IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
coko chapeš spravně 😅 jo a už vím proč mi tak puchly nohy, normalka jsem to měla z kafe, jsem si davala tak jedno nescafe s mlíkem denně, a ted ho už tejden nepiju a mam klid 😵
já jako nechápu,že ona si zaštěká na to že něco chce,třeba dolu z lavice,nebo že si chce hrát,ale jak jde o sraní,nebo chcaní,tak neudělá nic a ptám se jí a ona kouká jak bloncka
medu noviny ma tady v kuchyni, ale když tu sedím u poče tak to na ferovku hodí do obyvaku a zmizí jak tichej prd 😅
no protože kafe zadržuje tekutiny v těle,já před krámama,jsem jak baňka,protože kafe chlastám furt a těhu je taky jinej stav,zrovna jako krámy
medu,to je jeste stenatko 😀 😀
dad,to je mozny,protoze kafe odvodnuje a me rekl dr.ze kdyz me budou otekat nozky,tak si mam koupit ty puncochy a nosit je pres den a na noc sundat a nebudu mit kak krece,tak napuchle nozky a taky mam jist magnezko hodne
no jo jsem netušila co mi jedno kafíčko uděla za paseku 😕
stejne ty chlapi to maji vse jednodusi nez my zeny 😀 😀
me tedka zaclo taky chutnat kaficko a piju ho uz tak 14 dni a pozoruji,ze mam ty nohy tezky 😉 takze se na to asi zase vyprdnu 😵
no tak coko ja kdybych si vzala punčochy tak by se ta nateklost navalila nahoru 😀 včera jsem klečela, jsem něco skladala na zemi a když jsem se pak zvedla tak jsem měla stehna jak ten salam mozaika, jestli ho pamatujete 😅 jsem se musela smat jak to hnusně vypadalo 😀 😀 ty vole jsem dobra zrudička ted v těhu 😀 😀
já jsem těžká celá 😝 😝 čekám toho rudýho hnusa 😠
no jo to zas bude pak si zvyknout na kramy 😝 😅 😀
Dadoušku zrůdička 😀 😀 ty tak kecáš,já chci bejt taky těhuzrůdička a ne jen zrůdička 😀 😀
no já si na ně ještě nezvykla a to už krámuju od 11 😖 😖
se smeju......
dad,to je prd ja jsme jak vorvan a nejlepsi je cokotata,ten me porad rika,jak me to slusi 😀 😀 a vcera jsem si vyfotila ksicht a pekne nateklej..a pak jsem rovnala naco do lednice a rvu na cokotatu,at me jde zvednout,ze me to uz nejde 😀 😀 takze nejsi sama dad......
medu ja jsem taky byla vzdy pred tetou nafoukla jako prase a hrozne jsem zrala 😀
😀 no fakt, ja to nemyslím šeredně, ale prostě jak se to tělo mění, tak některy věci nejsou moc hezky 😀 však neboj, musíš hodně požehlit u doktoru a pak hura do boje a taky budeš psat jaka jsi těhuzrudička 😀 jsem zvědava kdo tady letos první najde // 😅 medu musíš, musíš 😀
😀 😀 😀 jo coko to je přesny 😀 😀 taky funím jak lokomotiva 😀 😀
me teda nevadi 😀 dva dny zeru prasky na bolest a pouzivam tampony,takze v poho....vlozky nesnasim a neumim si predatavit,ze me je daji v porodnici 😀 😀 to bude neco.....
medu neboj taky budes zrudicka a krasna.....
jo ,ale co dělat,aby to vyšlo 😠 😠 😠 někdy dumám,mám ještě něco podstoupit,nebo ne?jako vyšetření myslím,ale oni stejně asi taky nic nevymyslej
mě vždycky z tamponu bolela kačena, ji mam asi nějakou citlivou 😀
ja to necham medu a lene....ja uz nechci letos bejt tehu 😀 😀 staci me tohle opravdu...
medu a proc musis cekat tak dlouho na dalsi pokus a ty chodis do Plzne a platite si to sami
tak tampon jsem nenosila nikdy,mám ji asi malou a zahnutou 😵 😵 ale jednou jsem to prubovala a málem jsem omdlela,hnus Velebnosti
no,ja si zase neumim predstavit,nosit vlozky....to je proste pro me neco hroznyho,porad se hlidat,jestli jsem neprotekla atd....takhle dam tampon a mam klik 😀 😀 protoze vy jste holky jak vyzlicky,tak proto vas to tlaci,to ja co jsme kreva a mliko,tak to snasim dobre 😀 😀 😀
no medu když to vyšlo jinejm , tak vam to vyjde taky, ja spíš myslím že je na hovno to dojíždění, to taky určo uděla svy 😕
jo platíme to ☹ no dlouho proto,protože Romotáta po tom posledním už řekl,že nejde nikam,no krapet jsem ho usměrnila,tak prej v září,no a ani v září nevím,zda budeme mít peníze.Te´D jsme dobře v prdeli,jedeme do mínusu
no je to na hovno to dojíždění,ale kam jinam,tady do Erlangenu nejdu ani za nic
ne ja myslím , třeba aspon od toho oplodnění zustat tady v čechach do krevního testu, je jasny že po oplo ti ta cesta nepřida 😕
medu a tady v nemecku,kdyz mas nemeckou pojistovnu a romotata taky tak proc to nezkusite tady....to musi bejt drahy jako samoplatci.....ja vim,ze nas by to ted stalo pres 70tisic...teda v Brne....
no taky možnost.kdybych měla prachy,tak bych si platila vzp v česku,ale nemám
a vedi vubec treba ty dr.kde je chyba....

Dadoušku,ale Karel to hodí na ty svoje noviny,nebo jen tak lážo plážo,kde ho napadne?jo Coko,Karel je pes