icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

lenkacar
11. dub 2010

na 3týdny to nikolce moc sluší 😀

lenkacar
11. dub 2010

čus lipánku hele k těm testům ,neměli by se dělat denně ..ob 2dny poznáš teprve sílení ..jak je na tom test?

dadous
11. dub 2010

už jsem ji to smyla 😀
hoj lip 😵

lenkacar
11. dub 2010

a dad už je lepší malinká? už jí to slezlo? já žeru velikonoční čoko jajíčka a praská mi to v hubě ..co je to zase za výmysly .. 😕

dadous
11. dub 2010

no leni moc ne hlavně když bejčí pěkně vyskače 😅

liptonek
11. dub 2010

leni - máš pravdu. dneska jsem dělala další a je silnější. Ale zakaž si je furt nedělat 😅

lenkacar
11. dub 2010

teda holky to je nepříjemný ty vajíčka ,je v tom praskací čoko a štípe mi to v nose ,chudáci děti .. 😝 😝 😔 a lipánku kdy půjdeš na krev?

liptonek
11. dub 2010

jako malá jsem praskací prášek milovala 😀 No, to právě nevim. Nevim, kdy tam mám zavolat. Mám z toho docela strach...

lenkacar
11. dub 2010

já bych šla klidně po týdnu předpokládané mrchy ..to už musí krev chytit..nebo to chápu blbě a máš starch z doktora? simtě ..oni ví prd ..zrovna by to nemuselo vyjít za měsíc ..nenech si tu radost zkazit 😵

liptonek
11. dub 2010

mrcha měla přijít v pátek. no nějak příští týden tam zavolám a uvidime, co mi řeknou. Má strach z doktora, mám strach že se zas něco stane...a vubec nevim, jak si ten strach zakázat.

lenkacar
11. dub 2010

jo lipánku o strachu mě a medu něco vykládej 😕 😕 😕 😝 ,to je asi normální se bát ,když se ti něco předtím stane..

lenkacar
11. dub 2010

ale zjistila jsem ,že když se bojim tak ten adrenalin mě tak nabudí ,že jsem víc ve střehu a líp i něco zvládam ..on ten strach neni úplně k ničemu 😵 😵 😵

liptonek
11. dub 2010

nojo, jenže to pak pro to mimi není nejlepší. Akorát z něj pak bude neurotik.... ale prostě nevim jak se hodit do pohody.

lenkacar
11. dub 2010

ale prd lip...zatim nemá nervovou soustavu vyvinutou a do té doby se hodíš do klídečku 😵 😵 😵

liptonek
11. dub 2010

to mě taky. ale nezapomenu, jak jsem jednou poslouchala v radiu nějakou paní, co když byla tehotna, tak ji zjistili rakovinu. Takže cely těhu se hrozne nervolala, aby byl prcek v pořádku... Narodil se, vše v pohodě...ale je to hroznej nervous. Mám dojem, že už zacal chodit i do školy, ale nebyl schopnej sám usnout...nemoh být po tmě... Prý za to mohly ty nervy v těhu....

dadous
11. dub 2010

😕 mi něco uniklo? lip ty si těhu?

liptonek
11. dub 2010

nooo, doufám že se mi to povede. ale zatím vubec netušim jak 😅

liptonek
11. dub 2010

dad, no už to tak vypada. mrcha v pátek nedorazila a druhá čárka pomalu sílí 😅

dadous
11. dub 2010

no ja se poseru, fakt? tak to bych mazala na krev co nejdřív 😵

lenkacar
11. dub 2010

dadu 😀 😀 😀 ona tady neřekla že je těhu ,ona napsala ,,duch ,, a pochopila to jenom medu 😀 😀 😀 😀 😝 ,já myslela že má doma ducha ,nebo nás chce postrašit 😀 😀 😀 😝 ,už se mi zas kouše net to je hnus

liptonek
11. dub 2010

uvidíme, uvidime. Příští týden tam zavolam a bude se videt. A vite co je na tom nej? zjistila jsem v dobe, kdy jsem už měla rodit....a termin porodu by ted vychazel presne den, kdy jsme o ty dve prisli... Uplne mě zamrazilo, kdyz jsem to zjistila.

liptonek
11. dub 2010

vás a strašit? to bych si nedovolila 😀

lenkacar
11. dub 2010

no lip..to by mě taky zamrazilo ,docela věřím na tyhle věci mezi nebem a zemí

dadous
11. dub 2010

no to je to moje nedočítaní 😀
lip to je super, ted to přišlo samo, příroda si poradila 😵 to dopadne, uvidíš 😵

lenkacar
11. dub 2010

tak jsem sežrala vajíčko č.2 a rychle ..tak mi to bude praskat v břiše asi 😀 😀 😀 😀

dadous
11. dub 2010

😀 a nebo u zadku leni 😀

liptonek
11. dub 2010

já je právě taky nijak nevylučuju. Předtím se snažíš přes dva roky a nic. doktori nic nezjisti...ale nejde to. a ted se to povede na první pokus...samo. prostě něco neuvěřitelnýho a k tomu ty datumy...

liptonek
11. dub 2010

léňa bude nadskakovat jak gumídek 😀

dadous
11. dub 2010

😵 ja to říkam pořad, že mímo si smao vybere, kdy ma přijít 😵

liptonek
11. dub 2010

musíme doufat, dad. 😅