IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
tak jedině že by spal on v obýváku to jsi neskoušela 🙂
medu 😀 😀
coko neboj to by Medu neudělala že ne Mede 🙂 u
no ještě ne Bláži,on mě v noci pak hledá 😀 😀 Snad to přejde,až nebudeme mít ty rypáky ucpaný rýmou 😝
no u mě člověk nikdy neví,jsem vzteklá jak prase 😀 měla bych jít ven se psem na procházku,ale jsem tak shnilá.Jaro mě normálně probouzelo,ale tohle jaro mě nějak hodilo do umrtvení,tak nevím,asi stárnu bo co 😀
ne bude tím počasím jsi mladice jak je u vás u nás chčije jako blázen
medu ja mam jit na postu a mam zehlit a od rana jsem neudelala nic,ale fakt nic......takze jsem na tom jak ty.......snad to stihnu do stredy nez se vrati cokotata 😀 😀 od rana sedim na netu kecam tu a prd delam 😀
holky potrebuju vedet jak se dela nepeceny ovocny dort s tou smetanou....nekde jsem to mela pisnuty,ale nevim kde......
tak moje spolubydlící v porodce na mě taky parkrat mlaskala 😀 bylo mi docela trapně 😀
coko zamíchaš smetanu s cukrem prdneš do toho piškoty a ovoce, a daš ztuhnout 😵
dadous divá zvěř nakrmená ?
A co Nikolka Jak to jde
ta musela mít z tebe fakt radost dadoušku 😀 😀 😀
Bláži,tady taky chčije.Včera jsem byla venku se psem a tak jsem zmokla,to se tý chřipky fakt nezbavím 😠
Coko,tady je takovej bordel,že bych blila,ale to je tak jediný co bych udělala 😀
tam nepatri zadny stuzovac nebo neco takoveho?
já vyskládám piškoty,pak na to tu směs jak píše Dadoušek,ovoce,piškoty,směs atak dokola,pak jebnu do lednice
jo nakrmena a ted tady střílí do plín 😀 takže pujdem přebalit 😀 ta fakt jen žere a sere 😅
ztužovač je lednice 😀 😀 😀
medu,hlavne jestli mas vylesteny koutky v koupelne a zbytek na to prd......ja mam taky bordel a dnes nic nedelam a zitra se ztoho poseru,nez to dam do hromady 😀 😀
připomínáš mi mojeho alkoholickýho dědu 😀 😀 😀 ten nám vnoučátkům říkal,že jen žereme a sereme 😀 😀 😀 😀 hodný to děda 😀
coko ja to ani neskladam, a někdy do toho naleju pulku smetany ke šlehaní, je to pak jemnější 😵 žadnej ztužovač se tam nedava 😵
jo lednice a ta smetana je zakysana ze????? 😵
dad,bud rada,ze nebreci a nic vic nez papani a kakani nechce 😉
no dala do plín nalož a už zas chrape 😅 to je zlatíčko 😵
ano zakysana 😵
jo Coko,tak ty jsem vyleštila,to bylo taky jediný co jsem udělala a pak jsem byla zralá po leštění jít si lehnout,jak mě to zmohlo 😝 jinak prkno na žehlení už mi stojí v obýváku,asi tak týden,tak už je to tam jako ozdoba vlastně
nachvilku se vzdálím musím jít volat dr.
coko a když nemam ovoce, tak do toho dam rozpuštěny nescafe a mame z toho kapučínovy dortík a je to moc dobry 😵 to jen pro inspiraci 😵
tak volání zdar Bláži
už jsem tu byla to naštěstí jen rychlovka ;docela mě sestra i pochopila
no me volal ted cokotata,ze na stredu by chtel udelat 2krat tento dort do kabiny a proto to hledam jinak bych nic nedelala 😀
medu prkno mam ja v obyvaku uz pres mesic a mam na nem veci a zehlicku a porad se nemuzu dokopat...
dad,tak to muze bejt taky dobre vyzkousim urco...
tak to by jsem si taky dala takovou maňamku ale mám tu ještě peřovou buchtu dělala jsem v neděli večer ale už bude zchroupnutá

ucpávám,mlaskám,šťouchám,to vydržim tak půl hodiny,pak dostanu takovej nerv,že bych mu to možná ucpala na delší dobu a to by nemusel už rozdýchat,tak se kýbluju do obýváku