IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no Leni,já už jsem to taky dostala 😕 neměla jsem to mít ještě 😠 ale tělo si dělá jako co chce,nutí mě žrát,jsem nervní jak stará panna,štěkám víc než ten náš pes 😀 a co teprve Roman chudák,ty moje náladičky 😀 😀
tak co zde nového ,už máme nějaké miminko?????????? 😵 😵 😵
Zdravím -tak holčinky,Nadi má za sebou to čeho se tak bála.Malej se narodil před devátou,je docela velkej 3.57?upřesníme byla ještě zblblá z nějakého sedativa a tak to může být trošku jinak ale hllavní je,že je Kajoušek na světě a jsou ok.Držím palečky všem,co ji budou následovat .Leni,dadoušku medunko...teď vy jste na řadě,dadoušek má normu tak vy dvě to musíte dohánět 😀 díky i za Naďku a držte se.Ostatním budoucím maminkám samozřejmě též hodně štěstí do snaženíčka.
jéé tak malej raček je na světě, tak to mamce a tatkovi moooc gratulujem a těšíme se na fotečky 😵
jeje miminečko Kája.tak Naděnka už má pokoj a konečně má Kájika v náručí 😵
Holky,jdu do pelechu,sedl na mě moribundus 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 zatím pa
@meduna moribundus vyžeň někam k sousedům ať obtěžuje někoho jiného.Zdravím děvčata,tak máme po nervech to se mi bude dnes usínat 😉 Naďka porodila v půl 9 ráno,váha je jiná než jsem uváděla,mamina měla trochu pamatovací problém 😀 ne vážně měla prý ztrátu krve větší a tak ji dávali jinou a teď má kapačku takže prďolku u sebe nemá.Ale jinak je fitTakže malej má 3 kg...malej králíček to je.Tak jsem chtěla takz poděkovat za podporu a mějte se super krásně.Medunko ať jsi brzo ok.Pa.
Dadoušku,Roman přitáhnul nějakou sračku z Čech,já odolávala a dneska horečky jako kráva a v krku mi pekelně hoří 😢 😢 😢 bečim jako malej fakan,nenávidím tyhle sráče
gratuluju k miminečku ,já to četla už v práci ,ale odtud nemohu komunikovat,ten hajzl pc si všechno pamatuje 🙄 ,jé medu tak on tě romále nakazil ..to seš chudík 😔
já nechápu u sebe jednu věc ,jak chodim do práce marodim minimálně a jak jsem doma tak chcípu furt ..
ty jo ale stejně ta nadka rodila dlouho co?škoda že nemáme více fotek ..ale ona to nadi brzy napraví a kochnem se mimánkem..
já toho vladíse zabiju za 5 minut mám být v kině a on si hulí na balkoně a pije kafe 🙄
dadu asi jo doma sleduju jestli už se plíží rýma a v práci jí pošlu do řitě ,že na ní nemám čas 😀,byli jsme na Zatmění,tentokrát byl z půli horor a já blbě spala celou noc a furt jsem byla na hajzlu a jsem lehčí ,nevim o kolik páč došly baterky ..ale viditelně ,takže ten sráč prednison ve mě zadržuje vodu .. 🙄
Cauky tetky. 🙂)
dekuju moc za gratulace. Kaja je rozkosnak. Nemuzu se na nej vynadivat. Do porodky jsme dojeli nejak v 7 asi v pul 2 jsem usnula do 3 a uz to zacalo byt horsi a horsi. A od pul 8 kdy prdli vodu to bylo nejhorsi. Byla jsem pekne hystericka. 😀😀
nadi na to kašli,žes byla hystérka a hérečka ..je to za tebou a malejk je v cajku.. 😵
Leni sak jo! 😀 jsou urco horsi hekny urvany. 🙂)
😀 😀 pamatuješ na naši hovní diskuzi? přidej něco do mlýna ... 😀 😀 😀 😝 jak to chodí u porodu ..
Hovni diskuze. 😀 bohuzel ja asi zradila a nic takoveho se nekonalo. Ja to mela fofr rychly. Klystyr,vyprazdneni a uz byl za chvilku Karlik venku. Zklamala jsem co? 😀😀
Zdar jsme zpatky a koukam jak tu kecate,az dam spat miminko,tak doctu a dam fotecky 😵
Gratulka nadis ke Kajovi a uz s tesim na fotecky 😀
jdu uspavat
čus 😵 nadi žadnyy hovínka jo? 😀
@dadous zdravím všechny a omlouvám se,že vám sem lezu 😀 ale byli jsme u Naděnky dneska a tak se musím pochlubit.Je taaaak krásný ani jsem netušila jak ta fotečka zkresluje.On je na živo uplně jiný,není pomačkaný,je strašně maličkatý a stále spinká.Hodňoušek to je snad mu to zůstane.Dadoušku,co vím tak hovínko Nadis nedala ale zase v poslední době porodní kdy je to nejhorší jak víme ☹ tak trošku křičella a po každé kontrakci se omlouvala za ty projevy 😀 To mě dostala..je vychovaná dobře,že. 😀 Já vám chtěla sem dát fotky a tak jsem fotila o sto péro a když jsme přijeli domů a já se chtěla podívat tak jsem zjistila,že nemám jedinou fotku 😠 😠 nevím proč.Tak Nadi bude už v pondělí doma,tak to sem hodí.Mějte se všichni tady moooc dobře a zdravím správnou Medunku,ať je ok brzo.
@primarka to nevadí, jsme radi za každe info a na fotečky si radi počkame 😵 taky jsem se na sale asi dvakrat projevila, ale to k tomu patří 😀 a jinak , my když jsme poslaly foto švagroví tak její reakce byla: ježiš to maj tak šeredny miminko 😀 no a ted furt říka jak je krasna 😵 oni jsou ty miminka po ty těžky cestě prostě trochu pomačkany a myslím že i dadouš se v první chvíli leknul co jsem mu to porodila za zrudičku 😀 😀
tak kde jste všichni? coko je určo někde na zahradce a lena ma asi hezkou chvilku s vladísem 😀 no a medu by už taky mohla bejt zdrava ne? ☹
@dadous děkuju moc za odpověď,tak zase je to vše jinakměla jít domů v pondělí a malej má žloutenku tak ji ho zase sebrali a nosí se jen na kojení a snad by se šlo domů až v úterý ☹ to je dlouho co ☹ no třeba se odžlutí do pondělka a půjdou v pondělí.Ostatní už Naďka řekne sama.Zdravím a zase někdy 😉
ahojda,
dadousku,ja vcera byla uplne hotova a to teplo me moc nedalo....takze jsme byla zalezla u telky s malym a s cokotatou....dneska to same vedro jako prase se potim jako vratka....
primarka,Lenny mel taky zloutenku a byla jsme v porodce 8dnu,takze doufam,ze Kaja bude brzo OK a pujdou dom...uz se tesim na fotecky.....
Dala jsme fotecky tak mrknete

ráno jdu do fachy na celý boží den a večír do kina celá rodina ..i s mamkou 😀 ,ráno juknu co ta naše nadi,ta už bude určitě maminkou ..třeba se mi půjde lépe do práce ..tak se tu mějte moc hezky ..Nadi mooooooc na tebe myslím...