IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no a pak ,že to nejde 😕 v Česku,v telce jse všechno i náhradní matka a to vlastní
jdu se juknout co dávaj
jj já jdu koukat na ordinačku
Teravím všechny a přeji vám krásné i když zatažené ráno 😉 😉
Dobre rano holky,
tak se jdu mrknout a do cist vas to fakt nemam sanci,protoze moc kecate.....
vcera jsem byla venku s Lennym a cokotatou do 20hod.bylo tu krasne pocasi a fakt se dalo bejt venku..a dnes tu je tak hnusne,ze asi budeme doma...
medu krasny fotecky jako mlada slecna vypadas.......... 😵
Ahojky coko.
My taky včera venčili ještě v osm a bylo nádherně. No přímo procházkově 🙂
Dneska zase prší a je zamračeno, jako by mělo pršet sto let 😠
Jaká byla noc?
bob,noci jsou hrozny a pred den to je taky sileny,ale snad nas brzo prejdou ty prdiky a bude uz dobre.......nejhorsi je ze nam nic nepomaha....ani cipky,ani vana´,kapky proste nic.......
Ahoj holky,tak tady teda nechutně chčije,ale průtrže 😝 vylezla jsem s šakalnicí a rychle zase zajela domu.Coko,ty naše cokomámo,nemáš to zatím jednoduchý,ale ono se vše uklidní 😉
ahoj všichni,zase máme pc v řiti..nejde do pc šťáva,tak na vás koukám jen v práci ,to jen abyste věděly ,že jsem stále s vámi..Blaži na tebe myslím ,ať to dobře dopadne ..v ponděĺí jsem byla na imunu a chtějí ještě genetiku a já se tam zaboha 2dny nemůžu dovolat,nechápu to ,číslo mám gut..
Zduř Leni,tak sláva jsi na světě 😉 scházíš nám tady 🙂 hele asi tam maj fičák na genetice 😕
Ahojky holčičky konečně někdo
čus ženky tak se technik asi zadumal a poslal nám drobet šťavky a net jde ..huráááááááááááááááááááá
no konečně aspoň někdo tu bude dnesk semnou
LEni kam jsi zase zmizela
tak to vypadá,že technik poslal málo 😕
to teda jo jen aby se Lénička nabažila
Koukám že i tobě Medu nedodávají šťávu dneska 😀 😀 😀
já ještě juknu,zase mě bolí držka,už mě z těch zubů asi j...e 😝
😀 to nesmíš kousat ty kabely to máš od té elektriky 😀 😀 😀 😀 😀 😝
ale holky se tu vladís se mnou hádá o net ,zase si chce hrát tu nablblotinu z koulema.. 🙄 tak si jdu číst.mám ho dost
jakou nablblotinu s koulema 😉
nějaká idiotská hra na netu ,já nevim pinká do koulí já bych ho taky majzla ..do jeho ...nějak mě poslední dobou sere až běda .. 🙄
jo medu od včera mi bolí moudrý zub,kterej mi roste sakra šejdrem a kterej přemlouvám od svých 20let ,aby nebolel,včera jsem byla v kině s mamkou na takovým psycho filmu,ale hrál tam, děsnej fešák ,no stejně to byl děs ..a cestou dom mi to začlo s tim moudrákem..neni to akutní ,ale na poslední kontrole mi mudra řekla ,že má slíbíno 😔 půjde ven..
v prácio taky dobrý psycho ,zase šéf se nechal slyšet jak to tam stojí za hovno a jak do konce roku a pak asi nazdar..taky mi končí smlouva že?ale já to i cítim v kostech ,že to s nim nepůjde ,ikdyž se snažim se šéfkou v pohodě ,ale moje vztahy s velkým šéfem totálně na hovno ..on mě nesnáší a já jeho ,ačkoliv jsme si nic neudělali a nic neřekli ,taková vzájemná averze ..
tak jsem to počítala ,že kdyby to klaplo ,musel by mi platit nemocenskou hajzl..nu kdoví třeba mi řekne ted k poslednímu že končim a bude vykydáno hned ,jo a dneska mi volala jedna ze školky jestli tam nechci jít uklízet ,k těm rozeřvanejm frackům ,pamatujete jak jsem byla z nich po 2hod. na prášky? já teda jo 🙄
dadu to by neviděl jen slepej ,že ta má po tobě leda pípu a jinak ani vlas 😀
😀 ne ne z profilu je podobna mě když jsem byla mala 😀
ále prd velebnosti ta je celá dadoušova 😝 ,určo je z toho celej podělanej

jo j oale jsou to vajíčka oplodněné její a jejím manželem