IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ferneta jsem pila jen s tonikem,to se dalo.Ale to zvraceni 😀 😀 😀 😀 fuj je to horky 😝
Kobli ja myslim,ze je to normalni,protoze preci jenom se v tobe pekne pohrabal,je to zasah pro to telo.Ja jsem i spinila par dni,ale kdyby ti to nedalo,tak si dojdi,alespon budes klidnejsi.Ale ja myslim,ze to je normalni,kdyz to boli,preci jenom se tam neco delo
Já piju dady, jen je to náročný. Někdy sotva vypiju 2 litry. Leju do sebe, co se dá 😀 😉
no s tím budu mít taky problem, ja totiž moc nepiju( teda kromě pivka 😀 ) nemam vubec pocit žízně 😕
Je fakt, že pocit žízně mám teď pořád, ale taky furt sedím na záchodě a ledviny asi trošku nestíhaj 😒
přesolila jsem špenát. a už nevim jak to zjemnit :D..to je tak..když se človek zamyslí :D
Krakonoše neznám, ale géčko je moc dobrý. Taky pijem desítečku. Občas i budvárek.
ale lip. to nevíš že žensky nesměj přemyšlet 😀 tak s tím asi nic moc neudělaš, leda dat tam ještě jednu davku špenatu 😒
dadous - to už jsem přidala.... a asi litr mlíka..a nic:D musela to být pořádná dávka :D
To teda taky nevím, čím srazit sůl. To asi nepůjde. Tak řekni, že si nad tím jídlem tak plakal, že ti jako bylo po manžovi smutno a teď je to tak slaný 😉
ale ja beham do kuchyne,Romana postu otviram,vecer mu to budu muset poslatodpovedi na praci-sama odmitnuti,ale jedno je na prekladatele,tak snad 😉

ho vidím jak cupita v osmatřicitkach 😀 😀