IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no tohle je muj problem,ja nemam nikdy chut na sex,protoze vim,ze z toho nebude nikdy dite.
Holky, jen Vám chci popřát hezký víkend, než půjdu chrnět.. Nedočítám, jsem KO, ale mám pocit, že Vás zanedbávám, tak alespoň pozdrav 😉 .. Zkusím písnout zítra!! Pa pa
tak to já nevim proč nemám chutě na sex ,asi bych potřebovala nějak vzrušit a to můj chlap neumí
mandar tak to se máš ,já patřím k těm co se udělaj pouze klitoridálně ,nebo jak se to píče 😀 😀 😀
Ahoj zuzi,konecne jsi tady taky,jooooo zanedbavas nas ☹ ale ty toho mas hodne s klucickama.uzijte si pekny vikend 🙂 🙂 🙂
holky tak to vám závidim mám kámošku a ta by se ušu...k smrti snad ..lidi na ní v baráku jsou nasraný jak u toho řve ..no co můžu jen závidět a občas zahraju divadlo
Leni ale to já taky a dokonce ani pokaždý ne, ale prostě mě to baví a líbí se i to.....hele a dost, nesmím a chci 🙄 😀
Hm, holky berte ohledy, máme s Mandy půst..., já bych taky šu...., až bych kukala...
ale je pravda žer když se svého času šu..jako na zadělávání tak to šlo docela dobře a ted jsem líná a otrávená ..
nechci bejt rejpna, ale je to v chlapovi. Ex mi říkal, že jsem frigidní. Milenec že je dobře, že jsem frigidní, jinak by ho při sexu se mnou kleplo, mangel říká, že lepší v posteli neměl.... tak si vyber 😉
s kazdym chlapem je to jiny a jinak se clovek v pelechu chova, ale je to tak
Já jsem se už několikrát přesvědčila a potvrdilo se to i u jiných, že pokud to neklape v posteli, postupem času neklape nic!!

no a ted prd ..něco jako paní Slavíková 😀