icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

nadis.h
27. črc 2010

My 3,80 doufam ze to nebude kazdy tyden takhle ze pul kg nahoru. 🙂))

ten ptak zes...stenu a me nas...

coko.joko
27. črc 2010

@nadis.h ,no je videt,ze Kajikovi chutna 😀 to je dobre nam taky a moc....

nadis.h
27. črc 2010

Po obidku 🙂

blazenkaa
27. črc 2010

@nadis.jé ahojky zrovna minule jsem si na tebe vzpoměla jakpak se asi máš a jak to zvládáte s Kájíček .Je moc krásnej se vám povedl

nadis.h
27. črc 2010

Blazenko ahojky.🙂 dekujeme,zvladame to v pohodicce. Kajik je zlatuskove miminecko! Tebe sleduji a drzim moc palecky!

dadous
27. črc 2010

ahooj 😵
@nadis.h mate fakt krasny mimčo, kajík se povedl 😵

dadous
27. črc 2010

tak jsme byly na druhym očkovaní 😝 zase jsme plakaly 😢 jinak už nikča ma 62cm a 6850g 😵 zítra už konečně volam na ty naušničky 😅 jo a ja byla na gyndě po šestinedělí 😀 😅 😕 a zobu antiko 😵

nadis.h
27. črc 2010

No museli jsme se snazit abychom se Nikulince libili! 🙂)
ja se tak netesim na to ockovani. ☹

dadous
27. črc 2010

@nadis.h neboj, oni brečej jen chvilku 😵 nikča to snaší celkem dobře , ani horečky nema 😵

blazenkaa
27. črc 2010

@nadis.h NEmáš za co děkovat každé miminko má svoje kouzlo a tobě to takymoc sluší

blazenkaa
27. črc 2010

holčičky kde jste kdo ?

blazenkaa
28. črc 2010

koukám nikdo nikde copak se to tu děkeje nějaká stávka že sem nikdo nejdete

baronek
28. črc 2010

přidávám se do diskuse 🙂 Doufám, že do konce roku půjdu na umělé oplodnění, když všechno dobře půjde. V červnu u manžela zjistili azoospermii a teď chodíme na vyšetření. Nejhorší je to čekání. Holky, držím pěsti.

dadous
28. črc 2010

@baronek no hura, konečně nějaka nova tvař 😅 i když jen kreslena 😀

dadous
28. črc 2010

@blazenkaa copak se děje? 😕

dadous
28. črc 2010

@baronek taky jsme měli azoo 😵

baronek
28. črc 2010

@dadous A museli jste podstoupit Mesa/tesa operaci? My půjdeme teprve na genetiku, takže jsme úplně v začátku. Už jsem o tom dost přečetla a strach mám teda velkej 😲

dadous
28. črc 2010

@baronek nemuseli, nakonec se tam šest spermii našlo a to stačilo na oplo 😵 joo a tady se dozvíš taky spostu věcí a ještě se u toho zasměješ 😀

baronek
28. črc 2010

No vidíš, hned pozitivní zpráva na začátek. Můj gynekolog řekl, že když je azoo, tak bez operace to nejde 😕 Někdy člověk musí věřit v zázrak 😅

dadous
28. črc 2010

holky novy fotky, chtěla jsem ji cvaknout jak prska ale mam pomalej fotak 😀

dadous
28. črc 2010

@baronek joo to nam taky tvrdily, zaleží jak těžkou formu azoo ma 😵

baronek
28. črc 2010

@dadous krásná princezna 🙂

baronek
28. črc 2010

@dadous to jsem taky zvědavá, ze začátku mě vylekala i finanční stránka, ale za pokus to přece stojí, takže šetříme, nejedeme nikam na dovolenou a čekáme 😖 Chtěla bych vědět, na čem jsme, ale genetika nás čeká až za dva týdny a to na ní už měsíc a půl čekáme, pak nejméně měsíc čekat na výsledky. Připadá mi, že brečím kudy chodím. Manžel to se mnou rozhodně nemá jednoduchý 😨

dadous
28. črc 2010

@baronek no však nam sem příští rok budeš taky davat fotečky mimíse 😵

coko.joko
28. črc 2010

@dadous ,to je zlaticko uz velky...... 😵
@baronek ,zdravim.....
ja cekam,az prijde Cokotata s cokomimi a pujdem ven,ale hlavne nakupovat maji tu velky slevy a tak se tesim......hlavne na prcka chci neco pokoupit 😀

dadous
28. črc 2010

@baronek to mi něco říka 😀 ale člověk zvladne spoustu věcí a pak ti najednou příjde jak to strašně uteklo 😅 hlevní je nesedět na zadku a nepřemyšlet nad tím 😵

dadous
28. črc 2010

@coko.joko ja chci taky chodit po nakupech 😨

dadous
28. črc 2010

@baronek kolikrat jste byli na mrdkogramu 😀 ?

coko.joko
28. črc 2010

@baronek ,je to tezky,ale ver dopadne to a pristi rok nam sem budes davat fotky....

baronek
28. črc 2010

@dadous Jo někdy to jde nad tím nepřemýšlet, ale pak přijde někdo, kdo se tě zeptá: a vy mimino neplánujete? A v tu ránu je ze mě troska ☹