icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

dadous
3. dub 2010

ja si vždycky přisunu postylku k posteli a Nikča ja mezi mnou a postylkou, takže karel na ni nemuže a von je stejně zvyklej spat u nohou, a hlavně m,ě nebavilo ji furt vytahovat z postylky a pak čekat než v ní zase usne, takhle u mě usne hned 😵

nadis.h
3. dub 2010

Ahoj Lip. Máš se? 🙂

dadous
3. dub 2010

coko ja mam ten latkovej koš, co mam v albíčku a v tom nějakej ten měsíc vydrží, tam se ji dobře spinka, ale ten mame v obyvaku 😵

nadis.h
3. dub 2010

Dadu Ty máš vlastně Karla psíka vid? 😀 A má taky halušky ve spánku jako můj Karel chlap? 😀
Mě ještě napadlo, že bych nedala na postýlku postranici.Stejně bude naražená na naší posteli tak by to mohlo být fajn.

liptonek
3. dub 2010

nadi - ale už je líp. Už se zas začíná něco dít, tak už je to oněčem jiným 🙂A co ty? jak válčíš?

dadous
3. dub 2010

nadi určitě ma, a taky při nich tvuj karel poštěkava 😀

nadis.h
3. dub 2010

Tak to jsem ráda Lip. 🙂 Je to NEJ plánovat budoucnost než se ohlížet nad minulostí. 😉 Já v pohodičce. Až se mi to někdy nezdá,že vše šlape tak dobře.

liptonek
3. dub 2010

nadi - jéé, tak to bud jedine ráda!!! žádný pochybnosti. 😉

nadis.h
3. dub 2010

Dadu nepoštěkává, ale občas kňourá.. 😀

Ale já mám dobrý halušky holky v noci! Předevčírem Karla vzbudím, protože jsem se vzbudila hrozným leknutím,že padá z postele. 😀 Tak mě vynadal že ho budím, že vstává do háku a včera ho zas vzbudím protože jsem si myslela že má u tváře kelímek s jogurtem protože ho bolí zub... 😀 😀 Ten mě fakt miluje asi.. 😀

nadis.h
3. dub 2010

Lip tak to víš že jsem. 😉

coko.joko
3. dub 2010

Ahojda lip,to je dobre,ze jdes mezi nas taky holka.....
nadi,to sem ani nemuzu napsat kolik mam nahore,protoze by vsichni utekly ja bych tu byla sama 😀 😀
dad,tak to ja bych mela prouteny,ale asi ho nevezmu.......

coko.joko
3. dub 2010

nadi,ty mas ted najak casto doma Karlose ne??????

liptonek
3. dub 2010

coko - no musim říct, že mám sama ze sebe radost, že už sem můžu 😀 Coko, ty jseš v německu, vid?

coko.joko
3. dub 2010

lip,to je dobre jen chod mezi nas casto...aspon nas tu bude vic......jo,jo jsem v nemecku stale a jeste asi chvilku budu....
ted posloucham radio Impuls a j´sem hotova,jak tam volaji a rikaji jak maji vse nachystane na velikonoce a obarveny vejce a beranky napeceny a porad do kola to nechapu jak muzou tak prdlacit...... 😵

dadous
3. dub 2010

coko no někdo ty svatky prožíva 😅 mě teda velikonoce neberou 😅

nadis.h
3. dub 2010

Coko tak mi to písni v IP. 😅 Já utíkat nebudu. 😀 No jo Karlovi skončila zimní sezona už. Teď byl doma 5 dní. Ted je přes Velikonoce v práci a řekla bych že bud už ted nebo prostě každou chvíli už bude zavřeno komplet celý měsíc tak ho budu mít doma.Takový docela nezvyk.. 😕 😅

dadous
3. dub 2010

žadna IP my to chcem taky vědět, dyt na tom nic není 😵

nadis.h
3. dub 2010

Mě neberou žádný svátky. Ani narozky a tak. Jediný co jsem milovala byli Vánoce kdy byla ségra malá. To bylo kouzelné. 🙂 A ted se na svátky těším kvůli malému až bude větší a bude z toho mít rozum.

nadis.h
3. dub 2010

No tak vidíš Coko. Už jsme na Tebe 2! 😀

liptonek
3. dub 2010

coko - a můžu se tě optat, jak jsi to tam delala s prací? Jestli jsi ji mela hned, nebo jsi hledala...a byla na nejakym prcaku..nebo tak :D Nebo jak se to děla se zdravotkem, kdyz takhle odcestuješ do zahraničí?
Velikonoce neslavime...takze to jde taky uplne mimo mě 😀

liptonek
3. dub 2010

kdepaaaak...už 3 😀

nadis.h
3. dub 2010

A Coko dělá jako že tady není. 😀

meduna
autor
3. dub 2010

čau,tak jsem doma vyprocházkovaná 😝 lidí jak sraček na Volksfestu to jen hučí 😎 Tak Coko,vybal to kolik 😎 😎 víš,že já a Dadouš tě stejně podrobíme výslechu 😎 😎 😎

meduna
autor
3. dub 2010

a holky taky jak čtu 😎

nadis.h
3. dub 2010

Medu 😀

liptonek
3. dub 2010

medu - tééda, to byla pořádná procházka 😲

meduna
autor
3. dub 2010

holky dejte si tam nějakou fotku,ty panenky jsou brutální 😀

meduna
autor
3. dub 2010

no právě,že ani ne,lítá tady teď jak pošuk po bytě,nějak má málo.

nadis.h
3. dub 2010

Medu prdim jim na to. Mi tu fotku smazali!!! 🙄 A já nemám žádnou zblízka a svůj Gesicht si ted faakt fotit nebudu... To chudák foťák. 😝

meduna
autor
3. dub 2010

Nadi a ty neblbni s těma úklidama,když pak z toho tvrdneš 😖