IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Dobré ránko,
kurnikšopahimlhergot mi je furt zleee. 😠 Každým dnem hůř a hůř. Tak dnes skáknu k obvodní. 😝
Holky já Vám závidím,že už budete rodit. Já bych taky chtěla. Zítra jdu na velký utz,tak doufám,že je vše v pořádku.
nadi tak se koukej rychle vykurírovat 😎
Ahojda,
nadi,a tobe je zle z jidla a nebo z neceho jineho???No dadousek to ma za par,ale ja si musim pockat jeste a taky to nemam jednoduchy....v noci krece do lytek...pres den ruce a nohy napuchle,ze nemuzu moc nic delat,takze si taky uzivam.... 😉
já jsem napsala tak dlouhý příspěvek a ono nic 🙄 😝
leni to je normalka,me se to taky nekdy neodesle,tak pis znova.....ale to se uz moc nechce vid 😀 😀
psala jsem že jsem včera chytla takovýho nerva ,že jsem měla chutě fladísovi ublížit 😝 ,měl tady chytré řeči o dítěti,viděl nějakou těhulu v telce a vzdychal tady a já jsem po tom predni nebezpečná ..už je to zase 14dní co to beru a mám zlé chutě ..
jak se mě bál ,já mu jezdila drápama po krku a vrčela jsem na něj jak vlk..neměl by si se mnou hrát .. 🙄 😝
leni,neblazni,at mu neco neudelas 😎 bych se te taky asi bala,kdyby si na me takhle vyjela....ja jsme taky vcera chytla nerva a docela to u nas litalo...
tovíš že byses bála .. 😀 😀 😀 ,jo hormony ..chváli mám nerva ,pak se směju ..
to me povidej hormony semnou cloumaji uz nejaky patek a to nemluvim kdyz jsem je brala pred tim....to jsem byla taky v celku agresivni,ale pak jsem se ztahla a rikala jsem si,ze to nemuzu takhle delat...vzdyt okoli trpi... 😀 😀 chvilkama jsem si pripadala na chocholouska 😀
čoko u nás je to na chocho už pár let ..takže žádná změna..
Tak jsem doma.
Coko ne špatně od žaluda.Chytila jsem nějaký horský humus a jsem nastydlá.
Tak se mnou hormony nijak ještě necloumají asi. 😀 Jsem takový beránek.
leni,tak ja jsem taky par let na chocho,ale cim vic jsem v pokrocilem stadiu tehu,tak me houka vic a vse si beru a staci malicky naznak a ja hned boucham.... 😀 😀 a pokazdy rikam cokotatovi,az ja bouchnu tak se poseres 😎
nadi,to je na prd teda....tak at to prejde a jsi v poho ty beranku jeden...pockej za 8 tt to uz beranek nebudes...
chichi to je hezký že ti houká to se mi líbí ,mě už taky asi brzo houkne ,páč ted mi volala šéfka ,at z domu vemu 5tis. a jdu zaplatit zboží co přijde do krámu ,že velký šéf odvezl v sobotu veškerou tržbu a neni na zboží ,no je toto normální? on mi dluží už 12tis, a já ještě bbudu nosit peníze do práce
to si delas prcky ne???Jak ti muze volat a rict ti,ze mas jit platit zbozi...kde to zijeme.... 😕 a to ti jeste dluzi takovy balik....leni kam si to vlezla do obchodu 😵
no fakt čoko ..to se prostě nevidí 😕 🙄
to mas pravdu to se nevidi jak jsou ty lidi drzy a vubec se nestiti takhle zavolat...a co by delala,kdby jsi rekla,ze proste tolik penez nemas....by musela jit ona a zaplatit to ona...
ahoj kočky, tak mi přišla první mateřska, a je to hnus 😝 o 4 litry mín než nemocenska 😝 😝
Dadus mateřská je to od zaměstnavatele?
Leni bych se na něj vysr... řekla bych že nemám. Tam nasolíš svojich 5 tis a nedá Ti ani to ani to. 🙄
nadi to nevím, ale myslím že to vyplací socialka 😖 ale ted mi došlo, že unor byl kratkej a měla jsem tam ještě dva dny nemocensky tak uvidím příští měsíc, no ale i tak je to almužna 😕
dad,to je o hodne min vid....to jsou parchanti fakt v CR bordel jak ma bejt.....a to meli zvedat materskou a ted zase neeee,taky nevedi co chteji a hlavne,ze oni ty nahore berou penez,ze ani nevedi co stim....
přesně tak coko, jinejm když chtěj sebrat prachy tak stavkujou ale my mame hold smulu, jsme zavisly na těch nahoře 😠
jo a kočarek co budem kupovat mam v albíčku 😵
Je ten je taky pekny to se bude mit Nikolka krasne 😉 a jak se citis....
Daduš jestli máš mateřskou na 3 nebo 4 roky tak by Ti mělo přijít 7800..Jinak to vyplácí snad prvních půl roku zaměstnavatel a je to počítané z platu.
coko ja se cejtím pořad dobře, žadny příznaky , prostě nic, jen ty nohy, i jsme sexovaly a taky vubec nic, no prostě se ji ještě nechce ven 😀
nadi ty mluvíš o rodičaku, ted mě bude nejdřív chodit pul roku mateřska, ta je podle vydělku, ale ted jak ji zkrouhly tak je to prostě malo 😕
No tak to je ono. Já mám pořád zmatek jak se jmenuje to a ono.. 😀 To je teda pkný rozdíl. 😕 No já jsem zvědavá na nemocenskou z platu který jsem brala ted. To je k zblití s prominutím. 🙄
No tak pani dadouskova si dava na cas,ale zase venku je zima,kam spechat u tebe ji je dobre... 😀
nadi a co ty jeste makas nebo uz jsi doma...

holky prednison musim jíst co nejdýl ,protože mám vysoký protilátky na sperma a trofoblast a taky sex s gumou a nebo žádnej 😝