IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
to je urco hezka barva 😀
no taky jsem krapet nervní,minule jsem praštila krůtím masem na lino a pěkně se z něho udělala hned mletá 😀
no lednice ta se třese a s vladísem jsem si jistá jak nikdy ..kdybych ho tenkrát na 5páté neznásilnila tak dodneška dřepí někde v hospě a užírá se samotou ..
Amalka je taky moc hezke ale taky u nas neprosla protoze Michal hned rekl Analka a bylo to. To ti nechci kazit predstavu o jmenu. Me se teda zamlouva 😉
jdu se mrknout ven doufám že mi neutečete a budete tu až příjdu
zdravím zuzbe a gratuluji k // a le pššššššššt aby jsem to nezakřikla 🙂
no ta zase zaperlila,měla krapet nehodu po ránu v ložnici 😠 nechala tam dva obr cepy,tak jsem jí ale vyprášila kožich 😝
jojo u nás taky análka neprošla 😝
ja mam zas v pokoji na zdi nudlovou polevku proto prijde malir a to ´bylo cerstve vymalovano 😀
no s Amálkou to mám taky tak 😀
medu aspon ti nechodí osírat zásuvky ..jak ten náš čokl pitomej
Tak je vidět, že to je všude stejný. Manžel první co řekl, bylo Amálka Análka. 😀 Blaženko uvidíme 🙂
no vidíš a to mi ten můj furt říká jak jsem vzteklá,že to neni normální,možná by měl udělat nějakou návštěvu u vás 😀
pritom jmeno moc pekne 😉
no to ne,ale nechápu co to měla,naposledy se to stalo,když měla asi tak 3měsíce.a že by netěsnila?na to je ještě moc mladá.to se může stát tak mě už 😀
ahojky holky, jeeezis leni, ja nevedela ze mas na medunku rezervacku, tak to ja tedy jako respektuju a necham ti ji 😉 , trosku se vybrecim do polstare a rano to bude dobry 😉
to by koukal. jak jak jsem tehu tak to lita. Tuhle prisel z pokoje ze jsem male spatne zasroubovala lahev a hodil ji po me. Tak jsem se nsrala odsroubovala chrstla to na zed a rekla mu ze ted uz mu z toho nic nepotece 😉 a musim vam rici bylo mi fajn 😉
už jsem tu
bejvalej měl úchylku mi třískal mobilama o zed a ten před nim mi házel věci z okna..od brambůrků ,tyčinek až po spodní prádlo ..a ten ještě před nim mi vyhodil hrnec se špagetama a já myslela že si dělal prdel a pak jsem v 5ráno šla sbírat šopagety po trávníku než půjdou lidi do fachy .. to jsem byla ještě mladá a blbá ..a vladís ten s ničím netříská a já třískám z dveřma a když mě zase ještě něco napadne tak tam zase vlezu ,zařvu a zase třísknu .. a pak nemluvim vůbec a pak přijde vladís a omluví se a řekne ,že už toho necháme .. a já mlčim.. a pak na to zapomenu a něco se ho zeptam
koukam vsude je to podobne 😉
sep,tak to bylo dobrý 😀 😀
Michal me pak chodi uklidnovat se boji ze porodim 😀
ja jsem taky rapl, jednou sem praskla rukou vzteky do futer tak, ze opadala omitka kolem - no co, stejne jsme je chteli menit ..., ale nejhorsi je kdyz se to v sobe snazim potlacit, to bych pak potrebovala fakt boxovaci pytel ... 🙂
septim aspoň jsi se vyvstekala
to ja jsem vztekla jen ted teda doufam ze me to pak prejde 😉
no já měla minulou neděli nějakej zkrat a lítala jsem tady po bytě a pak jsem vlítla do mojí skříně a vyházela všechno na postel,jako že odcházím a balím se 😀 no a ten pak přišel a začal se tlemit,ty vole ta pohroma na pelechu a já pak pěkně dvě hoďky uklízela
musim rict nez bych se rozcilovala tak jsem zjistila ze si tim super ulevim 😉 a nemusim bejt ani sprosta 😉 a maliri maj taky alspon praci 😉
hele a mám kámošku a ta chtěšla nakopnout manžela a netrefila se a nakopla stůl a zlomila si prsty na noze 😀
to je taky dobry se takhle balit to me taky bravalo a Michal se vzdy tlemil 😀
leni tak to dělám já taky nebo se seberu a že se na to tu mohu vyprdnout a že tu s ním nebudu a jdu domu co jsem dříve bydlela a on mi volá pak pro mě jede ale já stejně do auta nevlezu tak jede vedle mě a přemlouvá mě

a už jsem tak prdlá že když potkám westíka tak si říkam ,,hale fufina