IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
tak holky šlapu na zmizík..bombyvymenim a pro jistotu dam vložku
jo tady se taky griluje u Ryna a vypada to docela dobre,kdyz citis ten ohen..si vzdy vzpomenu na letni tabory kam jsem jezdila povinne kazdy rok jako mala 😎
no,ale k turkum nejdu ty by nam to snedli nase burty.......vis jaky jsou.....
dad,to bud rada,ze mas hodne mlicka ne?????
ještě,že si pamatuješ mě 😉 ale přijde doba,že budeme pátrat v paměti 😀
no jo minule ukazovaly jak z mateřskyho mlíka dělaj sejry 😝 a mala teda spinka 😵 dneska jsme se i v noci vyspaly 😅
tebe já si pamatuju ,ty si stejně ujetá jako já 😀 😀 😀 😀 😝
neboj,bude tam vepřové tak to oni nežerou.nažerem se,možná i vožerem a budeme se tam válet na trávě,nachytáme klíšťáky 😀
hele Dadoušku já náhodou taky,Roman nechrápal,už jen foukal a to je ok 😀
no Leni,my dvě jsme dobrý psycha 😀
tak jdu do tý vany už na mě čeká,zapálim si svíčky,snad přestanu i mrkat tím jedním okem
teda leni a me si nepamatujes jo????????
medu,to je fakt to oni nezerou nevedi co je dobry.......ja se teda dnes nevyspala,protoze ten kreten dole opet rval na tu svoji a rachot jako prase.....tak jsem zase busila do podlahy a dneska ho potkame s Vratou a on s klidem na nas dobry den a smal jak mesicek.....to nechapu......
😵 medu ty mas romantiku jo.....vana,svicky,cigo a vino a pak zavolej Romana 😵 a baracek se otrese 😵
tak ja jdu taky neco delat treba veceri pro me mam hlad.....
jsem koupila jinou odsavačku na nudle, a už se jí líp dejcha 😅
dad,to je krasa jak je hodna vid....kdyby byla porat tak hodnoucka 😵 no odsavacka to je taky vec vid.......
no chtěla jsem tu na vysavač, ale tady v ty prdeli maj kulovy, tak jsem vzala aspon tu hadičkovou a zatím stačí, docela se u toho i chechta 😀
na ten vysavac to ma moje kamaradka a to je mazec jsem si myslela ,ze to musi bolet a je to frkot nasadis na nos a na konec vysavace a jede to a tech smrku v tom malickym nosanku to je teda vec......
😀 😀 no když na ni někde narazím tak ji koupím 😵
a myslis,ze v Trauci nemaji 😕 to je divny ne????
jo v trauči možna jo, ale to až tam pojedem 😵
a jo.....ty vlastne nebydlis primo v trauci,ale kousek od ni....... 😀
jsem ted trošku šmírovala 😅 a ten gravimilk maj i v DM drogerii 😵
dad,smirackujes jo.........to nevadi......no holky pisou jak to piji a ze jeto dobry na kojeni a tak se chci podivat jestli to maji i tady....treba pak budu mit lepsi mlicko.......v DM to je super to tady je,tak na to mrknu .........
jo určitě si ho kup, je fakt vybornej 😵 sice tady stojí asi stovku, je to ňamka 😵
a kolik je toho mlicka to je jako suseny a ty to michas s mlikem a nebo uz to je hotovy......
Ahoj ženy,
já měla zas depku jak cep! 😝 Jsem hroznej ubulenec.. 🙄
Daduš malá je naprosto k o u z e l n á. Celou bych jí opusinkovala.. 😅
Ahoj Nadi a už je to ok?
Nadi,ten bříšánek,jako by had snědl jablko 😀 😀
holky jsem se najedla a uz asi nic dnes neudelam a to mam jeste na zehleni pradlo....opet to moje blee co nemam rada....
ahoj nadi,taky dost,ze jdes k nam na kouknout....doufam,ze uz depku nemas a jsi v pohode usmevava mamka.....
coko,sežrala jsem tři palačinky s jogurtem,mandarinkama,kakalíčkem a cukrem,jsem prasut největší

medu já když si něco nemůžu zapamatovat tak si to přejmenuju..třena fanfulínka kudíska na blondfan a bylo to .. a slyší na to .. 😀 😀 😝 ,liptonka na lipánka ..no holky však mě znáte .. 😀 😀 😝