IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ahoj holky jen nakukuju,mame tady navstevu,tak neni moc casu.Ahoj Kobli,zdravim,jak je?jeste musim zabalit,to se mi fakt chce 😝
Ahojky medunko, ale v celku to jde. Už aby to bylo u konce. A co u tebe?
ahoj holky 😵
kobli jsem na tebe zrovna dneska myslela, že ses zase dlouho neozvala 😵
medu hlavně žadnej stres 😉
Já pořád ležím, abych to teď náhodou nějakou blbostí nepokazila, ale už mi hrabe. 😖
Ty už si ale u nějakého doktora byla jestli si dobře pamatuji? 😅
no jen poradna, a nic moc novyho, jen mam vysadit magnezko a chodit ted budu už po tydnu 😝 ja jsem si odpo chvíly lehla, jak malo v noci spím, tak to dohaním odpo, ale taky dlouho nevydržím, bolej nohy a hnusně natejkaj 😝
Tak nateklé nohy a ruce mě naštěstí netrápí. Já byla na kontrole v pondělí a taky vše v celku OK. Můj dr chce, abych v půlce března (měsíc před porodem) nastooupila zpět do Plzně do nemocnice a byla tam až do porodu. Takže Lidunka bude Plzeňačka. Což je fakt dobrý - já z Ostravy, manža z Karlových Varů a mimčo taky odjinud 😀
no tak to ti pak budu muset písnout na mobil 😅
No to doufám, že se také dozvím, až poprvé spatříte světlo světa 😉
no to je jasny 😵 hlavně aby o už bylo 😅
Viď, to si taky říkám, no ale my budeme čekat ještě skoro o měsíc dýl než vy ☹ . Teda pokud vydržíme. To nic nedělání je děsně otravný 😝
to jo , ja ještě dopíram zbytky a jsme nachystany a pak budu jen čekat a čekat, a ještě mě štve to počasí, jsem furt jak praštěna, chybí mi sluníčko, takže at už je jaro 😵
no vydržte aspon do konce března, se říka že osmej měsíc je na prd na porod 😕
No právě, ale snad vydržíme. I když nám píchali v nemocnici kortikoidy, aby se maličké vyvinuly plíce, nějak posilnily, právě pro to, kdyby na svět přišla dřív.
Je fakt, že to počasí je taky dost depresivní. A dneska mám obzvlášť nějakej smutnej a ustýskanej den.
no jo musíme to nějak přežít a pak už bude jen krasně na světě 😀
Jo, jo, hrozně se těším. Dadoušku jdu se zase natáhnout, nebo se maličká ukope. Zatím pa pa a na pondělí držím palečky. My máme utz ve středu, tak jsem taky zvědavá. Papa
ne na pondělí nedrž 😀 poradna v utery a ultra ve čtvrtek 😵 jo jen utíkej ja tady taky dostavam rany pod žebra 😀
Ahojda holky, tak jsem přidala do albumu dnešní testík 😵 😵 😵 , usmívám se jako měsíček na hnoji...
verdi no krasny , to je tutovka 😵 a uplně si tě dokažu představit 😅 😅
To víš dadousku, jsem v sedmém nebi... 😀 😀 , už mám objednané nové, krásné chůvičky 😀 😀 😀 .
to jo za odměnu se musí něco koupit 😀
Jo jo, taky jsem si to tak odůvodnila 😉 .
tak medunka na nas dneska nema čas ☹ medu doufam že se ozveš až budete v čechach 😵
ja m izím ordinovat 😵
Taky koukám na Růžovku 😀 😀 .
Ahojda děvčátka, jen nakukuju 😅 , mám toho dneska nějak moc...jen jsem přidala zase dnešní testík a mažu něco dělat. 😝 Juknu zase odpolko... 😵 Pa.
zdravím...po delší pauze,máme provizorní starý pc ,který vladís zprovoznil ..jsem zvědavá jestli to chvíli půjde ..já měla absták jako hrom..musím vás dočíst
tak koukám čoko že bude mimi mít moje jméno 😀 😀 😀 skorem teda 😝 ,tak jsem vás dočetla ,medu se balí ,já už lezu čím dál víc makat a od příštího týdne to začne .. 😝
vladís robil bramboráky a ty jako plavaly ,fuj tajbl ,půjdu asi blít velebnosti 😝
ahojky Lenísko koukám kdo se tu ukáže a on pořád nikdo
ahojky blaži tebe už jsem neviděla ani nevim... ☹ 😎 ,no pc jde zatim tak že to píše ,ale fotky nevidim.. 😕 no ale zaplatpánbůh i za tohle ..
jupí už i fotky vidim ,ale je to opět jenom prozatimní..ale lepší pro mě než notebook bez myši ,mě by u toho vytekl poslední zbytek nerva.. 😝 ,jinak přeju hezký víkendík ,já jsem dneska slamněnka,vladís šel vydělávat koruny

Ahojky, tak jdu na vás zase po nějaké době kouknouz. Jak se tu všechny máte?