IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
pozor chtěla jsem napsat dobré 😀 😀 😀 😀 😀 jako vzdělaná žena a přehmat a hrubka je na světě..jinak od dnes jsem stálý zaměstnanec tak dobroš ..včera tam byl šéf a zase rejpal jak svině ..ne ,já ho prostě nemusim.. 😝 vladís je od té doby co se narodili ty dvojky na pěst přímo a to možná pojedem na společnou dovku na moravu ..no ty volís to bude dovka ,čumí ,že je na ránu .. 🙄
holky,dala jsme fotky do albicka,tak mrknete na toho nase dravce 😀
krásný fotečky čoko...ještě tam chyběla hokejka 😀 😀 😀 ,máte na něj krásné věcičky a ta barva kočárku se mi moc líbí
leni, no hokejka to prijde za chvilku jen co Lenny zacne chodit tak uz ji bude mit v ruce...... 😀 😀 a dekujem za chvalu vecicek a kocarku.....no koupil tatinek vecicky tak mu to musim rict,ze ma velkou pochvalu 😵
tak to má mimořádný vkus tatínek ..
leni to ma vkus....a vzdy najde pekny veci a ja hledam a porad nic,. 😀
baštim tu čínskou poblívku a za půl hodky mizim fakat..ráno jsem si ostřihala vlasy a nabarvila,dneska to byl rébus vyloženě ..nová barva ,tak jsem si přečetla letáček a tam stálo ...nabarvíte po celé délce vlasů pak namočíte a a nemyjete a vytřete do sucha a pak nanesete ke konečkům vlasů a necháte působit 30minut ..tak jsem zavolala mámě jak se s tim barví ona ,že jsem debil a nechápu ty instrukce 😀 😀 😀 a máme má úplně jiný leták 🙄 ,tak jsem si to nabarvila na suché vlasy a po půl hodině smyla a po prdeli jeli ..barva chytla ..na jak dlouho je jiná otázka 😀
teda leni ty jsi uplna kocka..vlasky nove,vse do zelena a lidi te ani nepoznaji 😵 no ja jsme jednou barvila vlasky a dopadlo to tak,ze jsem byla zihana jak zebra,blbe jsem to natrela a od te doby jdu radsi ke kadernikovi.......ja taky musim jit zehlit....tak se mej at to utece v praci a treba se tu potkame vecer.........ja jsem se tu ted cpala brokolici 😀
papa já musim žehličkovat zítra ....dneska nejdu do zelena,asi do černo růžova ..tak pic kočky
to mi poslala kámoška Olga,je to ruska, dělá tyhle videa a je to o tom upírkovi ..bože ten je nádhernej ,tak si jdu vyždímat kalhotky 😀 😀 😀 a jdu do práce ..papa
leni moc pekny video......taky delam videa 😀
Ahoj ženy,
fotky pěkný Cokoušku,Leni ty vyfoť novou hlávku 😉 Jinak tady začíná Rock im Park,takže pakárna největší,lidí tři prdele a všechno zatarasený 😠
Hoj medu,dekujem 😵 no tady byl o vikendu zase den japonsky a vecer ohnostroj a tak cely mesto japoncu a toho jidla japonskeho a nej je vzdy ohnostroj ten je fakt bozi.....trva pul hodky a na obloze delaji obrazce z rachejtly no proste krasa na to koukat.....
jsme ted davala malemu papat a vzdy to mame na hodku 😀 😀
no teď je tady Romana kluk,tak jde na Rock im Park ,je z toho celej vypleskanej,no ale taky bych šla 😎 😎
medu,tak bez taky mrknout aspon das oraz....... 😵 ja jdu ustrojit prcka a jdem ven...a taky na nakup zitra tu je svatek a vsue zavreno
ajo 😲 😲 😲 😲 a já nenakoupila 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
vy holky německé vy musite mit vždy něco jineho nezli mi tady v cechach .
tak doufám ,že máte holky německé řádně nakoupíno.. 😀 ,no ale čoko kojí ta nemůže a medu ta se stará o fufku..já bych se už potřebovala krapítek vykropit 😲 ,zítra se dozvim esli ujedu s Vladísem čili nic ..no když koukám na zprávy tak Morava je pod vodou,to je akorát tak být celý den v hospě a nebo pod duchnou ..
Leni jsem trošku mimo kam ujedeš s Vladísem 🙄
Naté moravě to je děs a hrůza během 14 dnů 2 záplavy to by mě asi šlehlo
medu,tak jsme byla venku a predstav te si,ze jsem nic nekoupila 😀 takze zitra jdem na nadrazi kde maji vsechno 😀 😀 hlavne,ze jsem sedela u Ryna na kavicce.....
leni,tak to zvladnes dovcu s Vladisem ne???Aspon bude romantika......
hoj,Leni,tak jak,kalhotky vyždímaný 😀 😀 😀 😀
Coko,já nahnala Romana a přivezl mi i dvě flašky vína 😕 😕 😕 to nedám 😀 😀 😀 ale jsou v lednici,tak kdyby někdo přišel.....no ale kdo,sem nikdo nechodí 😀 😀 😀 no budu je muset někdy ztrestat 😝 😝 😝 😝
tak fičím zase k bedbě,mám tam seriálek,dnes dva díly za sebou 😵 😵 😵
medu takže nakoupíno nakonec přeci bude.. 😀 já se mám zítra dozvědět jestli od neděle co bude, jedu do vojenské ozdravovny s V.docela prima to vědět 3dny dopředu 🙄 ,v práci by také rády věděly jestli budu mít dovku a ony celé dny v práci ,no přiznám se ,že se mi to nezdá dobrá romantica ,že bych si raději tu dovku užila u nás na chatě a nebo si to nechala na pokus IVF a ne pak simulovat jak je mi hrozně fajn a přitom na každým kroku trpět jak zvíře ..
kdyby bylo počasí tak je to něco jinýho..minule jsme hrály badmington,ne že bych to uměla ,procházeli se ,chodili po památkách a lemtali pivajze ,ted bych si na trávě rozbila hubu jak je mokrá..jak je kosa na pivo chutě nemám,páč je mi kosa ještě větší a po památkách zmoklá no bezva .. 🙄
Leni,vožer se tam do němoty a budeš to snášet dobře 😀 😀 😀 Ty jo s vojákama,tak jim tam udělej trochu pakárnu 😎 😎
hočičky asi si taky v sobotu ožeru hubu nebo se z toho všeho poseru

čus ženky a co čoko už je to dobrí s tim kojo?