prdlačku polévku ,nic víc 😝

coko.joko
24. led 2010

leni,mam oboci,ale jsem albin 😀 takze si musim kazdy den malovat...jinak vypdam jak sisoun 😀 😀 znas ten film....a byla jsem parkrat na kosmetice a kdyz jsem se pak podivala do zrcadla tak jsem byla jako nasta 😀 😀 takze uz par let maluji kazdy den ksichtik

lenkacar
24. led 2010

vladís koupil dobrý jablka tak chodim na ně .. 😉 ,to je hrůza když neni do čeho hryznout ,ježiš asi jdu od pc jak tukam neht mi bolí čim dál víc 😨 🙄

coko.joko
24. led 2010

teda buchticku mnamky a cockovka je taky moc dobra...... 😉

lenkacar
24. led 2010

no tak obočí si jenom škubu mám svoje černý ,ale pomalu budu taky albín tak to máš fuk ..stárne mi i obočí to je hnus ,jednou v peříčku bylo o příčeskách na pipky a nějaká tam řikala že si jí barví ,to jsem třeba nevěděla že i chlupy stárnou všude 😝

meduna
autor
24. led 2010

chvilku tady nejsem a to je tady živo 🙂 vyplňujeme papíry s Romotátou na pracák,docela porod co chtěj vědět,svině počítám že je zajímá i jak velkou podprdu nosím 😀 😀
jo a fufina už nemá dva zuby 😀 😀 už nám dospívá holka jedna 😀

lenkacar
24. led 2010

medu se u vás fifi 2krát vyspala a je dospělá ,taky aby ne ,s těma starostma co? 😀 🙄

coko.joko
24. led 2010

no vidis,tak za chvilku budem barvit asi vsechno 😀 😀 😀 no ja jsme si uz na to zvykla,takze to mam hned namalovany 😵 to mas vyhodu,to jsem si vzdy prala,bejt krasne opalena a mit oboci 😀 😀 a ani jedno nemam 😠

meduna
autor
24. led 2010

obočí si taky maluju,mám ho taky směr albínov 😕

lenkacar
24. led 2010

no tak já mám obočí černý ,ale jako brežněv takže žádná výhra a opálenej ksicht taky nemám a plet jako zadek už vůbec ne ,takže bud ráda za svoje 😉